
رئیس اتحادیه آرد و نان سرخه خبر داد:
کیفیسازی پخت نان در سرخه با آرد کامل
رئیس اتحادیه آرد و نان سرخه گفت: کیفیسازی پخت نان با آرد کامل در دستور کار است و چند نانوایی آزماشی در سرخه از آرد کامل استفاده میکنند.
حسن ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت» گفت: موضوع راهاندازی مجدد نانوایی خشکهپز «چاپتی» در روستای لاسجرد در حال بررسی است.
وی در ادامه بیان کرد: این نانوایی که پیشتر به پخت نان سنتی «چاپتی» اختصاص داشت، اکنون درخواست تغییر کاربری به نانوایی بربری داده است که در دست بررسی است.
رئیس اتحادیه آرد و نان سرخه با اشاره به تغییرات مشابه در شهرستان گفت: طی سالهای اخیر چند نانوایی سنتی به نانوایی معمولی تبدیل شدهاند تا کیفیت پخت نان ارتقاء یابد.
این مقام مسئول عنوان کرد: روند کلی حرکت به سمت کیفیسازی پخت نان است و واحدهایی که کیفیت لازم را ندارند، سهمیه یا مجوزشان منتقل میشود.
ابراهیمی خاطرنشان کرد: در نظر داریم آرد کامل را به چرخه پخت نانواییهای شهرستان وارد کنیم تا تغذیه بهتری فراهم شود.
وی اظهار کرد: در جلسهای با فرماندار توافق شد این طرح اجرا شود و چند نانوایی آزمایشی از آرد کامل استفاده کنند.
ابراهیمی تأکید کرد: آرد کامل نسبت به آرد سفید ارزش غذایی بیشتری دارد، اما روش پخت آن متفاوت و سختتر از آرد معمولی است.
بنا به گفته این مقام مسئول این آرد سرشار از فیبر، ویتامینهای گروه B و مواد معدنی است که به سلامت گوارش و کنترل قند خون کمک میکند.
رئیس اتحادیه آرد و نان توضیح داد: استفاده از آرد سفید باعث نوسان بیشتر قند خون میشود و ارزش تغذیهای پایینتری نسبت به آرد کامل دارد.
ابراهیمی در پایان ابراز امیدواری کرد با اجرای این طرح در سال جدید گامی موثر در جهت ارتقای کیفیت نان شهرستان سرخه برداشته شود.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!