حالت تاریک
  • یکشنبه, 1404/03/04 شمسی | 2025/05/25 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
کشت ۱۲ هکتاری چغندرعلوفه‌ای در میامی
رئیس جهاد کشاورزی میامی خبر داد:

کشت ۱۲ هکتاری چغندرعلوفه‌ای در میامی

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان میامی از آغاز کشت چغندرعلوفه‌ای در ۱۲ هکتار از اراضی دهستان فرومد خبر داد که به تأمین علوفه دامداران و بهبود وضعیت کشاورزی منطقه کمک خواهد کرد.

 محمد حسینی در گفتگو  با خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ از کشت چغنرعلوفه‌ای در ۱۲ هکتار از اراضی کشاورزی دهستان فرومد میامی خبر داد و گفت: این محصول به‌دلیل ارزش غذایی بالا و توانایی افزایش بهره‌وری در دامداری‌ها  مورد توجه قرار گرفته و نقش موثری در حمایت از صنعت دامپروری منطقه ایفا می‌کند.

وی افزود: توسعه کشت چغندر علوفه‌ای علاوه بر کاهش وابستگی به نهاده‌های دامی وارداتی، موجب افزایش پایداری کشاورزی در منطقه خواهد شد.

رئیس جهاد کشاورزی میامی ابراز کرد: توسعه کشت چغندرعلوفه‌ای در شهرستان میامی به‌عنوان یک راهکار مؤثر برای تأمین نیازهای دامداران و بهبود وضعیت کشاورزی منطقه مطرح شده است، این محصول به دلیل توانایی بالای خود در تأمین علوفه با کیفیت، می‌تواند به کاهش هزینه‌های دامداری و افزایش تولید شیر و گوشت کمک کند.

این مقام مسئول عنوان کرد: چغندرعلوفه‌ای به‌عنوان یک منبع غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی، به بهبود سلامت دام‌ها و افزایش بهره‌وری آن‌ها کمک می‌کند. با توجه به شرایط اقلیمی شهرستان میامی و قابلیت‌های موجود در زمین‌های کشاورزی، کشت این محصول می‌تواند به‌عنوان یک گزینه پایدار و اقتصادی برای کشاورزان منطقه مطرح شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی همچنین به اهمیت آموزش و ترویج روش‌های نوین کشت و مدیریت منابع آب و خاک اشاره کرد و گفت: برگزاری کارگاه‌های آموزشی و ارائه مشاوره به کشاورزان در زمینه کشت چغندرعلوفه‌ای از جمله برنامه‌های ما برای حمایت از این طرح است.

علاوه بر این، حسینی به تأثیر مثبت این طرح بر محیط زیست اشاره کرد و افزود: کشت چغندرعلوفه‌ای می‌تواند به بهبود کیفیت خاک و کاهش فرسایش آن کمک کند که این امر درازمدت به پایداری کشاورزی و حفظ منابع طبیعی منطقه منجر خواهد شد. 

وی همچنین بر نقش این محصول در بهبود ساختار خاک و افزایش حاصلخیزی آن تأکید کرد و بیان داشت: تناوب کشت چغندرعلوفه‌ای با سایر محصولات زراعی، باعث کاهش آفات و بیماری‌ها، بهبود تهویه خاک و افزایش مواد آلی آن می‌شود. این موضوع در بلندمدت موجب پایداری و سلامت اکوسیستم کشاورزی خواهد شد.

 حسینی همچنین خاطرنشان کرد: توسعه کشت چغندرعلوفه‌ای بخشی از برنامه جامع اصلاح الگوی کشت شهرستان است که با توجه به نیاز روزافزون به منابع علوفه‌ای، علاوه بر تأمین خوراک دام، از طریق تناوب زراعی با سایر محصولات، موجب بهبود حاصل‌خیزی خاک و بهره‌وری بهتر اراضی کشاورزی خواهد شد.

این مقام مسئول در پایان ابراز کرد: این طرح در راستای اصلاح الگوی کشت شهرستان و با توجه به نیاز روزافزون به منابع علوفه‌ای و تأثیر مثبت آن بر حاصلخیزی زمین‌های زراعی از طریق اجرای تناوب با سایر محصولات مورد توجه کشاورزان قرار گرفته است.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!