حالت تاریک
  • جمعه, 1405/07/10 شمسی | 2026/10/02 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز هستید؟
ضرورت تقویت اعتماد عمومی و پاسخ‌گویی مسئولان
خطیبان جمعه استان سمنان تأکید کردند:

ضرورت تقویت اعتماد عمومی و پاسخ‌گویی مسئولان

خطیبان جمعه استان سمنان بر ضرورت تقویت اعتماد عمومی، پاسخ‌گویی مسئولان و خدمت‌رسانی صادقانه به مردم تأکید کردند.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»، خطیبان نماز جمعه استان سمنان در خطبه‌های این هفته، با اشاره به مسائل روز کشور و ضرورت توجه به مطالبات عمومی، بر تقویت وحدت و همبستگی ملی، حفظ امنیت و آرامش جامعه و تلاش برای رفع مشکلات مردم تأکید کردند.

 آنان همچنین با اشاره به مسئولیت دستگاه‌های اجرایی در قبال مردم، خدمت صادقانه، پاسخ‌گویی و حضور مؤثر مسئولان در میان اقشار مختلف جامعه را از الزامات افزایش اعتماد عمومی دانستند.

امامان جمعه شهرهای مختلف استان سمنان در بخش دیگری از سخنان خود، با پرداختن به موضوعات فرهنگی، اجتماعی و دینی، بر ضرورت ترویج ارزش‌های اسلامی، تقویت معنویت در جامعه، توجه خانواده‌ها به تربیت دینی نسل جوان و نقش نماز جمعه در آگاهی‌بخشی و بصیرت‌افزایی تأکید کردند.

 آنان همچنین با گرامیداشت مناسبت‌های پیش‌رو، به تبیین اهمیت برخی مسائل ملی و منطقه‌ای پرداختند و خواستار مشارکت و همراهی بیشتر مردم و مسئولان برای پیشرفت و آبادانی جامعه شدند.

وابستگی اقتصادی، ابزار سلطه‌گران برای نفوذ است

آیت‌الله مرتضی مطیعی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته سمنان در مصلای حضرت امیرالمؤمنین(ع) با اشاره به تحولات منطقه و تجربه عراق اظهار کرد: خروج بخشی از نیروهای آمریکایی از عراق به معنای پایان نفوذ واشنگتن در این کشور نیست؛ زیرا قدرت‌های سلطه‌گر می‌توانند از ابزارهای اقتصادی برای حفظ اثرگذاری خود استفاده کنند.

وی وابستگی اقتصادی را یکی از راه‌های اعمال فشار بر ملت‌ها دانست و افزود: ملت‌ها باید نسبت به پیامدهای چنین وابستگی‌هایی هوشیار باشند. به گفته وی، هزینه مقاومت در برابر دشمن کمتر از هزینه تسلیم در برابر سلطه‌گران است و ملت ایران باید با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی و حفظ وحدت، مسیر استقلال و عزت کشور را ادامه دهد.

امام جمعه سمنان در بخش دیگری از سخنان خود، حضور مردم در عرصه‌های مختلف را از عوامل مهم مقابله با نقشه‌های دشمن خواند و گفت: این حضور باید موجب دلگرمی رزمندگان و مدافعان کشور و در مقابل، سبب هراس دشمن شود.

 وی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر حضور مردم در میدان، خاطرنشان کرد: این مسئولیت به قشر مذهبی یا گروه خاصی محدود نمی‌شود و همه مردم با دیدگاه‌ها و سلیقه‌های مختلف باید در پیشرفت و سربلندی ایران احساس مسئولیت کنند.

 

مطیعی حضور جوانان و نوجوانان در برنامه‌ها و اجتماع‌های مردمی را مهم توصیف کرد و گفت: حضور گسترده مردم می‌تواند محاسبات دشمن را برهم زده و آنان را از دستیابی به اهدافشان ناامید کند.

