حالت تاریک
  • جمعه, 1403/12/03 شمسی | 2025/02/21 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
عاملان قتل جوان مهدیشهری اقرار کردند
رئیس کل دادگستری استان سمنان:

عاملان قتل جوان مهدیشهری اقرار کردند

رئیس کل دادگستری استان سمنان از دستگیری و اقرار عاملان به ارتکاب قتل در شهرستان مهدیشهر و کشف جسد مقتول خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»، به نقل از روابط عمومی قوه فضائیه استان سمنان، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدصادق اکبری با اشاره به قتلی در مهدیشهر گفت: به دنبال اعلام مفقودی جوان مهدیشهری توسط خانواده آن مرحوم و به موجب گزارش و انعکاس این موضوع به مراجع انتظامی و قضائی مهدیشهر، بلافاصله تحقیقات پلیسی و قضائی لازم پیرامون کشف حقیقت آغاز شد.

وی اظهار کرد: با توجه به کشف قرائن و ادله مبنی بر وجود اختلافاتی بین فرد فقدانی با اشخاصی، در اسرع وقت دستور دستگیری مظنونان توسط دستگاه قضایی آن شهرستان صادر و برای مظنونین دستگیر شده، پرونده قضائی با ظن به آدم‌ربایی و ارتکاب جنایت قتل، تشکیل و سیر مراحل قانونی پرونده ادامه پیدا کرد.

 اکبری با اشاره به انجام تحقیقات فنی توسط مقام قضائی مهدیشهر (جانشین بازپرس) و مرجع انتظامی محلی، تصریح کرد: پس از اقدامات قضائی و انتظامی لازم در نهایت مشخص شد، فرد مفقودی توسط مظنونان دستگیر شده به قتل رسیده است. 

وی با بیان اینکه متهمان به ارتکاب قتل اقرار کردند و همچنین جسد متوفی نیز کشف شده است، افزود: جسد نامبرده برای سیر مراحل قانونی، تحویل پزشکی قانونی شده و متهمhk با صدور قرار بازداشت موقت روانه زندان شدند.

رئیس کل دادگستری استان سمنان خاطرنشان کرد: از همان ساعت اولیه اعلام مفقودی این جوان مهدیشهری به رئیس آن حوزه قضائی دستور داده شد، تا با قید تسریع و البته دقت و قاطعیت مسیر رسیدگی به این پرونده را پیگیری کرده و از آنجایی که این حادثه سبب جریحه‌دار شدن خاطر شهروندان شریف مهدیشهر را به وجود آورده، این اطمینان خاطر وجود داشته باشد که عاملین این جنایت به سزای اعمال خویش خواهند رسید.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.