حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1403/10/12 شمسی | 2025/01/01 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
مدیرکل آموزش‌وپرورش استان سمنان:

۱۵۰۰ بسته نوشت‌افزار بین دانش‌آموزان سمنان توزیع شد

۱۵۰۰ بسته نوشت‌افزار بین دانش‌آموزان سمنان توزیع شد

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان سمنان گفت: یک هزار و ۵۰۰ بسته نوشت‌افزار بین دانش‌آموزان کم‌برخوردار استان سمنان با عنوان «شکوه سواد» توزیع شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ آیین توزیع یک هزار و ۵۰۰ بسته نوشت‌افزار بین دانش‌آموزان کم‌برخوردار استان سمنان با عنوان «شکوه سواد» و به همت معاونت سوادآموزی استان سمنان برگزار شد.

 این آیین با حضور سید جمال وزیری، مدیرکل آموزش‌وپرورش استان سمنان، اعضای شورای معاونان، رؤسای ادارات و جمعی از کارشناسان و مدعوان در نمازخانه اداره کل آموزش‌وپرورش سمنان برگزار شد.

 مدیرکل آموزش‌وپرورش استان از بانیان این اقدام خداپسندانه و خیرمندانه قدردانی و اظهار کرد: دعا می‌کنیم برکت این هدایا نثار روح ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) شود که در بیانیه تشکیل نهضت سوادآموزی در هفتم دی ماه ۱۳۵۸ که در واقع دکترین بنیان‌گذار انقلاب در بحث سوادآموزی بود، بر سه موضوع تأکید داشتند و دو مورد آن در حال تحقق است.

 وزیری هدف از برگزاری این آیین را ارتقای سطح سواد جامعه، تشویق افراد بی‌سواد و بازماندگان از تحصیل به سواد و توجه به مناطق محروم و کم‌برخوردار عنوان کرد.

 وی اضافه کرد: سواد همیشه معنای نسبی دارد و ما از کنار سواد، باید به مرحله‌ای برسیم که استقلال فرهنگی کشور را تأمین کنیم؛ چراکه فرهنگ دائم در حال تغییر و آسیب‌پذیری آن بسیار زیاد و نیاز است در این زمینه تلاش بیش‌تری صورت گیرد.

 ۷ میلیون نفر از جمعیت کشور بی‌سواد هستند

 مدیرکل آموزش‌وپرورش استان یادآور شد: نهضت سوادآموزی یکی از سازمان‌های پرکار و پر رسالت جهان کنونی است و همه کشورهای در حال توسعه‌یافته بزرگ‌ترین سازمانشان، سازمان سوادآموزی است؛ چون با پدیده رکود سواد مواجه هستیم و عصر حاضر، عصر جهش اطلاعات است که باید لحظه‌به‌لحظه به‌روزرسانی شود.

 وزیری با بیان اینکه پدیده سواد ویژه افراد بی‌سواد نیست؛ بلکه سواد درجه پلکانی دارد، گفت: هر کس در جامعه امروز می‌تواند از درجه سواد، بهره‌مند و برای فراگیری این موضوع باید اقدامات مثبت و اثرگذاری انجام شود.

 وی با تأکید بر این‌که سواد مهارت جزو سواد لاینفک زندگی قرن ۲۱ است، مهارت‌آموزی را لازمه زندگی امروز دانست و گفت: هفت میلیون نفر از جمعیت کشور بی‌سواد هستند که یکی از دلایل آن مهاجرپذیری ایران است و باید به این امر مهم توجه و تلاش شود تا مبادی بی‌سوادی را که از محیط خانه آغاز می‌شود، مسدود کنیم.

 تأکید بر تحقق عدالت آموزشی در مناطق محروم

 مدیرکل آموزش‌وپرورش استان اظهار کرد: در راستای تحقق عدالت آموزشی و شعار «هیچ کودکی به علت فقر مالی نباید از تحصیل باز بماند» که در سند تحول بنیادین نیز به آن تأکید شده، باید چتر حمایتی خود را در دورترین مناطق، گسترده و به دانش‌آموزان نیازمند و محروم کمک کنیم.

 وزیری گفت: با همکاری و همیاری نهادهای حمایتی ازجمله کارگروه امداد امام خمینی (ره)، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، بهزیستی، انجمن خیران مدرسه‌ساز، انجمن اولیاومربیان برای عملیاتی‌کردن این موضوع گام برداریم.

 وی تأکید کرد: استمرار آموزش و ارائه خدمات مشاوره‌ای و تحصیلی این دانش‌آموزان در سال تحصیلی مهم است و سامانه طرح شهید علی محمود وند از شهدای تفحص نیز به‌منظور جست‌وجو و شناسایی افراد بی‌سواد و بازمانده از تحصیل راه‌اندازی شده است.

 مدیرکل آموزش‌وپرورش استان افزود: امیدواریم با این حرکت خداپسندانه، لبخند امید را بر لبان دانش‌آموزان شاهد باشیم تا بتوانند استعدادهای خود را در راه آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی به منصه ظهور برسانند.

 این آیین باشکوه با همکاری معاونت امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش‌وپرورش، کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان، سازمان ملی مهاجرت وزارت کشور و اداره کل آموزش‌وپرورش استان سمنان برگزار شد و اهدای نمادین بسته نوشت‌افزار به سوادآموزان مدعو پایان‌بخش برنامه بود.

منبع: خبرگزاری فارس

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از