حالت تاریک
  • شنبه, 1404/03/24 شمسی | 2025/06/14 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
تل‌آویو برای آخرین روزهای خود آماده باشد
طنین انتقام؛

تل‌آویو برای آخرین روزهای خود آماده باشد

تل‌آویو این روزها بیش از هر زمان دیگری بوی پایان را استشمام می‌کند و پس از جنایت اخیر خود علیه ملت ایران طنینِ انتقام سخت در فضای منطقه پیچیده و جمهوری اسلامی ایران فروپاشی رژیم صهیونیستی را در دستور کار خود قرار داده است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ در نخستین ساعات بامداد جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ رژیم صهیونیستی یکی از بی‌سابقه‌ترین تجاوزات نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران را رقم زد و در عملیات سنگینی که با مشارکت جنگنده‌ها، پهپادها و اقدامات خرابکارانه موساد صورت گرفت مراکز نظامی، هسته‌ای و حتی مناطق مسکونی در تهران، اصفهان، تبریز، کرمانشاه و بروجرد هدف قرار گرفتند.

این اقدام نه‌ تنها از منظر حقوق بین‌الملل تجاوزی آشکار تلقی می‌شود بلکه از منظر اخلاقی سندی دیگر بر خوی ددمنشانه رژیمی است که بیش از هفت دهه بر پایه جنایت، کودک‌کشی و اشغال بنا شده است.

در این حمله ناجوانمردانه شماری از سرداران بلندپایه نیروهای مسلح به شهادت رسیدند؛ مردانی که هر یک ستونی از قدرت دفاعی و بازدارندگی ایران بودند و درکنار آن‌ها برخی دانشمندان برجسته حوزه هسته‌ای و دفاعی نیز به خیل شهدا پیوستند، اما آنچه دشمنان نمی‌دانند یا نادیده می‌گیرند این است که هر شهید نه یک پایان بلکه آغاز یک خیرش جدید است.

آنگونه که تاریخ نشان داده جمهوری اسلامی ایران در برابر هر تجاوز نه با ضعف بلکه با ایستادگی و واکنشی سخت پاسخ داده و پاسخ ایران نه‌ تنها قطعی است بلکه در حال تکوین بوده و پاسخی که فراتر از ابعاد نظامی صرف در سطح راهبردی و منطقه‌ای توازن قدرت را از نو تعریف خواهد کرد.

رژیم صهیونیستی باید بداند که این بار برخلاف گذشته از دایره درگیری‌های نیابتی خارج شده و وارد معرکه‌ای مستقیم با ملت ایران شده است؛ معرکه‌ای که نتیجه‌اش برای دشمن چیزی جز آغاز فروپاشی نخواهد بود.

حمله ۲۳ خرداد را باید آغاز پایان دانست، از لحظه‌ای که نخستین موشک‌های رژیم خون‌خوار صهیونیستی در آسمان ایران منفجر شدند مسیر بازگشتی برای تل‌آویو باقی نماند و این اقدام سراسیمه نشانه‌ای از استیصال و ترس رژیم اشغالگر قدس از رشد قدرت ایران است.

در سطح داخلی ملت ایران با آرامشی عمیق اما عزمی راسخ این حمله را نه یک شکست بلکه یک میدان جدید می‌بیند و خون شهدای اخیر امتداد خون شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس است؛ حلقه‌ای از زنجیره پایداری که تا رسیدن به وعده نهایی، یعنی آزادی قدس ادامه خواهد یافت.

 

 

خون شهدا نقشه راه ماست 

تحلیلگر ارشد مسائل غرب آسیا در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ ضمن اشاره به حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به ایران اظهار کرد: آنچه رقم خورد نه‌ تنها یک تجاوز نظامی آشکار بود بلکه سندی دیگر بر ماهیت جنایتکارانه رژیم صهیونیستی است، رژیمی که حیات خود را در سایه وحشت و خون‌ریزی می‌بیند.

رمضان قدرتی در ادامه افزود: هدف قرار دادن نخبگان علمی و فرماندهان ارشد نظامی چون سردار حاجی‌زاده و سرلشکر باقری گواه روشنی است که دشمن برتری علمی و بازدارندگی نظامی ایران را تهدید اصلی برای موجودیت جعلی خود می‌داند.

وی با تأکید بر اینکه این اقدام نمی‌تواند بدون پاسخ بماند، تصریح کرد: ایران اسلامی هم توان نظامی برای پاسخ دارد و هم مشروعیت اخلاقی برای انتقام و تاریخ این ملت با خون شهدا عجین شده و سکوت در برابر چنین فاجعه‌ای خیانت به همه آن‌هایی است که برای عزت این سرزمین جان داده‌اند.

این تحلیلگر با اشاره به نقش نیروهای مقاومت در منطقه بیان کرد: این رژیم غاصب فراموش کرده که ما تنها نیستیم و جبهه مقاومت امروز یکپارچه‌تر از همیشه آماده بوده و نابودی رژیم صهیونیستی وعده‌ای تاریخی است که در سایه این اتحاد و با تکیه بر خون شهدا نزدیک‌تر از هر زمان دیگری است.

