حالت تاریک
  • جمعه, 1404/03/02 شمسی | 2025/05/23 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
تنش آبی منطقه دستاویز دشمنان نشود
امام جمعه آرادان:

تنش آبی منطقه دستاویز دشمنان نشود

امام جمعه آرادان گفت: مراقب باشیم مسئله به‌وجود آمده در تنش آبی منطقه باعث سوءاستفاده دشمنان و سودجویان نشود.

به گزارش خبرنگار سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت» حجت‌الاسلام والمسلمین جلیل شریفی‌نیا در خطبه‌های نماز جمعه این هفته آرادان ضمن اشاره به فرا رسیدن روز معلم گفت:  عدالت آموزشی از نکات بسیار حائز اهمیت است که باید همواره مورد توجه قرار گیرد، به‌طور مثال برخی مدارس شهرستان قدمت چند دهه‌ای دارند و بسیار فرسوده هستند. 

وی در ادامه با اشاره به شهادت علامه مطهری افزود: در ابتدای انقلاب آمریکایی‌های ملعون منافقین را وادار کردند تا مغزهای متفکر، دانشمندان فرهیخته و نخبگان کشور را ترور کنند.

خطیب جمعه آرادان عنوان کرد: مطهری‌ها، مفتح‌ها، بهشتی‌ها و باهنرها از متفکران بزرگ اسلامی بودند که از دست دادن آن‌ها برای کشور خسارت بزرگی بود، هرچند که نهال نوپای انقلاب را آبیاری کردند. 

شریفی‌نیا همچنین اظهار کرد: کشاورزان منطقه آرادان و گرمسار طی چند روز گذشته تجمعاتی را در کمال آرامش داشتند تا تنها حق خود را از استفاده حق‌آبه حبله‌رود برای کشاورزی مطالبه کنند.

وی همچنین با اشاره به تلاش‌

های نماینده مردم شهرستان‌های گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی برای حل معضل به‌وجود آمده اظهار کرد: وی در همین رابطه نطق بسیار قوی در مجلس داشت و از رئیس‌جمهور، وزیر و مسئولان مربوطه در حل این مشکل به وجود آمده همراهی و مشارکت را درخواست کرد. 

شریفی‌نیا خاطرنشان کرد: ما هم طبق نظر کارشناسان و کشاورزان منطقه مشخص شدن حق‌آبه کشاورزان منطقه و واگذاری آن به‌وسیله لوله‌گذاری از سد نمرود تا منطقه گرمسار و آرادان را خواستاریم.

وی تأکید کرد: برای تحقق این امر اعتبارات ملی نیاز است و دولت باید دست به کار شود تا مشکل تنش آبی منطقه مرتفع شود. 

خطیب جمعه آرادان با اشاره به سالروز عملیات بیت‌المقدس گفت: عملیات بیت‌المقدس برای آزادی خرمشهر از ۱۰ اردیبهشت‌ماه با مشارکت برادران ارتش و سپاه در قرارگاه فرماندهی کربلا در چهار مرحله طرح‌ریزی شد تا سوم خرداد خرمشهر آزاد شد. 

انتهای خبر /

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!