حالت تاریک
  • یکشنبه, 1404/03/04 شمسی | 2025/05/25 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
ورود نقدینگی بورس را به مدار امید برد
یک کارشناس بازارهای مالی:

ورود نقدینگی بورس را به مدار امید برد

یک کارشناس بازارهای مالی گفت: شاخص کل بورس در روزهای اخیر افزایش خفیفی داشته و هرچند هنوز تا رسیدن به اوج‌های فروردین فاصله دارد اما ثبات نسبی در بازار ارز و چشم‌انداز مثبت از مذاکرات باعث شده امید مجدد به بازار بورس بازگردد.

ناصر امن‌زاده در گفتگو با خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ در تحلیل وضعیت فعلی بازار سرمایه و سایر بازارهای موازی اظهار کرد: بازار سرمایه در ابتدای خردادماه با نشانه‌هایی از امیدواری معاملات خود را آغاز کرد و ورود نقدینگی حقیقی در روزهای اخیر نشان می‌دهد که فعالان بازار نسبت به از سرگیری مذاکرات خوش‌بین هستند.

این کارشناس بازارهای مالی با اشاره به عملکرد ضعیف بازار در هفته پایانی اردیبهشت افزود: با وجود اینکه در فروردین‌ماه ورود پول حقیقی به بازار چشمگیر بود و مجموع ورود نقدینگی در دو ماه ابتدایی سال به حدود 6/8 همت رسید اما از اوایل اردیبهشت شاهد افت معناداری در این روند بودیم به‌طوری‌که هفته گذشته بدترین عملکرد ورود پول حقیقی از ابتدای سال ثبت شد.

امن‌زاده تأکید کرد: بازار سرمایه بسیار حساس به اخبار سیاسی و بین‌المللی است و همین موضوع باعث شد با انتشار اخبار مثبت درباره ادامه مذاکرات ورق بورس در ابتدای خرداد برگردد و شاهد شکل‌گیری روندی مثبت باشیم.

وی ادامه داد: شاخص کل بورس در روزهای اخیر افزایش خفیفی داشته و هرچند هنوز تا رسیدن به اوج‌های فروردین فاصله دارد اما ثبات نسبی در بازار ارز و چشم‌انداز مثبت از مذاکرات باعث شده بازیگران بزرگ بازار مجدداً دست به خرید بزنند.

این کارشناس بازارهای مالی خاطرنشان کرد: در روزهای ابتدایی خرداد سرانه خرید حقیقی‌ها، تعداد نمادهای مثبت و افزایش حجم معاملات نسبت به هفته گذشته نشان‌دهنده بهبود نسبی وضعیت بازار است اما باید توجه داشت که تا مشخص شدن نتیجه نهایی مذاکرات نوسان‌ها ادامه خواهد داشت.

وی درباره نقش متغیرهای بنیادی گفت: در صورت تداوم روند مذاکرات‌توجه به گزارش‌های بنیادی شرکت‌ها اهمیت بیشتری خواهد یافت و سهم‌هایی با پشتوانه سودآوری، صادراتی‌ها و صنایع ریالی محور می‌توانند در کانون توجه قرار گیرند.

امن‌زاده درباره بازار ارز نیز عنوان کرد: در حال حاضر دلار در کانال ۸۳ هزار تومان معامله می‌شود و این تثبیت نسبی موجب کاهش رفتار هیجانی در بازار طلا و سکه شده و به نظر می‌رسد بازار ارز منتظر نتایج مذاکرات بوده و فعلاً در همین محدوده در حال نوسان است.

وی با اشاره به تأثیر ارز بر دیگر بازارها افزود: با ثبات نسبی نرخ دلار طلا نیز رفتار نوسانی پیدا کرده و فعلاً تقاضای خاصی برای این بازار وجود ندارد و به نظر می‌رسد سرمایه‌گذاران تا زمان روشن شدن چشم‌انداز اقتصادی و سیاسی محتاطانه عمل کنند.

ناصر امن‌زاده ابراز کرد: بازار سرمایه در خردادماه می‌تواند با محرک مذاکرات وارد فاز بهتری شود مشروط بر اینکه اخبار منفی در حوزه سیاست خارجی منتشر نشود زیرا در غیر این صورت باز هم احتمال خروج پول و عقب‌نشینی شاخص وجود دارد و بنابراین سرمایه‌گذاران باید با نگاه تحلیلی، مدیریت ریسک و تمرکز بر شرکت‌های ارزنده تصمیم‌گیری کنند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!