قدرتی با یادآوری پیام امام خمینی (ره) که «اسرائیل باید از صحنه روزگار محو شود» تأکید کرد: آن روز نزدیک است؛ و این غده سرطانی از صفحه دنیا محو خواهد شد و پاسخ ما قاطع، کوبنده و بدون ملاحظه خواهد بود.

انتقام تنها گزینه روی میز است

کارشناس تحولات بین‌الملل در گفتگو با خبرنگار  گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ در واکنش به حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به ایران اظهار داشت: آنان که به دنبال مهار انقلاب اسلامی بودند اکنون در وحشت از توان پاسخ ایران، در لابه‌لای پناهگاه‌های زیرزمینی‌شان پنهان شده‌اند، اما وعده الهی قطعی است.

حجت‌الاسلام سید خلیل حسینی با اشاره به شهادت چهره‌های کلیدی در ساختار نظامی و علمی کشور افزود: این خون‌های پاک، بذرهای بیداری‌اند، شهید حاجی‌زاده، شهید سلامی و شهید باقری هر کدامشان مکتبی بودند و دشمن به زعم خود می‌خواست با ترور سرداران ما ستون‌های اقتدار را ویران کند؛ غافل از اینکه خونشان سدهای وحشت را خواهد شکست.

وی ادامه داد: در قاموس ما خون شهید معامله نمی‌شود و پاسخ این جنایت از جنس دیپلماسی نخواهد بود و اینجا تنها زبان موشک‌ها، پهپادها و اراده امت انقلابی کارگر خواهد افتاد و صهیونیست‌ها باید بدانند که در هیچ کجای سرزمین‌های اشغالی در امان نخواهند بود.

این کارشناس توضیح داد:  رژیم ضحاک صهیونیستی  با این حمله مهر تأئیدی بر نابودی خود زد چراکه با هر جنایت یک گام نزدیک‌تر به سوی سقوط است و ملت ما اهل فراموشی نیست و انتقام سخت تنها گزینه‌ای‌ست که افکار عمومی و خانواده‌های شهدا آن را مطالبه می‌کنند.

 حسینی با تأکید بر تداوم راه شهیدان گفت: مسیر شهدا مسیر عزت و ولایت بوده و اگر حاج قاسم سلیمانی را زدند هزار حاج قاسم دیگر برخاستند و اگر امروز باقری و سلامی را پرپر کردند فردا خیلِ جان‌برکفان در میدان خواهند بود و این یعنی رژیم جعلی به پایان خود نزدیک شده است.

 

نابودی رژیم صهیونیستی وعده‌ایست که محقق خواهد شد

پژوهشگر مسائل راهبردی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ ضمن محکومیت شدید حمله بی‌سابقه رژیم صهیونیستی به خاک ایران اظهار کرد: این عملیات نظامی انعکاسی عمیق از هراس تل‌آویو از ایران هسته‌ای و محور مقاومت بود، چراکه این رژیم خونخوار می‌داند که دیگر توان کنترل معادلات منطقه را ندارد و به همین دلیل دست به این جنایت بی‌سابقه زد.

حسین میرآبادی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی از نظر راهبردی در باتلاقی خودساخته گرفتار شده افزود: تهران امروز مرکز ثقل امنیتی منطقه است و پاسخ ایران به این تجاوز تنها در حوزه نظامی نخواهد ماند و این پاسخ هندسه امنیتی منطقه را تغییر خواهد داد.

این پژوهشگر گفت: دشمنان ما تصور می‌کنند با ترور مغزهای علمی و فرماندهان بزرگ ما می‌توانند پروژه‌های دفاعی و فناوری‌های راهبردی ایران را متوقف کنند، اما این توهمی کودکانه بوده و تاریخ انقلاب نشان داده که هر شهادتی نه توقف بلکه جهشی به‌سوی تعالی است.

وی با تأکید بر آمادگی کامل نیروهای مسلح ایران عنوان کرد: پدافند ما در حالت آماده‌باش بوده و ما تنها در پی انتقام نیستیم بلکه هدف ما بازتعریف معادلات بازدارندگی در منطقه و پایان دادن به تجاوزات سیستماتیک صهیونیست‌ها است.

کارشناس حوزه علوم سیاسی با نگاهی به آینده افزود: نابودی رژیم صهیونیستی یک رؤیا نیست بلکه تحولی تاریخی است که با ترکیب اراده ملل مسلمان، مقاومت فراملی و هوشمندی راهبردی ایران تحقق خواهد یافت.

میرآبادی ابراز کرد: خون شهدا ضامن بقای انقلاب است و آنان که در این روزهای خونین پرپر شدند چراغ راهند، راهی که به قدس ختم می‌شود و ما این راه را ادامه خواهیم داد تا پرچم اسلام بر گنبدهای تل‌آویو افراشته شود.

انتهای خبر/

 

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!