فرماندار سمنان مطرح کرد:
۱۱ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری در سمنان
فرماندار سمنان گفت: پروژههای شهرستان سمنان امسال با اعتباری ۱۱ هزار میلیارد ریالی افتتاح و کلنگزنی شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مرآت، محمد بهرامی به تشریح برنامهها و طرحها به مناسبت هفته دولت پرداخت و اظهار کرد: ۱۰۲ پروژه در حوزه عمرانی با اعتباری بالغ بر ۴۵۸ میلیارد تومان افتتاح و به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه ۶ پروژه در حوزه اقتصادی در هفته دولت در سمنان افتتاح میشود، گفت: اعتبار هزینه شده برای این تعداد پروژه بالغ بر ۲۸۰ میلیارد تومان بوده است.
فرماندار سمنان مجموع اعتبار هزینه شده در ۲ حوزه اقتصادی و عمرانی این شهرستان که همزمان با هفته دولت افتتاح میشوند را ۷۳۸ میلیارد تومان عنوان کرد و خاطرنشان کرد: هفت پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر ۱۷۲ میلیارد تومان و ۲ پروژه اقتصادی نیز با اعتباری بالغ بر ۱۹۲ میلیارد تومان و یا به عبارتی دیگر در مجموع با اعتباری ۳۶۶ میلیارد تومانی ۹ پروژه عمرانی و اقتصادی در شهرستان سمنان کلنگزنی میشوند.
بهرامی با بیان اینکه پروژههای شهرستان سمنان در هفته دولت امسال با اعتباری ۱۱ هزار میلیارد ریالی افتتاح و کلنگزنی میشوند، گفت: پروژههای افتتاحی در حوزه عمرانی مشمول بخشهایی نظیر امور عشایری، راهآهن، راهداری، منابع طبیعی، نوسازی مدارس، ورزشگاه جوانان، بنیاد مسکن، دانشگاه سمنان، جهاد کشاورزی، آب و فاضلاب، برق منطقهای، توزیع برق، شرکت شهرکهای صنعتی، فناوری و اطلاعات و شهرداری سمنان و در حوزه اقتصادی نیز در سه بخش میراث فرهنگی، جهاد کشاورزی و صنعت و معدن میشود.
وی ادامه داد: پروژههای کلنگ زنی شهرستان سمنان نیز در بخش عمرانی چهار پروژه در حوزه راهداری، حمل و نقل، دانشگاه علوم پزشکی و آب و فاضلاب و در بخش اقتصادی نیز میراث فرهنگی و جهاد کشاورزی است.
فرماندار سمنان به بخشی از پروژههایی که در هفته دولت امسال به بهرهبرداری میرسند و یا کلنگزنی میشوند اشاره کرد و از جمله آنها را افتتاح پروژه مسکونی ۴۰ واحدی اسحاق نبی، افتتاح پروژه ۱۶ واحدی جنب مصلی سمنان، افتتاح مدرسه ابتدایی پنج تن آل عبا، کلنگ زنی مجتمع گلخانهای انقلاب ۲ در روستای اعلا، افتتاح مجموعه ورزشی جانبازان و معلولان پوریای ولی و افتتاح فاز نخست ساختمان مهندسی دانشگاه سمنان عنوان کرد.
بهرامی بیان کرد: تعداد ۲۸ پروژه در حوزه زیرساخت شهری، چهار پروژه مهم مربوط به حوزه آبخیزداری و کشاورزی، سه پروژه در حوزه آموزش و آموزش عالی مرتبط با آموزش و پرورش و دانشگاه، ۵۵ پروژه در حوزه خدمات شهری و روستایی، چهار پروژه در حوزه راه و راهآهن، پنج پروژه زیرساخت صنعتی مربوط به شرکت شهرکهای صنعتی، ۲ پروژه در حوزه نهضت ملی مسکن و یک پروژه هم در حوزه ورزشی است.
