حالت تاریک
  • شنبه, 1403/10/08 شمسی | 2024/12/28 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
یک دست در بوکس صدا ندارد
تحلیل شرایط بوکس از زبان سرمربی تیم جوانان؛

یک دست در بوکس صدا ندارد

سرمربی تیم بوکس جوانان گفت: با سلام و صلوات کار پیش نمی‌رود؛ اگر مدال المپیک می‌خواهیم، باید سرمایه‌گذاری کنیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ به نقل از خبرگزاری راه دانا؛ رضا مهدی‌پور سرمربی تیم بوکس جوانان در خصوص اردوی تمرینی تیم جوانان ایران جهت اعزام به رقابت‌های قهرمانی جهان مونته‌نگرو، گفت: سه مرحله اردوی تمرینی خیلی خوب در ارومیه و تهران را پشت سر گذاشتیم تا برای مسابقات جهانی که حدوداً ۱۶ روز به طول می‌انجامد، آماده شویم. مهدی کاظمی، علی‌اکبر میراحمدی، امیررضا ملک‌خطابی و امیر اسماعیلی چهار بوکسور کشورمان در رقابت‌های جهانی به روی رینگ می‌روند. من شخصاً به هر چهار بوکسور ایمان دارم؛ البته اسماعیلی با درخشش و کسب نشان طلا در رقابت‌های قهرمانی آسیای قزاقستان و عبور از مدعیان بوکس آسیا مانند ازبکستان، قزاقستان و... نشان داد ورزشکار قابلی است.

شرایط رقابت‌های جهانی متفاوت است

سرمربی تیم بوکس جوانان در پاسخ به این سؤال که آیا اسماعیلی با کسب نشان ارزشمند طلا در رده جوانان پس از هفت سال در قاره کهن، این توانمندی را دارد تا بالاتر از مدعیان جهانی هم به مدال برسد، اظهار کرد: شرایط بوکس آن هم در سطح جهانی واقعاً متفاوت و گاهاً سنگین است. ضمن اینکه مسابقات به‌صورت تک حذفی است و مطمئناً قرعه‌ها خیلی می‌تواند در روند بازی‌ها مؤثر باشد؛ اما از دید من همان‌طور که گفتم در کنار اسماعیلی، سه ملی‌پوش دیگر هم این توانمندی را دارند تا خود را در سطح جهان نشان دهند.

وی در مورد احتمال شکسته‌شدن طلسم کسب مدال جهانی در رده سنی جوانان گفت: نمی‌خواهم فشاری روی بچه‌ها باشد. جو جامعه بوکس به‌گونه‌ای است که برای پیروزی هزار صاحب پیدا می‌شود، اما شکست یتیم می‌ماند و همه مسئولیت به گردن سرمربی خواهد بود. نمی‌خواهم بار سنگین کسب مدال روی دوش بچه‌ها باشد، اما هر چهار بوکسور ما فارغ از اینکه بوکس رشته تک حذفی است و هر احتمالی در آن وجود دارد، شانس کسب مدال را دارند. این نفرات شایستگی خود را در مبارزه با تیم ملی بزرگسالان نشان دادند.

سرمربی تیم بوکس جوانان در پاسخ به این سؤال که برخی اعتقاد دارند می‌توانستیم نفرات بیشتری را اعزام کنیم، گفت: قطعاً می‌توانستیم نفرات بیشتری را اعزام کنیم، اما میدان جهانی جای آزمون و خطا نیست. شاید بتوانیم در قهرمانی آسیا آزمون و خطا داشته باشیم، اما میدان جهانی جای این کار نیست و ما می‌توانیم این هزینه را در جای دیگر سرمایه‌گذاری کنیم. در جهانی لهستان دیدیم که چه اتفاقی برای بوکسور اردن افتاد و ما نیز دوست نداریم زنگ تفریح کشورهای دیگر باشیم. دوست داریم حتی اگر با یک بوکسور اعزام می‌شویم نیز شرایط طوری باشد که اقتداری از تیم ایران را نشان بدهیم. در جهانی لهستان دو بوکسور ما پای مدال رسیدند، اما متأسفانه با یک اخطار از کسب مدال بازماندند.

