
یادداشت؛
حرم رضوی مأمن قلبهای عاشق
فعال رسانهای در یادداشتی اختصاصی نوشت: ایران در طول تاریخ اسلام مهدِ عشق و ارادت به خاندان عصمت و طهارت بوده و هست اما آنچه طلیعهای روشن در تقدیر ملت ایران پدید آورد هجرت حضرت علی بن موسیالرضا (ع) به این سرزمین بود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ فعال رسانهای در یادداشتی اختصاصی نوشت: کشور ما ایران در طول تاریخ اسلام مهدِ عشق و ارادت به خاندان عصمت و طهارت بوده و هست اما در میان همه این انوار قدسی آنچه طلیعهای روشن در تقدیر ملت ایران پدید آورد هجرت ملکوتی حضرت علی بن موسیالرضا (ع) به این سرزمین بود؛ هجرتی که ظاهرش به اجبار مأمون عباسی بود اما در باطن مشیت الهی بر آن قرار گرفته بود که ایران میزبان خورشیدی از آسمان امامت گردد.
امروز اگر ایران اسلامی در جایگاه پرصلابت معنوی و تمدنی خود ایستاده، اگر ملتی با قامتی افراشته در برابر توفانهای استکبار جهانی مقاومت میکند، اگر شهدای والامقام ما از روحیهای حسینی و عزمی علوی برخوردارند همه و همه ریشه در نورانیت وجودی آن امام همام دارد.
حرم مطهر امام رضا (ع) نه تنها مأمن قلبهای عاشق بلکه کانون وحدت ملی، محور تربیت معنوی و قطب بصیرت دینی ملت ما است.
مشهدالرضا این نگین انگشتری شرق ایران در طول قرون میزبان جانهای مشتاقی بوده که از دورترین نقاط عالم برای درک لحظهای از کرامت حضرتش جان و دل سپردهاند و هرگاه که این ملت دچار بحران، تردید یا هجمهای سخت شدهاند پناهشان آستان آن امام رؤوف بوده است.
شایسته است در کنار این حقیقت به تجلیِ خاص محبت اهل بیت (ع) در پیکره شهدای انقلاب و مقاومت نیز اشاره کنیم، شهید حاج قاسم سلیمانی آن سردار رشید اسلام در بیاناتش تأکید کرد که برایش حرم امام رضا (ع) تکهای از بهشت است و این جمله صرفاً یک تعبیر ادبی نیست؛ بلکه واقعیتی است برخاسته از عمق جان مردی که در مکتب اهل بیت سربلند شد.
شهید آیتالله سید ابراهیم رئیسی این مجاهد نستوه و خادم واقعی ملت چه در دوران تولیت آستان قدس و چه در جایگاه ریاستجمهوری بارها با افتخار اعلام میکرد که خدمت در حرم رضوی بالاترین توفیق زندگیاش بوده و شخصیتهای چون شهید سید حسن نصرالله نیز با وجود آنکه در سرزمینی دیگر زیست میکنند اما عشق به امام رضا (ع) را جزئی از هویت خود میدانند و این نشان میدهد که شعاع محبت رضوی نه تنها مرزهای جغرافیایی ایران بلکه دلهای آزادگان جهان را نیز درنوردیده است.
در کنار مشهد مقدس نباید از نقش نورانی قم و شیراز نیز غفلت کنیم، حضرت فاطمه معصومه (س) با هجرت به قم پایهگذار حوزهای شدند که امروز بزرگترین مرکز تربیت اندیشههای ناب شیعی در جهان است و علمای ما، شهدای ما و دلدادگان اهل بیت از این چشمهسار فیض سیراب شدهاند.
حضرت شاهچراغ (ع) این گوهر گرانقدر خاندان امامت که مزار شریفشان مأمنی برای اهل دل است سهم بسزایی در گسترش عشق اهلبیت در جنوب کشور و قلوب مؤمنان دارد و بیدلیل نیست که امام خامنهای (مدظلهالعالی) شیراز را «حرم سوم اهل بیت (ع)» خواندند و این لقب نه از سر تعارف بلکه از فهم عمیق جایگاه نورانی آن بزرگوار در هندسه فرهنگی ایران اسلامی است.
باید بدانیم و آگاه باشیم که این برکات بیپایان امانتی است در دستان ما و نگهداری از حرمت این حرمهای مطهر زندهداشتن نام و سیره این امامان نور و ترویج معارفشان وظیفهای الهی بر دوش همه ماست، همانگونه که در دفاع از حرم جان میدهیم در تبلیغ آن نیز باید جانمایه بگذاریم.
در جهانی که جاهلیت مدرن با تمام ابزار خود در صدد خاموشکردن نور اهل بیت (ع) است این ملت با افتخار پرچمدار توسل، معرفت و ولایت است و این افتخار ریشه در کرامات و عنایات امام رضا (ع) دارد.
حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین مهدوینژاد
امام جمعه موقت سمنان
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!