وی با اشاره به اینکه از یک سال گذشته ۱۲ پروژه مهم را در دستور کار خود قرار دادهایم، گفت: 2 نقطه حادثهخیز در جاده سمنان – دامغان (آهوان و پیچ شیطان) وجود دارد که این موضوع و رفع و اصلاح آن از سوی اداره کل راه و شهرسازی در دست اقدام است.
فرماندار سمنان به موضوع سد فینسک نیز اشاره کرد و با اشاره به دستوری که از سوی رئیس کل سازمان بازرسی کشور صادر شده است، عنوان کرد: این موضوع به صورت مداوم و مستمر در حال پیگیری است و بودجه مربوطه به آن نیز اختصاص یافته است و مقرر شده است اجرای آن از محل تأمین بودجه ملی هم دنبال شود.
بهرامی با تأکید بر اینکه هر عاملی که منجر به رشد و توسعه سمنان باشد را با جدیت دنبال میکند، گفت: از حق مردم سمنان با دیپلماسی دفاع میکنیم.
وی با اشاره به اینکه بهترین روابط و تعاملات میان فرمانداران شهرستانهای مختلف استان برقرار است، گفت: بازسازی خط انتقال و تونل آبرسانی و انتقال آب به سمنان از چشمه روزیه از دیگر موضوعاتی است که در دستور کار قرار دارد و باید بگویم بحث پمپاژ آب و انتقال آب و بازسازی خط انتقال همگی تأمین اعتبار شده است و در مرحله انجام است.
فرماندار سمنان خاطرنشان کرد: پیگیریهای لازم در مورد تأمین آب روستاهای اعلا، آبخوری، دوزهیر و جام نیز در دستور کار قرار دارد.
بهرامی با اشاره به اینکه در حوزه بهداشت و درمان و علوم پزشکی اتفاق خوبی که در حال پیگیری است بحث مراکز سرطان و رادیوتراپی است، گفت: توسعه بیمارستان امیرالمؤمنین از دیگر پروژههای مهمی است که در دست اقدام و پیگیری است.
وی با اشاره به اینکه بهرهبرداری از استخر دانشآموزی در خیابان وحدت سمنان از دیگر پروژههای بزرگ و شاخصی است که تقریباً رو به اتمام است، گفت: مجتمع آموزشی ۱۲ کلاسه بعثت سمنان نیز که یک مجموعه خیرساز است، تکمیل و نهایی شده است.
فرماندار سمنان با اشاره به برخی پروژههای برزمین مانده این شهرستان گفت: برخی از این پروژهها از اعتبارات سفر استفاده کردهاند و برخی دیگر اعتباری در نظر گرفته برای آنها پیگیری نشده بودند و بر این اساس در مورد این پروژههای نیمهتمام و بر زمین مانده نامهای تنظیم و به استاندار سمنان تقدیم شده است تا اعتبارات مورد نیاز جذب شود.
بهرامی بیان کرد: سمنان در حوزه اشتغال تعهد ایجاد ۲۷۶ اشتغال را داشته است که تاکنون ۵۲ درصد آن تحقق پیدا کرده است و به عبارتی تا ۲۹ مردادماه امسال یک هزار و ۴۴۶ نفر ثبت اشتغال کردهاند.
وی بیان کرد: از ۱۳۶ طرح مصوب در بحث وامهای تبصره ۱۸ تاکنون به ۱۳۰ طرح وام اشتغال پرداخت شده است.
فرماندار سمنان از جمله اتفاقات و خبرهای خوب را بحث اصلاحاتی که در کشتارگاه سمنان انجام شده است عنوان کرد و گفت: قبلاً از حیث رعایت بهداشت و پسماند و دیگر مسائل با توجه به اینکه کشتارگاه سمنان از ظرفیتهای خوب این شهر محسوب میشود؛ مشمئزکننده و آزاردهنده بود؛ اما با پیگیریهای جدی که از سوی بخش خصوصی با مدیریت فرمانداری سمنان و آوردن دستگاههای مربوطه پای کار معضلات و مشکلات آن مرتفع شده است.
