حالت تاریک
  • جمعه, 1405/05/23 شمسی | 2026/08/14 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز هستید؟
هوشیاری و پشتیبانی از رهبری تنها راه نجات
امام جمعه آرادان مطرح کرد:

هوشیاری و پشتیبانی از رهبری تنها راه نجات

خطیب جمعه آرادان با تحلیل وضعیت پیچیده منطقه و توطئه‌های دشمنان، بر ضرورت هوشیاری ملت در برابر جنگ‌های نوین تأکید کرد و گفت : ایستادگی بر مسیر رهبری و تکیه بر اقتدار ولی فقیه تنها راه عبور از بحران‌های پیش‌روست.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی مرآت، حجت‌الاسلام والمسلمین جلیل شریفی‌نیا در خطبه‌های نماز جمعه این هفته آرادان با اشاره به فعالیت اتاق‌های فکر و نقشه‌های دشمن اظهار کرد: امروزه آمریکا و رژیم صهیونیستی با همکاری برخی کشورهای منطقه در تلاش‌اند تا علیه جمهوری اسلامی توطئه کنند.

امام جمعه آرادان با بیان اینکهبسیاری از این کشورها با رویکردی منفعت‌طلبانه به تأمین نیازهای استکبار جهانی کمک می‌کنند، اما نباید فراموش کرد که خداوند بهترین تدبیرکننده و چاره‌جوست، تأکید کرد: برخلاف تصور دشمن، تلاش برای تضعیف نظام با شکست مواجه خواهد شد.

وی با مقایسه مسیر انقلاب اسلامی با مسیر دعوت پیامبر اکرم (ص) خاطرنشان کرد: انقلاب ما نسخه‌ای از انقلاب رسول‌الله (ص) است؛ همان‌گونه که برای پیامبر اکرم (ص) توطئه و تلاش برای حذف ایشان صورت گرفت، برای امام خمینی (ره) نیز نقشه‌های قتل و تبعید در کشورهای مختلف کشیده شد، اما ایستادگی ایشان پیروزی حق را رقم زد.

شریفی‌نیا افزود: آمریکای جنایتکار و اسرائیل خون‌خوار به‌اشتباه تصور کردند که با شهادت امام سیدعلی خامنه‌ای (قدس‌سره)، ملت ایران تسلیم خواهد شد، اما مردم ایران هرگز در برابر استکبار سر خم نخواهند کرد.

وی با یادآوری دوران دفاع مقدس به تضاد میان قدرت‌های مادی و ایمان الهی اشاره کرد و گفت: در هشت سال جنگ تحمیلی، آمریکا و متحدانش جنگی مدرن و پیشرفته را بر ما تحمیل کردند، اما خداوند با سلاح‌های معمولی ما را به پیروزی رساند. امروز نیز در نبردها و بحران‌های جاری، خداوند اراده کرده است که بر سر مستکبران بکوبد و ایران را زمینه‌ساز ظهور حضرت بقیةالله (عج) قرار دهد.

امام جمعه آرادان در ادامه با اشاره به شرایط حساس کنونی، از مدیریت حکیمانه و تدبیر امام مجتبی خامنه‌ای (حفظه‌الله) در طوفان حوادث سخن گفت و افزود: امروز فرزند بزرگوار رهبر شهید، حضرت آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای، با حکمت و اقتدار در مسیر رهبری قرار دارند و ما با اتحاد و پشتیبانی کامل، پشت سر ایشان خواهیم بود.

وی همچنین از هم‌سویی مسئولان نظام، از رئیس‌جمهور تا قوه قضائیه و نیروهای نظامی، با بیانات رهبری ابراز رضایت کرد.

شریفی‌نیا در بخش پایانی سخنان خود با هشدار درباره هفته‌ها و روزهای حساس پیش‌رو تأکید کرد: جنگ تمام نشده است؛ بنابراین نباید دچار کاهلی شد. هوشیاری، بیداری و حفظ اتحاد، کلید عبور از این مسیر است.

وی افزود: نجات کشور در گرو پشتیبانی از ولی‌فقیه است؛ همان‌گونه که امام خمینی (ره) فرمودند: نجات در پشتیبانی از ولی‌فقیه است.

وی در پایان با یادآوری برگزاری مراسم چهلم خاک‌سپاری امام سیدعلی خامنه‌ای (قدس‌سره) در پنجشنبه آینده، خواستار برگزاری باشکوه این مراسم شد و تأکید کرد: تا زمانی که دستور رهبری صادر نشود، «شب‌های اقتدار» و تجمعات مربوط به خون‌خواهی امام شهید ادامه خواهد داشت.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!