رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان:
کاهش تولید، دلیل افزایش قیمت گوشت قرمز است
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه کاهش تولید یکی از دلایل افزایش قیمت گوشت قرمز در استان است، گفت: سیاستهای حمایتی از دامداران در دستور کار قرار دارد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛محمدرضا قاسمی، ضمن بیان اینکه استان سمنان باتوجهبه شرایطی که دارد در زمینه تولید گوشت بسیار وابسته به مراتع و کیفیت عرصههایی است که در تعلیف دامها از آنها بهرهگیری میشود، گفت: با خشکسالیهای سالهای اخیر و فقر شدید مراتع تعلیف در مراتع به شکل مناسبی انجام نمیشود.
وی با بیان اینکه این موضوع روی تولید گوشت میتواند تأثیر منفی گذاشته باشد، افزود: سیاستهای حمایتی در این زمینه جهاد کشاورزی از دامداران داشته است که از جمله آنها میتوان به تأمین نهادههای مدتدار دامی اشاره کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه نهادهای؛ مانند جو که موردنیاز بسیاری از دامداران است، با بازپرداخت ششماهه در اختیار دامداران روستایی و عشایری قرار میگیرد تا بتوانند فعالیت تولیدیشان را استمرار ببخشند، گفت: با افزایش عرضه میتوانیم متعادل شدن بازار گوشت را نیز شاهد باشیم.
قاسمی با بیان اینکه تأمین بخشی از نیاز بازار از طریق گوشت قرمز وارداتی نیز در دستور کار قرار گرفته است، تأکید کرد: گوشت قرمز منجمد در شرایط فعلی برای مراکز عمده مصرف؛ مثلاً دانشگاهها، پادگانها و … تدارک دیدهایم که بخشی از تقاضای بازار را به این صورت جواب داده باشیم و بتوانیم شرایط بهتری را برای تقاضای شهروندان مهیا سازیم.
وی درباره شرایط و روند افزایشی قیمت گوشت قرمز در بازارهای استان سمنان افزود: کاهش تولید یکی از دلایل افزایش قیمت گوشت قرمز در سمنان است.
به گزارش مرآت؛ طبق اعلام واحد بازرسی و نظارت استان سمنان گوشت گوسفندی - شقه هرکیلوگرم ۵۲۰ هزار تومان، گوشت گوسفندی ران گرم داخلی هرکیلوگرم ۵۲۰ هزار تومان، گوشت گوساله (مخلوط) هرکیلوگرم ۵۰۰ و گوشت گوساله ران گرم داخلی هرکیلوگرم ۵۰۰ هزار تومان قیمت دارد؛ اما در مغازههای استان هیچ گوشتی کمتر از ۵۳۰ و ۵۴۰ هزار تومان فروخته نمیشود.
منبع:خبرگزاری مهر
انتهای خبر/