
نماینده اسبق مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی:
فرهنگ عاشورا بستر وحدت ملی است
نماینده اسبق مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: آموزههای مکتب امام حسین (ع) و فرهنگ جهاد و شهادت، همواره عامل اصلی شکلگیری وحدت و انسجام ملی در میان اقشار مختلف مردم بوده است.
ابوالفضل حسنبیکی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت» با اشاره به پیوند عمیق میان فرهنگ عاشورا و حرکتهای مردمی سالهای اخیر گفت: ملت ایران با الهام از مفاهیم جهاد و شهادت عاشورا، بار دیگر نشان داد که روح ایثار و مقاومت همچنان در تار و پود این سرزمین جریان دارد و حماسهآفرینیهای مردم ریشه در مکتب عاشورا دارد.
نماینده اسبق مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دشمنی رژیم صهیونیستی و آمریکا با ملت ایران را میتوان بهعنوان «یزیدیان زمانه» تبیین کرد، افزود: این کشورها همواره تلاش دارند راه و آرمانهای حسینی را تحت فشار و تهدید قرار دهند، اما ملت ایران با الگو گرفتن از پیام عاشورا در برابر توطئهها ایستادگی کرده است.
وی با اشاره به وحدت کمنظیر شکلگرفته در رویدادهای اخیر بیان کرد: اجتماع گسترده مردم با عقاید و سلایق مختلف حول محور امام حسین (ع)، نشان داد فرهنگ عاشورا میتواند بستر وحدت و همبستگی ملی را فراهم کند و این الگو باید برای آینده کشور مورد توجه قرار گیرد.
حسنبیکی در تحلیل تجربه وحدت ملی در سالهای اخیر گفت: هر زمان اتحاد بر پایه ارزشهایی مانند عاشورا و فرهنگ شهادت شکل بگیرد، دشمنان بیرونی و تهدیدات داخلی نمیتوانند آسیبی وارد کنند و این مسأله باید بهعنوان یک درس بزرگ برای مدیران و تصمیمگیرندگان کشور در نظر گرفته شود.
این نماینده ادوار مجلس با تأکید بر نقش شهدای جنگ اخیر در تقویت روحیه مقاومت مردم اظهار کرد: ایثار و جانفشانی شهدا موجب پایداری و حفظ انگیزه ملی در برابر فشارها و تهدیدات شده و باید قدردان این سرمایههای معنوی باشیم.
وی با اشاره به ویژگیهای عزاداریهای محلات و روضههای خانگی گفت: این مجالس به سبب صمیمیت و نزدیکی بیشتر، زمینه انتقال بهتر ارزشهای عاشورا از نسلی به نسل دیگر را فراهم میآورند و زمینهساز نزدیکی دلها هستند.
حسنبیکی با بیان اینکه نسل چهارم و پنجم انقلاب حضوری متفاوت و فعال در مراسم محرم دارند، تصریح کرد: جوانان امروز با انگیزه و تحلیل عمیقتر، نقش مهمی در پاسداری از فرهنگ عاشورا بر عهده گرفتهاند و حضور پررنگ آنها در عرصههای مختلف جامعه انگیزهای مضاعف برای تقویت مقاومت و خدمترسانی ایجاد کرده است.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!