حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1403/11/16 شمسی | 2025/02/04 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
شناسایی نقاط حادثه‌خیز جدید در جاده‌های سمنان
رئیس پلیس‌راه استان سمنان مطرح کرد:

شناسایی نقاط حادثه‌خیز جدید در جاده‌های سمنان

رئیس پلیس‌راه استان سمنان گفت: ۵۹ نقطه حادثه‌خیز جدید در سطح محورهای مواصلاتی استان سمنان شناسایی شده که رفع نقایص آن نیازمند اعتبار است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»، موسی بزرگی با اشاره به اینکه ۷۰ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی استان شناسایی شد، گفت: با همکاری دستگاه‌های مسئول، اقدامات لازم جهت رفع نقص و آشکارسازی این نقاط انجام شده است.

رئیس پلیس راه استان سمنان از شناسایی ۵۹ نقطه حادثه‌خیز جدید در جاده‌های این استان خبر داد و افزود: برای رفع نقص در این نقاط حادثه‌خیز، اعتبار لازم تخصیص خواهد یافت.

وی همچنین تأکید کرد: رعایت نکات ایمنی و اصول رانندگی در کنار رفع نقص نقاط حادثه‌خیز، از عوامل کلیدی در کاهش تصادفات جاده‌ای به شمار می‌روند.

بزرگی با اشاره به آمار تصادفات گفت: واژگونی ناشی از خستگی و خواب‌آلودگی، سهم ۶۰ درصدی در تصادفات جاده‌ای استان سمنان دارد که توقف‌های کوتاه برای استراحت رانندگی می‌تواند از وقوع بسیاری از حوادث جلوگیری کند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در هر روز، بیش از ۴۰ تیم خودرویی پلیس‌راه در محورهای مواصلاتی حضور دارند و بر تردد خودروها نظارت می‌کنند، بیان کرد: همچنین، بیش از ۱۰۰ دستگاه دوربین هوشمند در سطح جاده‌های استان فعال است که تخلفات رانندگان را ثبت می‌کنند.

وی با بیان اینکه برخورد با تخلفات حادثه‌ساز از اولویت‌های پلیس‌راه استان سمنان است، اظهار کرد: در سال جاری، ۱۰ درصد افزایش در برخورد با تخلفات مشاهده شده است.

بزرگی همچنین تصریح کرد: با توجه به اینکه ۴۰ درصد افزایش تصادفات ناشی از عوامل مرتبط با سایر سازمان‌ها است، در ۶۸ مورد از تصادفات دخالت داشته‌اند.

این مقام مسئول به وسعت جاده‌های این استان اشاره کرد و گفت: استان سمنان بیش از ۵ هزار کیلومتر جاده اصلی، بزرگراه و آزادراه دارد که بیش از ۶۰۰ کیلومتر از مسیر ۹۰۰ کیلومتری محور تهران - مشهد از این استان عبور می‌کند.

وی درباره حادثه واژگونی اتوبوس مسافربری که از اردبیل به مشهد در حال حرکت بود، اظهار کرد: این حادثه در محور سرخه به علت خواب‌آلودگی راننده اتفاق افتاده و اتوبوس دارای ۶۱ سرنشین بوده است.

بزرگی با بیان اینکه در این اتوبوس ۱۱ نفر به‌طور غیرمجاز سوار شده بودند که ۹ کودک حضور داشتند، اظهار کرد: در این راستا، شرکت تعاونی، راننده و مالک اتوبوس مسؤولیت دارند و باید پاسخگو باشند.

رئیس پلیس راه همچنین درباره اجرای طرح نظارت هوشمند بر رعایت فاصله طولی خودروها در آزادراه‌ها و بزرگراه‌های کشور گفت: عدم رعایت فاصله طولی، یکی از عوامل مهم وقوع تصادفات جاده‌ای، به‌ویژه تصادفات زنجیره‌ای است که بارها شاهد آن بوده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه از ۱۰ بهمن‌ماه، با استفاده از سامانه‌های هوشمند نصب‌شده در طول آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها، فاصله طولی خودروها به‌طور دقیق پایش خواهد شد، بیان کرد: در مرحله نخست این طرح که تا پایان سال جاری ادامه خواهد داشت، تنها پیام‌های ارشادی و تذکرات به رانندگانی که فاصله ایمن را رعایت نکرده‌اند، ارسال خواهد شد. 

بزرگی خاطرنشان کرد: از ابتدای فروردین ۱۴۰۴، جریمه‌های قانونی مطابق با آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی برای خودروهایی که فاصله طولی را رعایت نمی‌کنند، اعمال خواهد شد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.