حالت تاریک
  • یکشنبه, 1403/10/09 شمسی | 2024/12/29 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
مدیرکل میراث فرهنگی استان سمنان:

منطقه گردشگری آبگرم سمنان ساماندهی می‌شود

منطقه گردشگری آبگرم سمنان ساماندهی می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی استان سمنان، آب شیرین، برق و راه را در زمره مشکلات منطقه گردشگری آبگرم سمنان دانست و گفت: برای مطالعات راه این طرح یک و نیم میلیارد تومان هزینه شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مرآت به نقل از روابط عمومی میراث‌‌فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری استان سمنان؛ امیر کرم‌زاده با بیان اینکه منطقه آبگرم به عنوان یک منطقه نمونه گردشگری ثبت شده است، گفت: برای بهره‌برداری از این مجموعه سابقاً دو سرمایه‌گذار انتخاب شدند که متأسفانه به دلیل عدم وجود زیرساخت‌ها نتوانستند کار را به اتمام برسانند تا شاهد بهره‌برداری کامل مجموعه باشیم.

 

وی افزود: دولت قبلاً هزینه‌های بسیار زیادی نیز کرده تا بتوانیم در آبگرم سمنان زیرساخت‌هایی از جمله برق‌رسانی، جاده مناسب و … را داشته باشیم اما به نتیجه نرسیده زیرا حجم عملیات پروژه بسیار بالا است.

 

مدیرکل میراث فرهنگی استان سمنان گفت: در پروژه‌هایی که قرار است تأسیسات گردشگری در آن ایجاد شود، بی‌سابقه است که دولت بخواهد ۲۰ کیلومتر راه دسترسی ایجاد کند و این نشان می‌دهد که کار بزرگی باید در آبگرم سمنان صورت گیرد.

 

کرم زاده با بیان اینکه این طرح نیاز دارد که همه مسئولان استان سمنان پای کار بیایند تا بتوانیم با کمک یکدیگر این طرح را پیش ببریم و ساماندهی کنیم، بیان داشت: در آخرین نشست با نماینده سمنان، مهدیشهر و سرخه مشخص شد که اعتباراتی از شرکت ایمیدرو برای این طرح در حال دریافت است.

 

وی افزود: اداره کل میراث فرهنگی استان سمنان نیز از پارسال یک و نیم میلیارد تومان هزینه مطالعات راه دسترسی را پرداخت کرده و امروز این طرح انجام شده است و مرحله بعد ایجاد راه محسوب می‌شود ولو اینکه این خاک به صورت خاکی باشد و مردم بتوانند در آن تردد کنند تا بعداً بتوانیم آن را بهسازی کنیم.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان بیان کرد: تیرهای برق و کابل‌های فراوانی نیز در مجموعه اداره کل خریداری شده و وجود دارد که امیدواریم بتوانیم برق‌رسانی تا پروژه آبگرم سمنان را انجام دهیم اما این طرح به جز برق و راه مشکل آب هم دارد.

 

کرم‌زاده با بیان اینکه چشمه آب شیرینی در منطقه وجود دارد که باید مجوزهای بهره‌برداری از آن گرفته شود تا بتوانیم از طرح استفاده کنیم، گفت: مبحث بعد این است که ما بتوانیم در منطقه تأسیسات ایجاد کنیم چرا که سرمایه‌گذار، سرمایه‌گذاری را صورت داده و باید بستری برای استفاده مردم به صورت استاندارد، درست شود.

 

وی افزود: همین حالا هم طرح به هر صورت، در حال بهره‌برداری است و مردم از آن استفاده می‌کنند اما اگر راه به بهره‌برداری برسد ۴۰ درصد طرح تکمیل می‌شود و امیدواریم که سال آینده بتوانیم تأسیسات گردشگری به خصوص اقامت را هم در منطقه داشته باشیم تا بتوانیم بهتر به مردم خدمت‌رسانی کنیم.

 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از