حالت تاریک
  • شنبه, 1404/02/20 شمسی | 2025/05/10 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
همه باید رعایت کنیم
امام جمعه شهرستان آرادان:

همه باید رعایت کنیم

مردم ما به دلیل قطعی برق اذیت می‌شوند، البته ما با مردم همدردیم و از مردم عذرخواهی می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی مرآت حجت الاسلام والمسلمین جلیل شریفی‌نیا امام جمعه شهرستان آرادان در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان ضمن اشاره به حضور برخی مسئولان در نماز جمعه گفت: باید از افراد حاضر در نماز جمعه تشکر به عمل آید و توسط فرماندار به دیگر مسئولان نیز حضور در نماز جمعه را یادآوری نمود. 

وی در ادامه افزود،خاموشی‌ها مردم را رنج می‌دهد و نتیجه برخی ناترازی‌هاست که باید همه دست به دست هم صرفه‌جویی را مد نظر قرار دهیم.


جلیل شریفی‌نیا تاکید کرد دولتمردان هم باید عزم جدی داشته باشند و به فکر افزایش تولید برق باشند تا در سال‌های آینده با این مشکل روبرو نباشیم. 

وی ادامه داد،صرفه جویی و مشارکت عموم مردم راه برون رفت از ناترازی‌ها و رهایی از قطعی‌های برق است. 

خطیب جمعه آرادان با تشکر از حضور جمعیت هلال احمر شهرستان آرادان در نماز جمعه و تبریک هفته صلیب سرخ و هلال احمر آنان را سرمایه‌های انسانی خواند و افزود؛ سه‌شنبه‌های مهدوی یکی از کارهای خوب و معنوی جمعیت هلال احمر شهرستان آرادان است که به همت آقای معمم برنامه‌ریزی و در حال اجرا است که ماندگار شد. 

جلیل شریفی‌نیا برگزاری جشن‌های دهه کرامت در شهرستان آرادان را پرشور ارزیابی کرد و گفت: جشن روز دختر در روستای داورآباد،جشن امام رضا در روستای کند قلی‌خان ، شهر کهن آباد و محله ماشین خانه و برپایی ایستگاه‌های صلواتی از کارهایی است که باید در فضای مجازی نیز  به آن پرداخته شود.

وی خاطرنشان کرد ،در هفته معلم مراسم  و جشن‌های متعددی در مدارس سراسر شهرستان با عنوان (سپاس معلم) ترتیب داده شده بود که بسیار حائز اهمیت است و بنا به وسعت شهرستان بسیار قابل توجه بود.

شریفی‌نیا خاطرنشان کرد،حضور خدام حرم رضوی در گلزارهای شهداء و دبیرستان تقوا صحنه‌هایی را از نسل جوان ما نشان داد که کاش عکاسان و تصویربرداران آنها را به نمایش درآورند تا علی رغم هجمه‌های بیگانگان و معاندان این میزان عشق و ارادت نسل جوان ما به اهل بیت علیهم السلام دیده شود.

وی در پایان به پیاده‌روی خانوادگی جمعه آینده در شهرستان اشاره کرد و گفت: بیست و ششم اردیبهشت ماه برنامه پیاده‌روی خانوادگی توسط اداره ورزش و جوانان تدارک دیده شده که جوایز نفیسی هم توسط نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی آماده شده است.

پایان خبر//

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!