حالت تاریک
  • جمعه, 1405/07/10 شمسی | 2026/10/02 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز هستید؟
اقتدار ملی با مطالبه‌گری معیشتی همراه است
امام جمعه موقت آرادان:

اقتدار ملی با مطالبه‌گری معیشتی همراه است

امام جمعه موقت آرادان ضمن تبیین شرایط حساس منطقه و تأکید بر ضرورت توجه به پیام‌های راهبردی رهبر معظم انقلاب، بر لزوم هوشیاری مردم در برابر تحولات منطقه‌ای تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»، حجت‌الاسلام والمسلمین هادی عامری در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان آرادان، ضمن تبیین شرایط حساس منطقه و تأکید بر ضرورت توجه به پیام‌های راهبردی رهبر معظم انقلاب، بر لزوم هوشیاری مردم در برابر تحولات منطقه‌ای تأکید کرد و از مسئولان خواست با تشدید نظارت بر بازار، از فشار اقتصادی و گرانی‌های اخیر بر معیشت مردم بکاهند.

امام جمعه موقت آرادان با قرائت بخشی از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دفاع مقدس، مطالعه دقیق بیانات رهبری را وظیفه همه مردم و مسئولان دانست.

 وی در همین زمینه تأکید کرد: بنده به‌عنوان خادم مردم ایران اعلام می‌کنم آن روزهایی که دشمن آرزوی بازگشت به آن را دارد، گذشته است و دیگر تکرار نخواهد شد.

امام جمعه موقت آرادان در ادامه، با اشاره به فرارسیدن هفته نیروی انتظامی، این نیرو را یکی از ارکان استوار امنیت کشور دانست و اظهار کرد: فراجا تنها سازمانی است که در سراسر کشور و در معرض دید مردم حضور دارد. فداکاری‌های نیروهای انتظامی در روستاها، جاده‌ها و مرزها برای همگان مشهود است و این تلاش‌ها، به‌ویژه در شب‌های اقتدار، زمینه‌ساز برقراری امنیت کشور است.

وی همچنین با اشاره به فرارسیدن ۱۵ مهرماه، سالروز عملیات طوفان‌الاقصی، این رویداد را درسی فراموش‌نشدنی برای رژیم صهیونیستی توصیف کرد و خاطرنشان کرد: دشمنان نظام، از نتانیاهو تا ترامپ، باید بدانند همان‌گونه که در برابر حماس با چالش مواجه شده‌اند، در برابر اراده ملت ایران نیز راه به جایی نخواهند برد.

عامری در ادامه، با اشاره به خروج نیروهای آمریکایی از عراق و تحولات میدانی مرتبط با انصارالله یمن، این تحولات را نشانه‌ای از افزایش نفوذ منطقه‌ای ایران دانست و آن را از آرمان‌هایی برشمرد که سرداران شهید در مسیر تحقق آن تلاش کرده‌اند.

وی در بخش دیگری از خطبه‌ها، با هشدار نسبت به تحرکات مشکوک در منطقه و سفرهای اخیر سران رژیم صهیونیستی، بر ضرورت حفظ هوشیاری و آمادگی مردم تأکید کرد و از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تحرک مشکوک، موضوع را از طریق شماره‌های ۱۱۳ و ۱۱۴ به مراجع مربوط اطلاع دهند.

امام جمعه موقت آرادان در بخش پایانی سخنان خود، با لحنی صریح به مسائل اقتصادی و مشکلات معیشتی مردم پرداخت و بر ضرورت نظارت جدی‌تر بر بازار تأکید کرد.

وی با اشاره به تلاش‌های دولت در زمینه مدیریت شرایط اقتصادی گفت: اگرچه دولت در حال تلاش است، اما نظارت بر بازار امری حیاتی است که نباید نادیده گرفته شود. تورم و گرانی‌های اخیر، به‌ویژه در بخش ارز و طلا، زندگی را برای مردم و جوانانی که در آستانه تشکیل زندگی هستند، دشوار کرده است.

 عامری در پایان، با تأکید بر مسئولیت دولت و دستگاه‌های اجرایی در قبال معیشت مردم، خواستار کنترل وضعیت بازار و کاهش فشارهای اقتصادی شد و تصریح کرد: انتظار مردم از مسئولان این است که کاهش مشکلات معیشتی را در اولویت برنامه‌های خود قرار دهند تا از دشواری‌های زندگی مردم در این شرایط کاسته شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!