حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1404/01/06 شمسی | 2025/03/26 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
ببینید؛

آداب رمضان در ایل سنگسر (قسمت سوم)

پژوهشگر و مردم‌شناس مهدیشهری در مورد آداب و رسوم عشایر غیور ایل سنگسر در ماه مبارک رمضان می‌گوید.

به گزارش خبرنگار سرویس چندرسانه‌ای پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ یدالله حاجعلیان، پژوهشگر و مردم‌شناس مهدیشهری در مورد آداب و رسوم عشایر غیور ایل سنگسر در ماه مبارک رمضان می‌گوید.

وی با اشاره به این مطلب که زنان مهدیشهری از یک هفته قبل از شروع ماه مبارک مواد غذایی مود نیاز خود در طول این ماه مانند گوشت، برنج و حبوبات را تمیز و آماده می‌کردند، توضیح می‌دهد که زنان هنرمند و زحمت‌کش مهدیشهری برای شروع این ماه بیش از 30 نوع  نان مانند نان چپتین (نان لوش خشک و بزرگ)، پنجه‌کش (نان شبیه به بربری)، گولاچو(نان روغنی سنگسری که در روغن سرخ می‌شده و روی آن با شکر تزئین می‌شده است) و.... را در منزل پخت می‌کردند. 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!