حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1404/01/06 شمسی | 2025/03/26 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
کاهش تصادفات رانندگی در نوروز امسال
رئیس پلیس‌راه استان سمنان خبر داد:

کاهش تصادفات رانندگی در نوروز امسال

رئیس پلیس‌راه استان سمنان از کاهش تصادفات رانندگی در جاده‌های استان سمنان نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

موسی بزرگی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ از تردد روان در همه محورهای مواصلاتی استان سمنان خبر داد و گفت: خوشبختانه تمام راه‌های استان سمنان باز است و در حال حاضر موج اول بازگشت از سفرهای نوروزی به سمت تهران و شهرهای غربی آغاز شده است.

وی در ادامه توضیح داد که هم‌اکنون به علت بارش برف در محورهای شمالی و گردنه‌های برف‌گیر جاده‌ها لغزنده است و با توجه به کاهش 12 درجه‌ای دما طی روزهای آینده رانندگان می‌بایست تجهیزات لازم را به همراه داشته باشند.

رئیس پلیس‌راه استان سمنان از افزایش 13 درصدی ورود مسافران به استان سمنان از 25 اسفندماه تاکنون خبر داد و ابراز کرد: خوشبختانه با تلاش‌های انجام شده شاهد کاهش تصادفات در جاده‌های استان سمنان هستیم.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!