حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1404/01/26 شمسی | 2025/04/15 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
مکانیزه شدن کشت پیاز در میامی
رئیس جهاد کشاورزی میامی خبر داد:

مکانیزه شدن کشت پیاز در میامی

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان میامی گفت:کشت بهاره پیاز در میامی امسال با استفاده از دستگاه‌های ریزدانه‌کار و روش‌های نوین آبیاری، گامی در مسیر کشاورزی مدرن است.

محمد حسینی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت» از آغاز کشت بهاره محصول پیاز در سطح مزارع این شهرستان خبر داد و گفت : این محصول یکی از مهم‌ترین محصولات کشاورزی شهرستان در فصل بهار است. 

 وی با اشاره به توسعه کشت پیاز در شهرستان میامی ابراز کرد: پیش‌بینی می‌شود سطح زیر کشت این محصول در سال زراعی جاری به ۴۵۰ هکتار برسد.  

رئیس جهاد کشاورزی میامی اظهار کرد: کشت پیاز از اواخر بهمن‌ماه آغاز شده و انتظار می‌رود این فرآیند تا اوایل فروردین‌ماه به پایان برسد.

این مقام مسئول با تأکید بر تمرکز کشت پیاز در حومه شهر میامی بیان کرد: این محصول عمدتاً به روش کشت مستقیم بذر با دستگاه ریزدانه کار انجام شده و مهمترین رقم کشت شده فلات زرگان است که خاصیت انبارداری و بازارپسندی بالایی دارد.

 وی همچنین خاطرنشان کرد: کشت پیاز در این منطقه به صورت مکانیزه انجام می‌شود که این امر به افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌های تولید کمک شایانی می‌کند و با عنایت به میزان عملکرد در واحد سطح و قیمت مناسب آن در مقایسه با سایر محصولات کشت بهاره، سطح زیر کشت این محصول در حال افزایش است. 

به گفته حسینی با توجه به بازار مصرف گسترده پیاز و تقاضای بالای آن در سطح کشور، توسعه کشت این محصول نقش مهمی در رونق اقتصادی خانوارهای روستایی و افزایش درآمد بهره‌برداران دارد. در همین راستا، پیش‌بینی می‌شود که اجرای طرح‌های مکانیزه و استفاده از بذرهای اصلاح‌شده منجر به رشد تولید و کاهش ضایعات شود.

وی همچنین ادامه داد: فرآیند کاشت، داشت و برداشت پیاز در این منطقه به‌صورت کاملاً مکانیزه انجام می‌شود. این موضوع نقش مؤثری در کاهش هزینه‌های تولید، صرفه‌جویی در زمان و منابع انسانی و نیز افزایش بهره‌وری دارد.

 حسینی با اشاره به مزایای اقتصادی کشت پیاز افزود: پیاز از جمله محصولاتی است که هم در بازار داخلی و هم در بازارهای صادراتی مشتریان فراوانی دارد این امر باعث شده تا کشاورزان با اطمینان بیشتری نسبت به تولید این محصول اقدام کنند و بازگشت سرمایه آنان در بازه زمانی مناسبی انجام شود.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان میامی در پایان تصریح کرد: با توجه به اهمیت پیاز در تأمین نیاز اقتصادی بهره‌برداران شهرستان، برنامه‌ریزی‌های لازم برای افزایش راندمان تولید این محصول در دستور کار این مدیریت قرار دارد و از تلاش‌های این مدیریت برای توسعه روش‌های نوین کشت و آبیاری به‌منظور استفاده بهینه از منابع آبی خبر داد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!