حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1403/10/26 شمسی | 2025/01/15 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
«آنغوزه» گیاهی کم آب‌بر و اقتصادی است
رئیس جهاد کشاورزی میامی:

«آنغوزه» گیاهی کم آب‌بر و اقتصادی است

رئیس جهاد کشاورزی میامی گفت: «آنغوزه» گیاهی کم آب‌بر با صرفه اقتصادی بالا برای کشاورزی پایدار محسوب می‌شود.

محمد حسینی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت» با اشاره به اهمیت کشت گیاهان دارویی در اقتصاد گفت: کشت گیاهان دارویی کم آب‌بر باعث پایداری بخش کشاورزی و توسعه اقتصادی می‌شود و همچنین می‌توانند در خودکفایی و حفظ ذخایر ژنتیکی کمک کنند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی در ادامه افزود: کشت گیاهان دارویی کم آب‌خواه، باعث توسعه کشاورزی پایدار در مناطق خشک و نیمه‌خشک می‌شود.

به گفته وی، گیاه آنغوزه از نظر نیاز به آب کم توقع است و می‌تواند به‌عنوان کشت جایگزین و با سوددهی بالا در این مناطق کشت شود. 

حسینی با بیان اینکه دو نوع گیاه آنغوزه وجود دارد، اظهار کرد: یک نوع آن خوشبو و نوعی دیگر بد بو است که نوع بدبو در ایران پرورش می‌یابد و مصرف درمانی دارد که در توسعه پایدار بخش کشاورزی و در خود کلان به توسعه اقتصادی و دارویی کمک می‌کند.

این مقام مسئول همچنین تصریح کرد: این محصول جزو گیاهان با ارزش در میان گیاهان دارویی است که با ویژگی‌های مقاومت در برابر سرما و گرمای شدید، قابلیت ثمردهی بعد از یک دوره طولانی خشکسالی و مقاومت در برابر آفات و بیماری‌ها، مناسب کشت در اراضی مستعد دیم را دارد.

وی با اشاره به اینکه گیاه آنغوزه دارای خاصیت ضدمیکروبی و ضدعفونی است، بیان کرد: از موارد استفاده از آن در طب سنتی می‌توان به کمک به هضم غذا، ضد نفخ، درمان یبوست، تسکین دندان درد، تقویت معده و سیستم گوارش، آسم و سیاه سرفه، برونشیت، درمان اختلالات عصبی در کودکان، کاهش فشار خون، ضد انقباض ماهیچه‌ها، کلسترول و تسکین سردرد اشاره کرد.

حسینی از برگزاری کارگاه آموزشی کشت گیاهان دارویی آنغوزه در بخش کالپوش خبر داد و گفت: این کارگاه آموزشی با عنوان کشت و برداشت گیاهان دارویی مناسب در اراضی مستعد کشت دیم بخش کالپوش با هدف ارتقاء سطح مهارت و دانش بهره‌برداران علاقمند به تولید گیاهان دارویی در محل سالن جلسات مرکز جهاد کشاورزی کالپوش برگزار شد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از