وی با تأکید بر حفظ وحدت در اجتماع‌های مردمی تصریح کرد: اختلافات فردی، جناحی و سیاسی نباید در اجتماعاتی که با هدف حمایت از کشور و نیروهای مسلح و انتظامی شکل می‌گیرد، مطرح شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان با استناد به آیه ۶۰ سوره انفال گفت: آمادگی و انسجام مردم باید به شکلی باشد که دشمن از وحدت و ظرفیت اجتماعی ملت ایران احساس هراس کند.

مطیعی در ادامه با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب به سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز، بر ضرورت توجه به آثار اجتماعی نماز تأکید کرد و گفت: نماز نباید صرفاً یک عبادت فردی تلقی شود؛ بلکه اقامه نماز می‌تواند در استحکام جامعه و حکومت اسلامی نقش داشته باشد.

وی افزود: تحقق اقامه نماز نیازمند مشارکت خانواده‌ها، مدارس، مسئولان و دیگر بخش‌های جامعه است و توجه به آن می‌تواند در کاهش آسیب‌های اجتماعی و تقویت حجاب، عفاف و اخلاق عمومی مؤثر باشد.

امام جمعه سمنان با تبریک روز ملی نخبگان، نخبگان را از سرمایه‌های انسانی کشور دانست و اظهار کرد: بنیاد نخبگان باید در شناسایی استعدادها، توانمندسازی، افزایش اثرگذاری و نگهداشت نخبگان نقش‌آفرینی کند.

وی شناسایی استعدادهای جوان و ایجاد فرصت برای اثرگذاری آنان را یکی از الزامات حرکت کشور در مسیر پیشرفت خواند.

وی همچنین با تبریک هفته نیروی انتظامی به کارکنان فراجا، از خدمات این نیرو در حوزه‌های مختلف از جمله برقراری امنیت عمومی، پیشگیری و کشف جرائم، تأمین امنیت مراسم و اجتماعات، مدیریت ترافیک، حفاظت از مرزها، مبارزه با مواد مخدر و قاچاق، مقابله با مفاسد اقتصادی و تأمین امنیت فضای مجازی قدردانی کرد.

 امام جمعه سمنان با اشاره به شهادت تعدادی از مرزبانان در جریان انجام مأموریت، یاد و خاطره شهدای مدافع امنیت را گرامی داشت.

مطیعی در بخش دیگری از سخنان خود از پزشکان و کادر درمانی که با برپایی بیمارستان صحرایی در روزهای اخیر به مردم خدمت کردند، تشکر کرد و گفت: در این طرح حدود ۷۰۰ بیمار در رشته‌های مختلف پزشکی مورد ویزیت قرار گرفتند.

وی این اقدام را نمونه‌ای ارزشمند از خدمت‌رسانی به مردم دانست و خواستار توجه بیشتر مسئولان به طرح‌های محرومیت‌زدایی و اشتغال‌زایی در استان سمنان شد.

شرایط جنگی همچنان نیازمند هوشیاری است

 حجت‌الاسلام‌ والمسلمین مهدی اشرف در خطبه‌های نماز جمعه این هفته سرخه، با اشاره به شرایط منطقه و تحولات اخیر، بر ضرورت هوشیاری، حفظ آمادگی و تداوم حضور آگاهانه مردم در صحنه تأکید کرد.

امام جمعه سرخه با بیان اینکه کاهش نسبی درگیری‌های نظامی به معنای پایان شرایط جنگی نیست، اظهار داشت: آمادگی نیروهای نظامی، رصد تحرکات دشمن و برنامه‌ریزی‌های راهبردی همچنان ادامه دارد و شرایط موجود، هوشیاری و توجه جدی را می‌طلبد.

وی با اشاره به اهداف دشمن در جریان درگیری‌های اخیر افزود: دشمن با وجود انجام حملات و اقدامات مختلف، به اهداف اصلی خود دست نیافته و ملت ایران با ایستادگی و مقاومت، مانع تحقق این اهداف شده است.

اشرف همچنین درباره موضوع آتش‌بس و تفاهم‌های صورت‌گرفته اظهار داشت: طرح شروط منطقی و مبتنی بر شرع، عقل و قوانین بین‌المللی، با بدعهدی طرف مقابل منافاتی ندارد و پایبند نبودن دشمن به تعهدات، بیش از پیش ماهیت اقدامات او را آشکار می‌کند.

