حالت تاریک
  • شنبه, 1404/05/04 شمسی | 2025/07/26 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
غزه فریاد حق‌طلبی امت اسلامی است
امام‌ جمعه سرخه:

غزه فریاد حق‌طلبی امت اسلامی است

خطیب جمعه سرخه با اشاره به فجایع رخ داده در غزه گفت: اکنون وظیفه کشورهای اسلامی است که به ندای مظلومیت مردم غزه پاسخ دهند و رژیم صهیونیستی را به عقب‌نشینی وادار کنند.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ حجت‌الاسلام‌ والمسلمین مهدی اشرف در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بر اهمیت اتحاد و یکپارچگی امت اسلام تأکید کرد و گفت: وحدت و همدلی، شکوه و عظمت مسلمین را افزایش داده و مانع طمع دشمنان می‌شود.

وی در ادامه افزود:  برگزاری منظم نماز جمعه، فرصتی مهم برای تقویت تقوا، آگاهی و گفتگو درباره مسائل دینی و اجتماعی است و خطبا باید مردم را به رعایت تقوا و بصیرت دعوت کنند تا دشمنان نتوانند در صفوف مسلمین رخنه کنند.

خطیب جمعه سرخه به سوره «جمعه» و «منافقون» اشاره کرد و بیان داشت: این سوره‌ها ضمن بیان خطر دشمنان بیرونی و منافقان داخلی، مردم را به حضور مستمر و فعال در نماز جمعه و انسجام دعوت می‌کند، این حضور، دشمن‌شکن موجب افزایش قدرت امت اسلامی است.

 اشرف با بیان سفارش‌های امام راحل و اهل بیت (ع)  به اهمیت نماز جمعه، خاطرنشان کرد که نماز جمعه باید با رعایت وحدت و اخلاق برگزار شود و نباید بهانه‌ای برای تفرقه و ضعف شود، همچنین از همه خواست که در تقویت نماز جمعه مشارکت کنند.

وی با اشاره به عملیات غرورآفرین مرصاد و نقش رزمندگان استان در آن بر انتقال عبرت‌های این واقعه به نسل جوان تأکید کرد و همچنین از فعالان فرهنگی و خانواده‌های شهدا بابت زنده نگه‌داشتن یاد شهدا قدردانی کرد.

امام جمعه سرخه در پایان سخنان خود به وضعیت دردناک مردم غزه پرداخت و از سکوت و بی‌تفاوتی برخی حاکمان اسلامی انتقاد کرد و خواستار کمک به این مردم مظلوم از طریق نهادهای رسمی و مردمی شد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!