حالت تاریک
  • یکشنبه, 1403/10/09 شمسی | 2024/12/29 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
درمان ۸۰۰ بیمار در اردوی جهادی روستای بکران
در راستای کمک به مناطق کم‌برخوردار صورت گرفت؛

درمان ۸۰۰ بیمار در اردوی جهادی روستای بکران

خدمات پزشکی رایگان به ۸۰۰ نفر در اردوی جهادی بکران انجام شد که گامی مؤثر در جهت کاهش مشکلات بهداشتی در مناطق کم‌برخوردار محسوب می‌شود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»، اردوی جهادی بهداشتی و درمانی در روستای بکران، محله اسلامی شهدای کلاته‌های شرقی به مدت یک روز برگزار شد.

مؤسسه خیریه «طبیب درمانگر پارس شاهرود» به‌عنوان اولین مؤسسه خیریه ثبت شده در استان سمنان، با رسالت کمک به رفع بخشی از محرومیت‌های بهداشتی و درمانی مردم، متشکل از جمعی از پزشکان و پرستاران، در شانزدهمین برنامه از سفرهای ماهیانه خود به مناطق محروم شهرستان‌های شاهرود و میامی در خدمت اهالی روستای بکران بود.

این اردوی یک‌روزه با هدف ارائه خدمات رایگان به مناطق محروم به همت گروه جهادی شهید زین‌الدین پایگاه المهدی (عج) و با همکاری کلینیک تخصصی و فوق‌تخصصی بیمارستان امام حسین (ع) شاهرود، گروه جهادی شهید سیاهکلی پایگاه نجمه، دهیاری و شورای اسلامی روستا انجام شد.

در این اردو، ۸۰۰ بیمار از خدمات ویزیت پزشکی و داروی رایگان بهره‌مند شدند که تیم پزشکی حاضر، متشکل از متخصصان و فوق‌تخصص‌ها در زمینه‌های مختلف بود که به درمان و مشاوره پزشکی بیماران پرداختند و همچنین خدماتی نظیر آزمایش‌های اولیه و تشخیص بیماری‌های شایع منطقه به‌صورت رایگان ارائه شد.

در این ویزیت خیریه با حضور هفت نفر از پزشکان و با همراهی تیم پرستاری متشکل از ۱۵ پرستار پس از تریاژ اولیه توسط تیم پرستاری به انجام ویزیت بیماران، معاینات تخصصی چشمی، سونوگرافی، انجام تزریقات و گرفتن نوار قلب پرداختند. 

با حضور پزشکان جهادی ذیل اقدام به برگزاری اردوی جهادی درمانی و پزشکی رایگان توسط پزشکان متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات، متخصص عفونی، متخصص جراحی عمومی، متخصص جراحی چشم و متخصص رادیولوژی (سونوگرافی) به خدمات پرداختند.

این برنامه با هدف رفع نیازهای درمانی ساکنان مناطق کم‌برخوردار و دسترسی آسان‌تر آنان به خدمات بهداشتی اجرا شد که استقبال گسترده مردم منطقه از این حرکت جهادی، نشان‌دهنده اهمیت و تأثیر این اقدامات در کاهش مشکلات درمانی و ارتقای سلامت عمومی در مناطق محروم است.

این اقدامات نه‌تنها به بهبود سلامت مردم اهالی روستا کمک به‌سزایی کرد بلکه  به ارتقای آگاهی‌های بهداشتی آن‌ها نیز منجر شد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از