حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1404/04/10 شمسی | 2025/07/01 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
200 خانواده زیرپوشش انجمن حمایت از زندانیان سمنان
مدیرعامل انجمن حمایت از زندانیان خبر داد:

200 خانواده زیرپوشش انجمن حمایت از زندانیان سمنان

مدیر عامل انجمن حمایت از زندانیان استان سمنان گفت: با اجرای طرح‌های کارآفرینی و گسترش اشتغال خانگی از سوی انجمن، اکنون امید به خودکفایی و بهبود وضعیت معیشتی در میان خانواده‌های زندانیان بیش از گذشته جان گرفته است.

علی عرب در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ با اشاره به گستره فعالیت انجمن حمایت از خانواده زندانیان گفت: در حال حاضر در شهرستان‌های سمنان، مهدیشهر و سرخه، ۲۰۰ خانواده شامل ۴۳۰ نفر تحت پوشش خدمات حمایتی انجمن قرار دارند. 

مدیرعامل انجمن حمایت از زندانیان استان سمنان در ادامه اظهار کرد: حمایت‌های انجمن تا زمانی که سرپرست خانواده در زندان به سر می‌برد و خانواده به حمایت نیاز دارد، ادامه می‌یابد.

وی با بیان اینکه فعالیت‌های انجمن در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی برنامه‌ریزی و اجرا می‌شود، افزود: در بخش اقتصادی، انجمن با ارائه سبدکالا، پوشاک و هزینه تحصیل، نیازهای اولیه خانواده‌های زندانیان را تأمین می‌کند و همچنین با تمرکز بر اشتغال‌زایی، به‌ویژه اشتغال خانگی و کارگاه‌های کوچک، سعی شده است زمینه توانمندسازی خانواده‌ها فراهم شود. 

به گفته عرب، انجمن دارای یک کارگاه تولیدی است که در آن خانواده‌های زندانیان و تعدادی از زندانیان زن مشغول به فعالیت هستند و محصولات ارگانیک و باکیفیت تولید و روانه بازار می‌شود.

این مقام مسئول همچنین تصریح کرد: در صورتی که این تولیدات به فروش نرسد، انجمن مسئولیت خرید آن‌ها را بر عهده می‌گیرد و در قالب سبد کالا بین خانواده‌های نیازمند توزیع می‌کند. 

وی با بیان اینکه برای ایجاد درآمد پایدار، ابزار کار در منازل خانواده‌ها فراهم شده و هم‌اکنون حدود ۷۰ خانه در زمینه اشتغال خانگی فعال هستند، گفت: همچنین در کارگاه سمنان ۳۰ بانو مشغول کار هستند.

عرب با اشاره به اینکه حمایت‌های مالی و اقتصادی انجمن عمدتاً از محل کمک‌های خیران و درآمدهای حاصل از فعالیت‌های اقتصادی زندانیان تأمین می‌شود، بیان کرد: در سال گذشته با یاری نیکوکاران، زمینه آزادی ۷۰ نفر از زندانیان جرائم عمد و غیرعمد فراهم شده است.

مدیرعامل انجمن حمایت از خانواده زندانیان استان با اشاره به همکاری انجمن با سایر نهادها خاطرنشان کرد: انتظار مشارکت گسترده از دستگاه‌های دولتی نداریم و عمدتاً مراکز نیکوکاری و نهادهای غیردولتی پشتیبان انجمن هستند. 

وی در خصوص نقش انجمن در ساخت منازل مسکونی گفت: همچنین بخشی از خانواده‌ها تحت پوشش کمیته امداد قرار دارند اما انجمن ساخت مسکن انجام نمی‌دهد و فقط همکاری لازم با کمیته امداد را دارد.

این مقام مسئول با اشاره به دریافت وام‌های قرض‌الحسنه برای خانواده‌های تحت پوشش تصریح کرد: تاکنون ۶۵ نفر جهت دریافت وام ۲۵ میلیون تومانی به بانک‌ها معرفی شده‌اند که بیشتر این خانواده‌ها برای تأمین پول پیش منزل خود با مشکل مواجه بودند.

مدیرعامل انجمن حمایت از خانواده زندانیان استان سمنان همچنین به برگزاری برنامه‌های فرهنگی و اختصاص دیدارهای خانوادگی به مناسب‌های مختلف برای زندانیان اشاره کرد و افزود: این برنامه‌ها موجب حفظ روحیه و تقویت پیوند خانواده‌ها در این شرایط می‌شود.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!