حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1403/06/29 شمسی | 2024/09/19 میلادی
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای سمنان:

پرشدگی سدهای استان سمنان کاهش یافت

پرشدگی سدهای استان سمنان کاهش یافت

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای سمنان گفت: آخرین آمار از وضعیت سدهای استان سمنان بیانگر کاهش درصد پرشدگی نسبت به سال قبل است.

حمید احسانی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت» با اشاره به وجود سه سد در شهرستان‌های دامغان، شاهرود و میامی، گفت: سد شهید شاهچراغی شهرستان دامغان بیشترین حجم ذخیره آب در سدهای استان را دارد.

به گفته رئیس هیأت‌مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای سمنان، آخرین آمار از وضعیت سدهای استان بیانگر کاهش درصد پُرشدگی نسبت به سال قبل است.

وی با اشاره به میزان پُرشدن سدهای استان سمنان، افزود: درصد پُرشدگی سد شهید شاهچراغی شهرستان دامغان از ۶۰ درصد به ۵۸ درصد رسیده است که نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.

احسانی با بیان اینکه وضع عادی پُرشدگی سد دامغان ۱۶/۵ میلیون مترمکعب است، تصریح کرد: میزان پُرشدن مخزن این سد از ۹/۹۲ میلیون مترمکعب در سال آبی گذشته به ۹/۶ میلیون مترمکعب در سال جاری رسیده است.

این مقام مسئول بیان کرد: میزان خروجی لحظه‌ای سد شاهچراغی شهرستان دامغان از ۴۵۰ لیتر بر ثانیه در سال آبی گذشته به ۵۳۰ لیتر بر ثانیه در سال جاری رسید.

احسانی، میزان ورودی لحظه‌ای از سد شاهچراغی طی سال جاری را ۲۳۰ لیتر بر ثانیه اعلام و اظهار کرد: در سال آبی گذشته میزان ورودی لحظه‌ای از این سد ۱۱۵ لیتر بر ثانیه بوده است. 

وی از کاهش پُرشدگی سد مجن شهرستان شاهرود در مقایسه با مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: میزان پُرشدگی این سد در سال جاری به ۶۴ درصد رسید، این در حالی است که میزان پُرشدن سد مجن در سال آبی گذشته ۷۴ درصد بوده است.

احسانی با بیان اینکه وضع عادی پُرشدگی سد مجن ۳/۴ میلیون مترمکعب است، تصریح کرد: میزان پُرشدن مخزن این سد از ۲/۱ میلیون مترمکعب در سال آبی گذشته به ۲/۴۳ میلیون مترمکعب در سال جاری رسیده است.

این مقام مسئول خروجی لحظه‌ای از سد مجن طی سال جاری را ۲۹۰ لیتر بر ثانیه اعلام کرد و گفت: در سال آبی گذشته میزان خروجی لحظه‌ای از این سد ۲۵۴ لیتر بر ثانیه بوده است. 

وی همچنین بیان کرد: میزان ورودی لحظه‌ای سد مجن از ۱۲۰ لیتر بر ثانیه در سال آبی گذشته به ۲۳۰ لیتر بر ثانیه در سال جاری رسید.

احسانی خاطرنشان کرد: میزان ورودی به شبکه آبیاری دشت بزرگ گرمسار به ۰/۵۳ مترمکعب بر ثانیه رسیده است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از