امام جمعه سرخه در ادامه با اشاره به شیوه‌های مختلف دشمن برای پیشبرد اهداف خود تصریح کرد: دشمن تلاش می‌کند از مسیرهایی همچون فشار اقتصادی، عملیات رسانه‌ای و ایجاد اختلافات داخلی به اهداف خود برسد؛ ازاین‌رو، حفظ انسجام ملی، مدیریت شرایط و جلوگیری از شکل‌گیری شکاف در جامعه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی اجتماعات مردمی را از جلوه‌های مهم همبستگی و اتحاد ملی دانست و خاطرنشان کرد: حضور مردم در صحنه باید به تقویت روحیه رزمندگان، ناامیدی دشمن و افزایش امید و همبستگی در جامعه منجر شود و نباید این اجتماعات به بستری برای ایجاد دوقطبی‌های داخلی تبدیل شوند.

اشرف با تأکید بر ضرورت صیانت از وحدت اجتماعی افزود: شعارها، پلاکاردها و محتوای اجتماعات مردمی باید در راستای تقویت همبستگی و مقابله با دشمن باشد و موضوعات انتخاباتی، اختلافات سیاسی و حمایت یا مخالفت با اشخاص نباید هدف اصلی این اجتماعات را تحت‌الشعاع قرار دهد.

امام جمعه سرخه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تحولات فلسطین و جنگ غزه اظهار داشت: مسئله فلسطین بار دیگر در سطح جهانی مورد توجه قرار گرفته و تحولات بین‌المللی، مواضع برخی کشورها و پیگیری‌های حقوقی درباره جنایات جنگی، فشارهای سیاسی بر رژیم صهیونیستی را افزایش داده است.

وی همچنین با اشاره به شهادت شماری از فرماندهان و مجاهدان جبهه مقاومت بیان کرد: در مسیر حق و مبارزه با باطل، انسان‌های بزرگی جان خود را فدا کرده‌اند و این فداکاری‌ها در حفظ و تداوم مسیر مقاومت نقش مهمی داشته است.

اشرف در بخش دیگری از خطبه‌ها، با تبریک فرارسیدن هفته نیروی انتظامی، از تلاش‌ها و فداکاری‌های نیروهای فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در برقراری نظم و امنیت، مبارزه با جرائم و حفاظت از مرزهای کشور قدردانی کرد و نقش این نیروها را در مدیریت حوادث و تأمین امنیت جامعه حائز اهمیت دانست.

امام جمعه سرخه در پایان، بر ضرورت توجه به وضعیت معیشتی نیروهای نظامی و انتظامی تأکید کرد و خواستار حمایت جدی از این نیروها شد.

وی با اشاره به مسئولیت‌پذیری و فداکاری نیروهای نظامی و انتظامی در شرایط دشوار اقتصادی و امنیتی، برخورداری آنان از امکانات و شرایط معیشتی مناسب را ضرورتی مهم دانست.

اقتدار ملی با مطالبه‌گری معیشتی همراه است

حجت‌الاسلام والمسلمین علی عامری در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان آرادان، ضمن تبیین شرایط حساس منطقه و تأکید بر ضرورت توجه به پیام‌های راهبردی رهبر معظم انقلاب، بر لزوم هوشیاری مردم در برابر تحولات منطقه‌ای تأکید کرد و از مسئولان خواست با تشدید نظارت بر بازار، از فشار اقتصادی و گرانی‌های اخیر بر معیشت مردم بکاهند.

امام جمعه موقت آرادان با قرائت بخشی از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دفاع مقدس، مطالعه دقیق بیانات رهبری را وظیفه همه مردم و مسئولان دانست.

 وی در همین زمینه تأکید کرد: بنده به‌عنوان خادم مردم ایران اعلام می‌کنم آن روزهایی که دشمن آرزوی بازگشت به آن را دارد، گذشته است و دیگر تکرار نخواهد شد.

