حالت تاریک
  • جمعه, 1404/04/27 شمسی | 2025/07/18 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
بحران اخلاقی در فضای مجازی گرمسار
خطیب جمعه گرمسار مطرح کرد:

بحران اخلاقی در فضای مجازی گرمسار

امام جمعه گرمسار در خطبه‌های این هفته نماز جمعه‌ با انتقاد از فضای نابه‌سامان مجازی شهرستان گرمسار، ریشه آسیب‌های اجتماعی را بی‌تقوایی دانست و هشدار داد که عده‌ای با رفتارهای غیراخلاقی امنیت روانی مردم را تهدید می‌کنند.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»، حجت‌الاسلام والمسلمین سید علیرضا آرامی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان گرمسار با انتقاد شدید از وضعیت نابه‌سامان فضای مجازی در این شهرستان، از مسئولان خواست با اقدامات قاطع و هماهنگ، با مظاهر بی‌اخلاقی و بی‌تقوایی در فضای مجازی مقابله کنند.

وی با اشاره به گسترش مطالب خلاف اخلاق و تخریب‌گرایانه توسط عده‌ای محدود، اظهار داشت: بی‌تقوایی منشأ تمام گرفتاری‌ها و بدبختی‌های فردی و اجتماعی است. آدم بی‌تقوا نه‌ تنها خودش را بدبخت می‌کند، بلکه جامعه را هم آلوده می‌سازد.

امام جمعه گرمسار با ابراز نگرانی از افزایش انتشار مطالب غیراخلاقی در فضای مجازی شهرستان، گفت: متأسفانه فضای مجازی ما آلوده شده و چند نفر بی‌تقوا با رفتارهای ناپسند و نشر اکاذیب، امنیت روانی خانواده‌ها را هدف قرار داده‌اند.

وی با بیان اینکه تذکرات مکرر به افراد مسئول در این حوزه بی‌نتیجه مانده، افزود: از مسئولان انتظار می‌رود این‌بار به صورت جدی وارد عمل شوند و اجازه ندهند تجربه تلخ گذشته تکرار شود. سکوت در برابر این جریان‌ها جایز نیست.

آرامی همچنین خطاب به مردم توصیه کرد تا از کانال‌ها و صفحاتی که به تهمت، غیبت، فحاشی و انتشار مطالب غیراخلاقی می‌پردازند، فاصله بگیرند و با گزارش تخلفات، نقش فعالی در سالم‌سازی فضای مجازی ایفا کنند.

امام جمعه گرمسار در ادامه سخنان خود به فرمایش‌های اخیر رهبر معظم انقلاب در دیدار با قضات کشور اشاره کرد و گفت: ایشان تأکید داشتند که جمهوری اسلامی در میدان‌های دیپلماسی و نظامی با قوت وارد شده و خواهد شد.

وی با انتقاد از کسانی که بدون شناخت دقیق از واقعیات بین‌المللی، مذاکره با آمریکا را راه‌حل مشکلات می‌دانند، افزود: مذاکره با دشمنی که سابقه جنایت، تحریم و خیانت دارد، نه عقلانی  و نه عزتمندانه است،آن‌ها به دنبال گرفتن ارزش‌های ما هستند؛ هسته‌ای بهانه است، موشکی و حقوق بشر را هم پیش خواهند کشید.

امام جمعه گرمسار در عین حال تصریح کرد: ورود جمهوری اسلامی به مذاکرات باید با دست پر، نگاه برتر و از موضع عزت و اقتدار باشد. نه از سر ضعف و نه برای گدایی.

وی با تأکید بر اینکه در نظام اسلامی باب نقد منصفانه همواره باز است، اظهار کرد: نقد همراه با تحقیق، ادب و انصاف پذیرفته است؛ اما تخریب، بی‌صبری و شایعه‌پراکنی خیانت به اتحاد ملی است.

امام جمعه گرمسار در پایان با اشاره به ادامه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، افزود: «کودکان بی‌گناه فلسطینی در ازدحام برای دستیابی به آب و غذا کشته می‌شوند. دنیا باید بداند که این فجایع نتیجه سکوت در برابر ظلم است.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!