حالت تاریک
  • جمعه, 1403/12/03 شمسی | 2025/02/21 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
آغاز رزمایش پیامبر اعظم ۱۹ در سمنان
با حضور ۳۰ هزار بسیجی انجام شد؛

آغاز رزمایش پیامبر اعظم ۱۹ در سمنان

رزمایش نمایش اقتدار بسیجیان با عنوان «پیامبر اعظم (ص) ۱۹» با حضور ۳۰ هزار بسیجی استان سمنان در دارالمرحمه آغاز شد.

به گزارش خبرنگار سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»، رزمایش «پیامبر اعظم ۱۹»  صبح امروز در شهر سمنان آغاز شد.

 این رویداد نظامی بزرگ در سمنان با حضور ۳۰ هزار نفر از گردان‌های بسیجی از سراسر استان سمنان برگزار می‌شود.

رزمایش پیامبر اعظم (ص) ۱۹ سمنان با هدف افزایش آمادگی و تقویت توان رزمی و ایجاد روحیه و امید در دل مردم کشورمان برگزار می‌شود.

در این رویداد مهم در سمنان، مسئولان استانی و شهرستانی و فرماندهان نظامی و انتظامی حضور دارند.

  رزمایش پیامبر اعظم سمنان نه‌تنها به عنوان نمایش قدرت نظامی در سمنان، بلکه به‌عنوان پاسخی به یاوه‌گویی‌های دشمنان و تلاش‌های آنان برای تضعیف روحیه مردم در سمنان و سراسر کشور اجرا می‌شود.

در طول برگزاری این رویداد در سمنان، برنامه‌های متنوعی شامل تمرین‌های میدانی، نمایش‌های مختلف نظامی و سخنرانی‌های ویژه از سوی مسؤلان به منظور انتقال پیام اقتدار و آمادگی به مردم انجام خواهد شد.

 این رویداد نمایانگر قدرت، انسجام نیروهای مسلح و عزم آن‌ها برای حفظ امنیت و دفاع از میهن اسلامی در سمنان است.

در ادامه رزمایش پیامبر اعظم سمنان، سردار منصور شوقانی، فرمانده سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان و سردار حسین معروفی، معاون هماهنگ‌کننده سازمان بسیج مستضعفین، با ایراد سخنرانی‌های خود، ارزش و اهمیت رویداد در سمنان را یک بار دیگر به نمایش گذاشتند.

گفتنی است در ادامه این رزمایش سردار منصور شوقانی، فرمانده سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان ( از اینجا بخوانید) و سردار حسین معروفی، معاون هماهنگ‌کننده سازمان بسیج مستضعفین (از اینجا بخوانید) به ایراد سخنرانی پرداختند. 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.