حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1405/03/06 شمسی | 2026/05/27 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز هستید؟
آغاز برداشت گیاهان دارویی از مزارع کالپوش میامی
رئیس جهاد کشاورزی میامی خبر داد:

آغاز برداشت گیاهان دارویی از مزارع کالپوش میامی

مدیر جهاد کشاورزی میامی از کشت 6 هکتار گیاه دارویی در روستای کرنگ بخش کالپوش خبر داد و گفت: فصل برداشت 6 گونه گیاه دارویی هم اکنون آغاز شده است.

سید محمد حسینی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»، با اشاره به قابلیت برداشت چندباره برخی گونه‌ها در این منطقه اظهار داشت: گیاهانی نظیر آویشن، مریم گلی و اسطوخودوس در طول فصل رشد تا چهار نوبت برداشت می‌شوند که این امر ضمن افزایش تولید در واحد سطح، توجیه اقتصادی طرح را به طور قابل توجهی بالا می‌برد.

وی مهم‌ترین مزایای توسعه کشت گیاهان دارویی در اراضی شیبدار دیم را شامل کاهش فرسایش خاک (به‌ویژه در زمان بارندگی)، نیاز آبی بسیار پایین، افزایش درآمد کشاورزان به دلیل ارزش افزوده بالاتر نسبت به کشت‌های رایج مانند گندم و جو، و اشتغالزایی پایدار در زمینه برداشت و فرآوری عنوان کرد.

حسینی در تبیین دلایل ترغیب کشاورزان به این نوع کشت تصریح کرد: نیاز آبی بسیار پایین و سازگاری با کمترین میزان نزولات جوی، مهم‌ترین ویژگی گیاهان دارویی است که آنها را به جایگزینی ایده‌آل برای زراعت‌های آب‌بر تبدیل کرده است.

مدیر جهاد کشاورزی میامی با تأکید بر اهمیت ایجاد زنجیره ارزش در این صنعت، خاطرنشان کرد: برنامه ما فراتر از مرحله کاشت است؛ با ایجاد و تقویت واحدهای صنایع تبدیلی و فرآوری، زمینه برای اشتغال پایدار فراهم شده است.

وی در پایان بیان کرد: توسعه این گیاهان در اراضی دیم و شیبدار کالپوش، گامی مؤثر برای عبور از محصولات پرمصرف آبی و حرکت به سوی کشاورزی پایدار است. امیدواریم با استقبال روزافزون بهره‌برداران، شاهد گسترش بیش‌ازپیش این الگوی موفق در شهرستان میامی باشیم.

انتهای خبر/

 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!