استادیوم تختی سمنان احیا میشود
بهرامی به ساماندهی استادیوم تختی اشاره کرد و با بیان اینکه تقسیم وظایفی با جلساتی که در این زمینه گرفته شده است، انجام شده است، گفت: بحث این استادیوم از لحاظ ساختاری و ماهیتی مرتبط با حوزه ورزش و جوانان است و دیگر دستگاهها به لحاظ قانونی امکان ورود به این بحث را ندارند؛ ما اعلام کردیم استادیوم تختی از لحاظ موقعیت مکانی و ماهیت جغرافیایی مکانی عمومی است و مردم از آن استفاده میکنند.
وی با تأکید بر اینکه هر دستگاهی در حوزه اختیارات خود باید به وظایفش به درستی عمل کند، گفت: بنده در حوزه اختیارات خود در راستای حل و فصل مسائل مختلف تمام تلاش خود را میکنم و چانهزنیهای لازم را انجام میدهم و بر این اساس در بحث استادیوم تختی برای اصلاح شبکه اداره آب را مأمور کردیم، بحث چمن این مجموعه به شهرداری و پیست هم به ورزش و جوانان واگذار شد و لازم است دستگاهها پیگیر موضوعات تفویض شده باشند.
فرماندار سمنان با تأکید بر اینکه باید از ظرفیت دستگاههای مختلف استفاده شود تا استادیوم تختی احیا شود، گفت: البته بنده یک سؤال دارم امسال عملیات احیای استادیوم تختی انجام شود؛ سال بعد تکلیف چیست؟!
بهرامی به اقدامات انجام شده در ستاد اربعین سمنان اشاره کرد و گفت: در این راستا دو بحث وجود دارد یکی زائرانی هستند که به عتبات عالیات و عراق سفر میکنند و دیگر بحث افرادی است که زائران عبوری محسوب میشوند و باید پذیرایی و اسکان داده شوند که باید این موضوعات همگی مدیریت شوند و ساماندهی در بحث اسکان و پذیرایی و استقرار مواکب و ... با دقت انجام شود.
وی با تصریح به اینکه امسال یکی از مشکلات و چالشهای اصلی تأمین کامیون و تریلی است، گفت: ما نباید اجازه دهیم اربعین از حال مردمی خود خارج شود و بنده معتقدم دخالت بیش از حد ما به ماهیت اربعین ضربه میزند.
هماهنگی پرواز اربعین از فرودگاه سمنان به نجف در دستور کار
فرماندار سمنان در مورد پرواز اربعین با این بیان که این پاسخ به سؤال یک خبرنگار است، گفت: پرواز اربعین از سال گذشته مطرح شد و البته بحث پرواز از فرودگاه سمنان صرفاً با نگاه اربعین نبود و این موضوع به صورت کلی در دستور کار قرار گرفته است و پیگیریهای متعددی به ویژه از سوی عباس گلرو نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی با سازمان هواپیمایی کشور، وزیر نفت و دیگر سازمانهای مرتبط و در سطوح مختلف استانی و ملی تاکنون انجام شده است.
بهرامی عنوان کرد: اسم پرواز که میآید مباحث مختلف از ظرفیتهای فرودگاهی، کریدورهای پروازی، خدمات فرودگاهی، خدمات ایمنی زمینی، خدمات امنیتی، خدمات گذرنامهای و گمرکی و غیره همه را شامل میشود؛ بسیاری از این خدمات در سمنان وجود ندارد و باید پیگیری و تأمین شود و به عبارتی باید گفت در برخی از موارد امکاناتش موجود نیست و لازم است تمامی مسائل عین مهره کنار یکدیگر چیده شوند تا یک پرواز انجام شود.
