حالت تاریک
  • شنبه, 1403/10/08 شمسی | 2024/12/28 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود خبر داد:

برداشت ۳۳ هزار تن سیب از باغ‌های شاهرود

برداشت ۳۳ هزار تن سیب از باغ‌های شاهرود

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود از برداشت بیش از ۳۳ هزار تن انواع سیب در باغ‌های این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»، حمید آقابیکی با اشاره به اینکه امسال از سطح باغ‌های بارور شهرستان شاهرود ۳۳ هزار تن محصول سیب برداشت شده است، گفت: ارقام سیب برداشت شده از باغ‌های شهرستان شاهرود شامل گلاب، گلدن دلیشز، رد دلیشز، گالا، فوچی، دلبار، جانا، گلد و گرانی اسمیت است.

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود با بیان اینکه سیب یکی از مهم‌ترین محصولات باغی این شهرستان است، عنوان کرد: سطح باغ‌های سیب در شهرستان شاهرود یک هزار و ۹۵۰ هکتار شامل یک هزار و ۶۰۰ هکتار بارور و ۳۵۰ هکتار غیر بارور است.

 آقابیکی با بیان اینکه ۳۰ درصد محصول تولیدی سیب در شهرستان شاهرود معادل ۹ هزار و ۹۰۰ کیلوگرم از این محصول، سیب‌های درجه یک و باکیفیت صادراتی است، افزود: ۴۰ درصد سیب تولیدی در شهرستان شاهرود معادل ۱۳ هزار و ۲۰۰ کیلوگرم به‌صورت تازه‌خوری و انبارداری در سردخانه استفاده می‌شود.

 وی اضافه کرد: همچنین ۲۰ درصد محصول سیب معادل ۶ هزار و ۶۰۰ کیلوگرم سیب تولیدی در شهرستان شاهرود را سیب‌های درجه سه تشکیل می‌دهد که برای تهیه کنسانتره استفاده می‌شود.

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود اضافه کرد: همچنین ۱۰ درصد نیز به‌صورت فراوری ازجمله مربا، لواشک، برگه، رب سیب و سرکه سیب است که در کارگاه‌های کوچک خانگی تولید می‌شود.

 آقابیکی عنوان کرد: برداشت سیب از سطح باغ‌های شهرستان شاهرود از اوایل تیرماه با ارقام زودرس آغاز شد و تا اواخر مهرماه با ارقام دیررس ادامه داشت.

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود افزود: سیب سرشار از کلسیم، ویتامین C، فیبر، آنتی‌اکسیدان بوده و دارای خواص بسیار زیادی ازجمله درمان سرماخوردگی، گرفتگی صدا، تقویت‌کننده معده و کبد و دفع‌کننده سودا و سموم بدن، اشتهاآور و ازبین‌بردن حرارت بدن است.

 آقابیکی بیان کرد: همچنین باغ‌های سیب پایه رویشی «پایه مالینگ» ۴۵ هکتار با اجرای دستگاه داربستی است.

 وی با اشاره به برگزاری کارگاه‌های آموزشی و ترویجی برای بهره‌برداران این بخش گفت: رعایت توصیه‌های تغذیه مناسب برای ماندگاری بالای میوه و بازارپسندی مناسب، اصلاح روش‌های آبیاری و استفاده از سامانه‌های نوین آبیاری در باغ‌های ازجمله مهم‌ترین اقدامات که می‌تواند در افزایش راندمان تولید و کاهش مصرف آب تأثیرگذار باشد.


منبع: خبرگزاری فارس

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از