حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1403/11/16 شمسی | 2025/02/04 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
عنصر اصلی پیروزی انقلاب اراده ملت بود
مبارز انقلابی در گفتگو با مرآت:

عنصر اصلی پیروزی انقلاب اراده ملت بود

مبارز انقلابی گفت: امام خمینی (ره) بر قدرت اراده و ایمان مردم ایران اعتقاد راسخ داشت و جوانان انقلابی هم اجرای سخنان امام را بر خود واجب می‌دانستند.

حسین مداح  یکی از مبارزان قدیمی انقلاب اسلامی، در گفتگویی با خبرنگار «مرآت»، با یاد خاطرات روزهای پرشور انقلاب از تأثیر حضرت امام خمینی بر تحولات بزرگ کشور سخن گفت. 

او که در آن دوران تنها 19 سال سن داشت، به یاد می‌آورد که چگونه مردم ایران در ورود تاریخی امام خمینی (ره)  به کشور، با شور و هیجان بی‌نظیری از وی استقبال کردند.  

این مبارز انقلابی در این خصوص گفت: من در آن زمان نوجوان بودم و هنوز یادم هست که چطور مردم به استقبال امام خمینی رفتند. هیچ‌کسی فکر نمی‌کرد که یک روحانی بتواند چنین تحولی در کشور ایجاد کند. امام خمینی با اخلاص و ارتباطی که با امام زمان (عج) داشت توانست کشور را زیر بار ذلت رهایی بخشد.

مداح همچنین به مذاکراتی که بین امام خمینی و شاه صورت گرفته بود، اشاره کرد و افزود: زمانی که حضرت امام در زندان بوده است، شاه به وی پیشنهاد می‌دهد که در قبال دریافت پول از  کشور خارج شود اما امام خمینی در پاسخ می گوید که من برای مصلحت مردم و کشور آمده‌ام و برای خودم هیچ‌چیز نمی‌خواهم.

وی افزود: امام خمینی (ره)  در نهایت با اراده‌ای آهنین، تمام پیشنهادات شاه را رد کرد و به ایران بازگشت این کار، شروع یک انقلاب بود که نتیجه آن سرنگونی رژیم شاهنشاهی و پیروزی مردم ایران شد.

این مبارز قدیمی در ادامه به حضور مردم در صحنه‌های مختلف انقلاب و اقدامات کمیته‌های انقلاب اسلامی اشاره کرد و توضیح داد: بعد از پیروزی انقلاب، کمیته‌هایی در شهرها و روستاها تشکیل شد و ما به‌عنوان جوانان انقلابی در آن‌ها فعال بودیم. در آن دوران، نگهبانی از جاده‌ها و حفاظت از مناطق مختلف در برابر نیروهای ضد انقلاب و مزدوران رژیم شاه از وظایف ما بود.

وی در خاطرات خود از دوران انقلاب به واقعه‌ای تلخ نیز اشاره کرد و بیان داشت: یادم هست که در آن دوران، مردم به دلیل سرکوب‌های وحشیانه رژیم شاه و گلوله‌باران تظاهرکنندگان توسط نیروهای نظامی، خونین و زخمی می‌شدند، عکس‌هایی از این حوادث به دست ما می‌رسید که تأثیر زیادی بر شور انقلابی مردم داشت.

این مبارز انقلابی در پایان به سخنان حضرت امام خمینی در خصوص آمریکا اشاره کرد و گفت: امام خمینی در یکی از سخنرانی‌های خود گفته بود که «آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند» این جمله برای ما جوانان انقلابی همچون یک فرمان برای مقابله با دشمنان بود. امام با این کلمات، نشان داد که قدرت واقعی در اراده ملت است و هیچ قدرت خارجی نمی‌تواند اراده ملت ایران را شکست دهد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.