حالت تاریک
  • دوشنبه, 1404/03/12 شمسی | 2025/06/02 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
رنج مضاعف بیماران ام‌اس با نبود پزشک متخصص
مسئول انجمن بیماری‌های خاص دامغان مطرح کرد:

رنج مضاعف بیماران ام‌اس با نبود پزشک متخصص

مسئول انجمن بیماری‌های خاص دامغان گفت: یکی از مشکلات اصلی بیماران ام‌اس در دامغان نبود پزشک متخصص مغز و اعصاب است که در شرایط فعلی با رفتن تنها پزشک متخصص اوضاع بیماران دامغان وخیم‌تر از قبل شده است.

نسیم گیلان در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ از وجود 100 بیمار مبتلا به ام‌اس در دامغان خبر داد و گفت: این آمار قطعی نیست و بعضی از بیماران به دلایل شخصی به تنها مرکز موجود در دامغان که جهت انجام خدمات اولیه و تشکیل پرونده است، مراجعه نمی‌کنند.

وی در خصوص خدمات ویژه به این بیماران افزود: انجمن مرکزی برای این بیماران کارت مخصوصی صادر کرده است که کارهای مربوط به شناسایی و درمان بیماران و خدمات فیزیوتراپی و دندانپزشکی با هماهنگی مرکز استان برای این بیماران انجام می‌شود.

مسئول انجمن بیماری‌های خاص در دامغان همچنین اظهار داشت: گاهاً سبد کالا و داروهای کمکی به این بیماران تعلق می‌گیرد که با توجه به سهمیه این بیماران بین جامعه هدف تقسیم می‌شود.

این مقام مسئول به مشکلات متعدد این بیماران در دامغان اشاره کرد و افزود: یکی از مشکلات اصلی بیماران ام‌اس در دامغان نبود پزشک متخصص مغز و اعصاب است که در شرایط فعلی با رفتن تنها پزشک متخصص مغز و اعصاب که پرونده بیماران زیر نظر وی بوده است، اوضاع بیماران دامغان وخیم‌تر از قبل شده است .

وی همچنین تأکید کرد که به‌دلیل مشکلات حرکتی این بیماران امکان رفت و آمد آن‌ها به مرکز استان وجود ندارد به همین خاطر انتظار می‌رود مسئولان برای حضور پزشک متخصص مغز و اعصاب در دامغان چاره‌اندیشی کنند.

گیلان در رابطه با نیازهای دارویی این بیماران مطرح کرد: تشخیص پزشکان برای بیماران متفاوت است گاهاً این داروها هزینه‌های بسیار سنگینی را برای بیماران به همراه دارد و بیماران ام‌اس به اجبار و با سختی و یا پرداخت هزینه‌های گزاف داروهای خاص را تهیه می‌کنند و این دارو نه تنها برای بهبود بلکه برای متوقف نگه داشتن و پیشگیری از رشد این بیماری است.

بنا به گفته مسئول انجمن بیماری‌های خاص در دامغان تنها دو داروخانه جهت تهیه و دریافت دارو برای این بیماران وجود دارد.

انتهای خبر/

 

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!