حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1404/04/04 شمسی | 2025/06/25 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
ذخیره‌سازی 30 تن آرد در میامی
فرماندار شهرستان میامی خبر داد:

ذخیره‌سازی 30 تن آرد در میامی

فرماندار شهرستان میامی از ثبات شرایط اقتصادی در این شهرستان و ذخیره‌سازی 30 تن آرد خبر داد.

علیرضا عاشوری در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ با اشاره به وضعیت بازار و معیشت مردم، از ثبات شرایط اقتصادی و آغاز قریب‌الوقوع توزیع کالاهای مصرفی با نرخ دولتی خبر داد.

وی اظهار داشت: بازار بر پایه دو مؤلفه عرضه و تقاضا شکل می‌گیرد و در حال حاضر کالاها در شهرستان به‌وفور موجود است؛ تاکنون هیچ کمبودی گزارش نشده و شرایط بازار در ثبات قرار دارد.

فرماندار میامی با تأکید بر نقش رسانه‌ها و خبرنگاران در کاهش آسیب‌های اجتماعی گفت: حضور میدانی اصحاب رسانه میان مردم و انتقال مشکلات و مطالبات آنان، می‌تواند از بروز بسیاری از بحران‌ها جلوگیری کند.

این مقام مسئول همچنین نقش رسانه‌ها و فعالان فضای مجازی را در کاهش بحران‌های اجتماعی حیاتی دانست و تصریح کرد: خبرنگاران، دیده‌بانان اجتماعی هستند و حضور میدانی آن‌ها در بین مردم و انعکاس مشکلات، زمینه‌ساز تصمیم‌گیری بهتر برای رفع چالش‌هاست. رسانه‌ها باید بازوی اطلاع‌رسانی مسئولان و زبان گویای مردم باشند.

آشوری با اعلام برنامه‌ریزی برای توزیع اقلام ضروری با نرخ دولتی، گفت: به‌زودی توزیع این کالاها از طریق تعاونی‌های روستایی و اصناف آغاز خواهد شد تا مردم بتوانند آسان‌تر به مایحتاج خود دسترسی پیدا کنند.

وی همچنین با مقایسه شرایط فعلی با دوران دفاع مقدس افزود: در دوران جنگ تحمیلی نیز کشور با کمبود مواجه نشد. ایران، کشوری مستقل و دارای ظرفیت‌های تولید داخلی است و امروز نیز با اتکاء به توان ملی، در مسیر خودکفایی گام برمی‌دارد.

فرماندار میامی همچنین به وضعیت نانوایی‌ها اشاره کرد و بیان داشت: خوشبختانه با ذخیره‌سازی ۳۰ تن آرد، وضعیت پخت و توزیع نان در شهرستان کاملاً مطلوب و تحت کنترل است.

این مقام مسئول در پایان با قدردانی از تلاش‌های سپاه، بسیج، دستگاه‌های اجرایی و همراهی مردم، نقش فعالان رسانه‌ای را در جهاد تبیین مؤثر و حیاتی توصیف کرد و بر ادامه این مسیر تأکید کرد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!