حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1403/12/16 شمسی | 2025/03/06 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
ساغر جندقی نائب‌قهرمان لیگ جهانی شد
رئیس هیأت کاراته استان سمنان:

ساغر جندقی نائب‌قهرمان لیگ جهانی شد

رئیس هیأت کاراته استان سمنان گفت: ساغر جندقی موفق شد، در وزن ۶۱- کیلوگرم نوجوانان با شایستگی و در رقابتی تنگاتنگ موفق به کسب عنوان نائب‌قهرمانی لیگ جهانی کاراته وان شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»، نرگس افضلی از کسب جایگاه نائب‌قهرمانی ساغر جندقی در لیگ جهانی کاراته وان فجیره خبر داد.

وی  بیان کرد: قهرمان خوش‌آتیه استان در سال ۲۰۲۴ مدال طلای مسابقات آسیایی را از آن خود کرده بود.

رئیس هیأت کاراته استان سمنان افزود: در این دوره از مسابقات سه نفر از بازیکنان استان به مربیگری ریحانه نصیری حضور یافتند.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: الینا صفاجو با یک استراحت، یک برد و یک باخت در عین شایستگی از دور مسابقات کنار رفت.

افضلی بیان کرد: ترنم ملک‌احمدی دیگر بازیکن شایسته استان سمنان نیز در وزن ۶۱+ کیلوگرم نوجوانان پس از یک مرحله صعود با وجود شایستگی از ادامه رقابت‌ها بازماند. 

وی افزود: ساغر جندقی موفق شد، در وزن ۶۱- کیلوگرم نوجوانان با شایستگی و در رقابتی تنگاتنگ موفق به کسب عنوان نائب‌قهرمانی لیگ جهانی کاراته وان شود.

منبع: خبرگزاری فارس 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.