ببینید؛
آداب رمضان در ایل سنگسر (قسمت سوم)
پژوهشگر و مردمشناس مهدیشهری در مورد آداب و رسوم عشایر غیور ایل سنگسر در ماه مبارک رمضان میگوید.
به گزارش خبرنگار سرویس چندرسانهای پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ یدالله حاجعلیان، پژوهشگر و مردمشناس مهدیشهری در مورد آداب و رسوم عشایر غیور ایل سنگسر در ماه مبارک رمضان میگوید.
وی با اشاره به این مطلب که زنان مهدیشهری از یک هفته قبل از شروع ماه مبارک مواد غذایی مود نیاز خود در طول این ماه مانند گوشت، برنج و حبوبات را تمیز و آماده میکردند، توضیح میدهد که زنان هنرمند و زحمتکش مهدیشهری برای شروع این ماه بیش از 30 نوع نان مانند نان چپتین (نان لوش خشک و بزرگ)، پنجهکش (نان شبیه به بربری)، گولاچو(نان روغنی سنگسری که در روغن سرخ میشده و روی آن با شکر تزئین میشده است) و.... را در منزل پخت میکردند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!