وی یکی از مباحث مهم در حوزه پرواز از فرودگاه سمنان را بازار و خریدار و استقبال مردم عنوان کرد و گفت: البته تمام پیگیریها در حال حاضر به فرض وجود مسافر در حال انجام است.
فرماندار سمنان با بیان اینکه نگاه ما به پرواز مقطعی نیست و کلی است، عنوان کرد: یکی دیگر از شاخصههای پرواز تأمین امنیت پرواز است که باید به آن توجه شود.
بهرامی با اشاره به اینکه هماهنگیهای درون سازمانی و استانی در بحث پرواز انجام شده است، گفت: هماهنگیهای پرواز داخلی یا خارجی، شرکت هواپیمایی سازمان هواپیمایی و اخذ مجوزهای پروازی هم مطرح است و لازم است مورد توجه قرار گیرد و به طور کلی باید بگویم در حال حاضر تمامی فرآیندهای ملی و استانی برای تأمین پرواز اربعین از فرودگاه سمنان به نجف انجام شده است.
وی با بیان اینکه بزرگترین اجتماع شیعیان در اربعین شکل میگیرد، اظهار امیدواری کرد: اربعین سنگ بنایی باشد که پرواز از فرودگاه سمنان انجام شود.
فرماندار سمنان با اشاره به اینکه در بحث طراحی هندسی معابر بحث ترافیک و نگاه ترافیکی مطرح است، گفت: جالب است بدانید سال گذشته بحث تونل میدان سعدی مطرح شد و علتش را گفته بودند چون میدان سعدی ترافیک است؛ طرح تونل در این میدان اجرا شود؛ اما شورای عالی در یک مجمع کارشناسی در دانشگاه تربیت مدرس مطرح کرد که اتفاقاً گاهی در بعضی مکانها ترافیک لازم است و حل معضل ترافیک با ایجاد ترافیک گاهی وقتها ممکن است، یعنی اگر بخواهیم جلو سرعت غیرمجاز خودروها و وسایل نقلیه را بگیریم گاهی وقتها لازم است با سرعت میانی متناوب حرکت کنند و این بهتر است و به عقیده بنده نیز این جمله معقولی است.
بهرامی به پروژه میدان عدالت سمنان اشاره کرد و با بیان اینکه این موضوع به مدت ۶ ماه مورد بحث قرار گرفت و مشاوری در حوزه ترافیک از تهران بعد از برداشت منطقهای طرحی ارائه داد گفت: طرح باید با آنچه در میدان است تطابق داشته باشد؛ با توجه به شکل مهندسی میدان که هیچ شباهتی به میدان نداشته نحوه ورود به میدان هم دچار چالشی جدی است و بسیاری از تصادفات بر اساس اشکالات موجود در این میدان شکل میگیرد.
وی با بیان اینکه حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد از مشکلات ترافیکی به فرهنگ ترافیکی مردم مرتبط میشود و بر این اساس بخشی از ترافیک به خودمان بر میگردد، گفت: زیرساختهای فرهنگی ترافیک باید توسط قشر خبرنگار برای مردم تبیین شود.
چرا فرمانداران در کمیسیون ماده پنج نه عضو هستند نه حق رأی دارند
فرماندار سمنان تصریح کرد: چرا فرمانداران در کمیسیون ماده پنج نه عضو هستند نه حق رأی دارند؟ چرا فرمانداران درباره تصمیمگیری عمرانی شهر خودش حق دخالت ندارد؟
بهرامی ادامه داد: جالب است که مدیرکل میراث فرهنگی در کمیسیون ماده پنج عضو است فقط بافت تاریخی اضافه میکند و جلوی توسعه را میگیرد؛ اما بنده به عنوان فرماندار که مسؤول این حوزه و مسؤول ستاد بحران و شورای ترافیک هستم عضو این کمیسیون نیستم؛ من زمانی میتوانم پاسخگو باشم که در این تصمیم نقش داشته باشم.
فارس
انتهای خبر/