حالت تاریک
  • شنبه, 1404/04/21 شمسی | 2025/07/12 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
دشمن‌شناسی لازمه امام‌شناسی است
خطیب جمعه سمنان:

دشمن‌شناسی لازمه امام‌شناسی است

امام جمعه موقت سمنان گفت: شناخت و یاری رهبر و امام زمان بدون شناخت دشمن و نقشه‌های آن ممکن نیست و این موضوع در زیارت عاشورا هم تأکید شده است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ حجت‌الاسلام والمسلمین محمدباقر عبدوس در خطبه‌های  نماز جمعه امروز  سمنان که در مصلای امام علی (ع) برگزار شد، با تبیین موضوع دشمنی یهود با بشریت و بیان مصداق امروزی آن تأکید کرد که شناخت رهبر و امام هر زمان بدون شناخت دشمن و نقشه‌های آن ممکن نیست.

وی در ادامه، بنا به ضرورت شناخت و  یاری راه حق و شناخت امام این راه، به مسئله دشمن‌شناسی اشاره و تأکید کرد: طبق نصر صریح قرآن یهود بزرگترین دشمن اسلام و مصداق مغضوب علیهم و ضالین است و یهود از ابتدای اسلام دشمن راه حق بوده و هست.

امام جمعه موقت سمنان به نقشه شوم و پلید صهیونیست در جنگ 12 روزه اخیر اشاره کرد و افزود: همانند کودتای 18 تیر سال 59 که آمریکا آن را طراحی کرده بود و قصد داشت اجرا کند که البته خدای متعال آن نقشه پلید و بزرگ را خنثی کرد، امروز هم آمریکا پشت این تجاوز بزرگ و آشکار بود و باز هم خدای متعال آن را خنثی کرد.

 عبدوس ضمن تشریح کامل کودتای نوژه و نقشه شوم آمریکای جهان‌خوار و آشکارشدن دشمنی آن‌ها  با ایران اسلامی از همان روز و رفاقت کامل آمریکا و رژیم سفاک صهیونیستی، اهداف مهم دشمن در جنگ 12 روزه را توضیح داد و اضافه کرد: در این جنگ هم دست خدا همانند برهه‌های گذشته به یاری مردم ایران آمد و نقشه بزرگ و شوم دشمن نقش بر آب شد.

خطیب جمعه سمنان به‌مناسبت مهم پیش رو و سالروز کشف حجاب رضاشاه و واقعه مهم مسجد گوهرشاد اشاره کرد و با اشاره به نقش شهدای آن حادثه و حجت‌الاسلام بهلول گنابادی در آن واقعه، به مردم و خصوصاً بانوان توصیه کرد که اگر می‌خواهید حرمت خون آن شهدا و مجاهدان بزرگ را حفظ کنید به موضوع عفاف و حجاب اهمیت بدهید.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!