امام جمعه موقت آرادان در ادامه، با اشاره به فرارسیدن هفته نیروی انتظامی، این نیرو را یکی از ارکان استوار امنیت کشور دانست و اظهار کرد: فراجا تنها سازمانی است که در سراسر کشور و در معرض دید مردم حضور دارد. فداکاری‌های نیروهای انتظامی در روستاها، جاده‌ها و مرزها برای همگان مشهود است و این تلاش‌ها، به‌ویژه در شب‌های اقتدار، زمینه‌ساز برقراری امنیت کشور است.

وی همچنین با اشاره به فرارسیدن ۱۵ مهرماه، سالروز عملیات طوفان‌الاقصی، این رویداد را درسی فراموش‌نشدنی برای رژیم صهیونیستی توصیف کرد و خاطرنشان کرد: دشمنان نظام، از نتانیاهو تا ترامپ، باید بدانند همان‌گونه که در برابر حماس با چالش مواجه شده‌اند، در برابر اراده ملت ایران نیز راه به جایی نخواهند برد.

عامری در ادامه، با اشاره به خروج نیروهای آمریکایی از عراق و تحولات میدانی مرتبط با انصارالله یمن، این تحولات را نشانه‌ای از افزایش نفوذ منطقه‌ای ایران دانست و آن را از آرمان‌هایی برشمرد که سرداران شهید در مسیر تحقق آن تلاش کرده‌اند.

وی در بخش دیگری از خطبه‌ها، با هشدار نسبت به تحرکات مشکوک در منطقه و سفرهای اخیر سران رژیم صهیونیستی، بر ضرورت حفظ هوشیاری و آمادگی مردم تأکید کرد و از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تحرک مشکوک، موضوع را از طریق شماره‌های ۱۱۳ و ۱۱۴ به مراجع مربوط اطلاع دهند.

امام جمعه موقت آرادان در بخش پایانی سخنان خود، با لحنی صریح به مسائل اقتصادی و مشکلات معیشتی مردم پرداخت و بر ضرورت نظارت جدی‌تر بر بازار تأکید کرد.

وی با اشاره به تلاش‌های دولت در زمینه مدیریت شرایط اقتصادی گفت: اگرچه دولت در حال تلاش است، اما نظارت بر بازار امری حیاتی است که نباید نادیده گرفته شود. تورم و گرانی‌های اخیر، به‌ویژه در بخش ارز و طلا، زندگی را برای مردم و جوانانی که در آستانه تشکیل زندگی هستند، دشوار کرده است.

 عامری در پایان، با تأکید بر مسئولیت دولت و دستگاه‌های اجرایی در قبال معیشت مردم، خواستار کنترل وضعیت بازار و کاهش فشارهای اقتصادی شد و تصریح کرد: انتظار مردم از مسئولان این است که کاهش مشکلات معیشتی را در اولویت برنامه‌های خود قرار دهند تا از دشواری‌های زندگی مردم در این شرایط کاسته شود.

مقاومت ملت ایران محاسبات دشمن را برهم می‌زند

حجت‌الاسلام والمسلمین سید حمیدرضا نبوی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان مهدیشهر، با توصیه نمازگزاران به رعایت تقوای الهی اظهار کرد: تقوا محکم‌ترین رشته اتصال انسان به خداوند متعال است و مؤمنان باید در تمام مراحل زندگی، این پیوند معنوی را حفظ کنند.

وی با اشاره به پیام‌های اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی افزود: رهبر انقلاب در پیام‌های خود، مسیر روشنی را برای ادامه حرکت ملت ایران ترسیم کرده‌اند که یکی از محورهای مهم آن، مقایسه شرایط کشور پیش و پس از پیروزی انقلاب اسلامی است.

امام جمعه مهدیشهر با اشاره به شرایط ایران پیش از انقلاب بیان کرد: ملت ایران در آن دوران تحت سلطه بیگانگان قرار داشت و موضوعاتی همچون کاپیتولاسیون، دخالت قدرت‌های خارجی در امور داخلی کشور و تلاش برای تقسیم ایران میان قدرت‌های بیگانه، بخشی از واقعیت‌های تلخ آن دوران بود؛ اما انقلاب اسلامی با برافراشتن پرچم اسلام، عزت، استقلال و هویت ملی را به ملت ایران بازگرداند.