مهدی‌پور با اشاره به هدایت جوانان در مسیر درست در فاصله چهار‌ساله مانده به المپیک لس‌آنجلس بیان کرد: مطمئناً در هر تیمی ۶۰ تا ۷۰ درصد ترکیب تیم ملی را برای رویدادهای مهمی مانند المپیک بازیکنان جوان تشکیل می‌دهند و برای تیم ایران هم پیش از المپیک پاریس وقت پوست‌اندازی فرارسیده بود. فونتانا مربی کوبایی تیم ملی بزرگسالان بسیار باتجربه بوده و کارنامه درخشانش گویای همه چیز است. در تمرینات مشترکی که با تیم ملی بزرگسالان داشتیم، وی به نشان داد جوانان امید بالایی دارد و مطمئناً این جوانان با تکنیک منحصربه‌فرد خود اگر در مسیر درست به‌خوبی هدایت شوند؛ می‌توانند به کسب سهمیه و حتی مدال‌آوری در رویدادی همچون المپیک امیدوار باشند.

یک دست صدا ندارد

عنوان‌دار بوکس آسیا در ادامه در خصوص رویکرد جدید برای موفقیت بوکس برای حضور در المپیک، بیان کرد: ریاست فدراسیون خود از قهرمانان بنام این رشته ورزشی به‌حساب می‌آید و بر این باور است که پر و بال دادن به جوانان و حمایت از آن‌ها اتفاقات خوبی را رقم خواهد زد. اگر می‌خواهیم بوکس در المپیک موفق به کسب مدال شود باید کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان حمایت بیشتری از این رشته داشته باشند چرا که یک دست صدا ندارد.

وی ادامه داد: بوکس از ورزش‌های پرطرف‌دار المپیک به شمار می‌رود و نیاز است عدالت ورزشی در تمامی رشته‌ها طبق فرمایش مقام معظم رهبری رعایت شود؛ بنابراین از خسروی وفا و دنیامالی درخواست دارم تا به ما توجه بیشتری کنند.

وی با اشاره به قول اخیر روح‌الله حسینی رئیس فدراسیون بوکس مبنی بر پاداش خودرو به مدال‌آوران در این رویداد، اظهار کرد: حسینی از زمانی که سکان‌دار فدراسیون شد به هر قولی که داد عملکرد و مطمئناً این قول پاداش موجب بالابردن انگیزه و روحیه ملی‌پوشان خواهد بود تا بهترین خود را در مونته‌نگرو به نمایش بگذارند.

سالن بوکس را به کاراته اختصاص دادند 

مهدی‌پور در ادامه با اشاره به وضعیت سالن تمرینی بوکس اظهار کرد: سالن بوکس با کاراته چندی پیش در آکادمی ملی المپیک ادغام شد و حالا به دو بخش مختلف تقسیم شده است. جالب است بدانید بخش کاراته بلااستفاده مانده و بوکس که تمرینات مشترک زیادی برگزار می‌کند باید در همان بخش کوچک تخصیص‌یافته تمرین کند؛ در حالی که سالن کاراته به‌نوعی تخلیه شده است. واقعاً در شان رشته ورزشی بوکس این وضعیت نیست و از خسروی وفا درخواست دارم وقتی کاراته استفاده‌ای از این سالن ندارد، در خصوص تخصیص کل فضای سالن به بوکس ورود کند.

با سلام و صلوات کار پیش نمی‌رود

وی با بیان اینکه نباید تنها ایرادات را دید و باید زیرساخت‌ها تغییر کنند؛ عنوان کرد: اگر به دنبال مدال در رویدادهای مهم هستیم باید توجهات به این رشته المپیکی بیشتر شود. برای من جای تعجب دارد رشته‌هایی که اصلاً در لیست IOC برای المپیک نیستند و گاهاً زیاد هم مدال نمی‌گیرند بودجه‌ای هم ردیف با بوکس و یا حتی بالاتر دارند؛ اما بوکس را آن‌طور که باید نگاه نمی‌کنند. با سلام و صلوات که کار پیش نمی‌رود؛ تعداد بوکسورها در حال افزایش است و از ۲۰ هزار نفر این جامعه به ۸۰ هزار نفر رسیده که جای خوشحالی دارد؛ اما اگر به‌دنبال نتیجه‌گیری و کسب سهمیه المپیک و گاهاً مدال هستیم باید روی این رشته بیش‌تر سرمایه‌گذاری کنیم.

انتهای خبر/

 

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از