رقابت تلخ طارمی و امباپه
درخشش طارمی دیده نشد
برتری مهاجم تیم ملی ایران مقابل رئال با پوکر امباپه نابود شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ مهدی طارمی، کاپیتان تیم ملی ایران در ارزیابی فنی سایت سوفا اسکور با کسب امتیاز 7/6 بهترین بازیکن المپیاکوس مقابل رئال شد اما در مقابل کیلیان امباپه با کسب امتیاز ۱۰ از ۱۰ بهترین بازیکن رئال و بازی شد.طارمی در این بازی ۶۲ دقیقه بازی کرد و یک گل زیبا به ثمر رساند.
دیدار رئال و المپیاکوس شب گذشته یکی از زیباترین و پرگلترین بازیهای لیگ قهرمانان اروپا بود که در نهایت با نتیجه ۴ بر ۳ به نفع رئال به پایان رسید.
کیلیان امباپه یک تنه در این بازی ۴ گل رئال را زد تا درخشش طارمی با گل زیبایش به رئال دیده نشود. براساس گزارش سایت سوفا اسکور، طارمی با دقت ۸۵ درصدی در پاس کوتاه، صد درصدی در پاس بلند و زدن یک گل و ایجاد یک موقعیت گلزنی عالی به عنوان بهترین بازیکن المپیاکوس شناخته شد.
منبع: خبرگزاری فارس
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!