حالت تاریک
  • جمعه, 1403/06/30 شمسی | 2024/09/20 میلادی
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای سمنان خبر داد:

اعتبار هزار میلیارد ریالی برای رفع نقص جاده‌ها

اعتبار هزار میلیارد ریالی برای رفع نقص جاده‌ها

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای سمنان گفت: رفع نقص ۶۶ نقطه حادثه‌خیز جاده‌های استان یک هزار میلیارد ریال اعتبار ملی نیاز دارد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ ۲ هزار و ۷۶ کیلومتر راه در استان سمنان وجود دارد که از این وسعت ۳۰ کیلومتر آزادراه و ۳۹۲ کیلومتر بزرگراه است و باتوجه‌به اینکه استان سمنان یکی از قطب‌های صنعتی شرق کشور محسوب می‌شود و صنایع زیادی در این استان استقرار دارد، تردد افراد مهاجر و جویای کار از دیگر استان‌ها به سمنان زیاد است.

 همچنین استان سمنان در مسیر زائران امام رضا (ع) قرار دارد و سالانه معبر بیش از ۱۵ میلیون مسافر است و انتظار می‌رود تخصیص اعتبارات ملی به‌منظور ارتقای ایمنی راه‌ها و کاهش تصادفات در محورهای مواصلاتی این استان موردتوجه باشد.

 احسان منصور کیایی افزود: سال گذشته ۶۶ نقطه از جاده‌های استان سمنان مستعد حادثه اعلام شد که طبق برنامه‌ریزی‌ها و اجرای طرح‌ها برای رفع نقص، سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای پرداخت ۵۰۰ میلیارد ریال را به‌صورت مرحله‌به‌مرحله متعهد شد که اکنون بخشی از این اعتبار نیز در اختیار استان قرار گرفته است.

 مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان سمنان اضافه کرد: از مجموع ۶۶ نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های استان سمنان، تا کنون ۹ نقطه رفع نقص شد و رفع نقص در ۱۸ نقطه دیگر در دست اقدام است.

 وی بیان کرد: از مجموع ۱۸ نقطه حادثه‌خیز جاده‌های این استان، رفع نقص چهار نقطه با اقدامات زیرساختی و ۱۴ نقطه با اقدامات کوتاه‌مدت، ایمن‌سازی و آشکارسازی در دست اقدام است.

 کیایی تصریح کرد: رفع نقص ۳۹ نقطه باقیمانده از ۶۶ نقطه حادثه‌خیز جاده‌های استان سمنان در سال ۱۴۰۳ پیگیری می‌شود.

 مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان سمنان گفت: سال ۱۳۹۸ حدود ۱۴ نقطه حادثه‌خیز در استان سمنان شناسایی شده بود و اکنون هفت نقطه رفع نقص شد و رفع نقص هفت نقطه دیگر در قالب طرح‌های مشترک با راه و شهرسازی در دست اقدام است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار از محل مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان برای بهبود وضعیت راه‌های سمنان تا اواسط تابستان ۱۴۰۲ پرداخت شد و طبق گزارش‌ها حداکثر ۱۰ درصد راه‌های استان سمنان دارای لغزندگی ناشی از فرسودگی جاده است که بیشترین مسئله در این زمینه مربوط به محورهای غرب استان سمنان است.

 واژگونی در جاده‌های استان سمنان سهم حدود ۶۰ درصدی از حوادث رانندگی دارد که از میانگین کشوری بالاتر است و علت اصلی این مسئله خستگی و خواب‌آلودگی رانندگان به دلیل یکنواختی و کویری بودن جاده‌ها عنوان شده است.

 گردنه آهوان در محور سمنان - دامغان، محور آرادان - گرمسار، محور گرمسار - ایوانکی، و محور میامی - سبزوار - عباس‌آباد، از محورهای پرتصادف استان سمنان است.

 گستره جاده‌های استان سمنان به‌اندازه جاده‌های ۶ استان کشور است، این استان با ۹۷ هزار و ۴۹۱ کیلومترمربع به لحاظ وسعت رتبه ششم کشوری را دارد و در هر ۶۰ دقیقه حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ وسیله نقلیه از محورهای ارتباطی استان عبور می‌کند.

 در زمان اوج سفرها در هر ۶۰ دقیقه به طور متوسط بیش از یک هزار و ۲۰۰ خودرو از محورهای استان سمنان تردد دارند که با این حجم قابل‌توجه تردد، واژگونی خودرو یکی از رویدادهای تلخ در محورهای سمنان محسوب می‌شود.

 

منبع: ایرنا


انتهای خبر/


 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از