
مدیرعامل بنیاد خیرین حامی دانشگاه دامغان:
دانشگاه دامغان با حمایت مردمی ساخته شد
مدیرعامل بنیاد خیرین حامی دانشگاه دامغان گفت: هسته اولیه دانشگاه دامغان با حمایت گروههای مردمی، خیران و با اهدای مصالح ساختمانی و خدمات رایگان شکل گرفت.
سید مهدی عرفانی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ با اشاره به پیشینه فعالیتهای خیرخواهانه در دانشگاه دامغان اظهار کرد: بنیاد خیرین حامی دانشگاه دامغان از سال ۱۳۹۴ به طور رسمی فعالیت خود را آغاز کرد، اما ریشههای کار خیر در این دانشگاه به سال ۶۳ بازمیگردد، زمانی که با همت دانشگاهیان، حوزویان و مردم نیکاندیش دامغان بنای اولیه دانشگاه رسول اکرم (ص) پایهگذاری شد.
مدیرعامل بنیاد خیرین حامی دانشگاه دامغان با تأکید بر نقش مردم در شکلگیری این دانشگاه افزود: در آن دوران یک شور و هیجان زایدالوصف در دامغان ایجاد شد و مردم با تمام توان خود برای تأسیس این مرکز علمی وارد میدان شدند و برخی حتی با انجام کارگری رایگان، برخی دیگر با اهدای مصالح ساختمانی و پزشکان با ارائه خدمات رایگان در این حرکت علمی و فرهنگی مشارکت داشتند.
وی یادآور شد: مرحوم محمدمسعود منصوری از چهرههای تأثیرگذار این جریان بود که با ایدههای خلاقانه خود توانست نظر دامغانیهای سراسر کشور را به این حرکت جلب کند.
عرفانی در ادامه افزود: در آن دوران لیستی از پزشکان دامغانی تهیه شد که در یک تاریخ مشخص به طور رایگان بیماران را ویزیت میکردند و این اقدام منصوری موجب شد تا توجه عمومی به این پروژه افزایش یابد.
مدیرعامل بنیاد خیرین حامی دانشگاه دامغان با اشاره به تأثیر حضور خیران در استقلال دانشگاه ابراز کرد: یکی از اقدامات بزرگی که صورت گرفت واگذاری ملک ارزشمند دکتر علیاصغر عالمی به دانشگاه دامغان بود، این ملک که در یکی از بهترین نقاط شهر و با مساحت حدود ۲ هزار مترمربع قرار داشت و به دانشگاه واگذار شد نقشی تعیینکننده در استقلال این مرکز علمی ایفا کرد.
وی تأکید کرد: این اقدام خیرخواهانه موجب شد تا دانشگاه دامغان دارای هیأت امنای مستقل شود و تصمیمگیریهای کلان آن، به طور مستقل در داخل دانشگاه انجام پذیرد.
عرفانی به دیگر اقدامات عالمی اشاره کرده و خاطرنشان کرد: وی علاوه بر واگذاری این ملک یک لابراتوار زبان در دانشگاه تأسیس کرد و همچنین یک بورسیه تحصیلی به نام خود و همسرش ایجاد کرد که از محل عواید آن دانشجویان برتر علمی هر ساله بهرهمند میشوند.
وی با اشاره به فعالیتهای بنیاد خیرین حامی دانشگاه دامغان عنوان کرد: این بنیاد تاکنون نقش بهسزایی در تأمین نیازهای آموزشی و پژوهشی دانشگاه داشته و از جمله اقدامات اخیر این بنیاد میتوان به تجهیز کتابخانهها، حمایت از اساتید و دانشجویان مستعد و تأمین بخشی از هزینههای ساخت و توسعه فضاهای آموزشی اشاره کرد.
عرفانی بیان کرد: ما در بنیاد خیرین تلاش داریم که زمینههای جدیدی برای مشارکت خیران فراهم کنیم تا بتوانیم به توسعه پایدار دانشگاه کمک کنیم و تاکنون پروژههای متعددی در حوزههای مختلف از جمله تأسیس آزمایشگاهها، تجهیز کارگاههای تخصصی و ارائه تسهیلات مالی به دانشجویان انجام شده است.
مدیرعامل بنیاد خیرین حامی دانشگاه دامغان ابراز کرد: سرمایهگذاری در آموزش سرمایهگذاری برای آینده بوده و امیدواریم با مشارکت هرچه بیشتر مردم بتوانیم گامهای مؤثرتری در راستای توسعه علمی و پیشرفت دانشگاه دامغان برداریم.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!