نبوی با بیان اینکه دشمن درصدد بازگرداندن ملت ایران به شرایط گذشته است، تصریح کرد: ایستادگی و حضور مردم در صحنه، مانع تحقق چنین هدفی خواهد شد. تجربه تاریخی انقلاب اسلامی نیز نشان داده است که مقاومت و پایمردی ملت ایران می‌تواند محاسبات دشمنان را برهم بزند.

وی با اشاره به حضور مردم مهدیشهر در تجمعات شبانه و حمایت از نظام و انقلاب خاطرنشان کرد: حضور مستمر مردم در میدان، بخشی از خط مقدم مقابله با جنگ روانی دشمن است. دشمن ممکن است تحرکات سیاسی و نظامی را مورد بررسی قرار دهد، اما پیش‌بینی میزان پایبندی و حمایت ملت ایران از انقلاب و رهبری، برای او به‌سادگی امکان‌پذیر نیست.

امام جمعه مهدیشهر ادامه داد: این حضور و استقامت، نشانه همت، ایمان و توکل مردم است و در طول تاریخ انقلاب اسلامی نیز هرگاه ملت ایران با اراده و اعتقاد در صحنه حاضر شده‌اند، زمینه شکل‌گیری حرکت‌ها و رویش‌های جدید فراهم شده است.

نبوی با اشاره به جایگاه زنان در مقاومت ملت ایران اظهار کرد: همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب در پیام‌های خود به نقش‌آفرینی زنان اشاره کرده‌اند، بانوان ایرانی امروز در عرصه‌های مختلف حضوری فعال و تأثیرگذار دارند و با فعالیت‌های خود، الگوی زن مؤمن، آگاه و مقاوم را به نمایش گذاشته‌اند.

وی همچنین با اشاره به شخصیت شهید سید حسن نصرالله گفت: در تاریخ منطقه و جهان اسلام، شخصیت‌های بزرگی ظهور کرده‌اند، اما شهید سید حسن نصرالله به‌عنوان شاگرد مکتب امام خمینی(ره) و پیرو ولایت، جایگاهی ویژه داشت و این عظمت، حاصل ایستادگی در مسیر حق و تبعیت از ولایت بود.

امام جمعه مهدیشهر در ادامه با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب به اجلاسیه نماز، بر اهمیت اقامه نماز در جامعه تأکید کرد و گفت: نماز تنها یک فریضه فردی نیست، بلکه بر اساس آموزه‌های قرآن کریم، اقامه آن از نشانه‌های جامعه صالحان به شمار می‌رود و می‌تواند در عرصه‌هایی همچون جهاد، مبارزه، استقامت و پیروزی مؤمنان نقش‌آفرین باشد.

نبوی افزود: نماز موجب انسجام جامعه، نزدیکی دل‌ها و استحکام صفوف مردم می‌شود و انسان را از وابستگی به غیر خدا رها می‌کند. نماز نخستین و محکم‌ترین گام در مقابله با وسوسه‌های شیطان و ایستادگی در برابر ظلم و استکبار است.

وی با اشاره به سیره امام حسین(ع) در واقعه عاشورا اظهار کرد: حتی در سخت‌ترین شرایط نیز نماز ترک نشد و این موضوع نشان‌دهنده جایگاه محوری نماز در مکتب اهل‌بیت(ع) است؛ ازاین‌رو، مؤمنان باید نماز را محور زندگی فردی و اجتماعی خود قرار دهند.

امام جمعه مهدیشهر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: بر اساس فرمایش رهبر معظم انقلاب، قدرت ایران را نمی‌توان صرفاً با محاسبات مادی ارزیابی کرد؛ چراکه ایمان، توکل، توسل به اهل‌بیت(ع)، حضور مردم و پایبندی به ارزش‌های اسلامی، ظرفیت‌های بزرگی برای ملت ایران در مقابله با فشارها و تهدیدها ایجاد کرده است.

نبوی با اشاره به نقش فرهنگ توسل و معنویت در جامعه افزود: حضور مردم در مناسبت‌های مذهبی، شب‌های قدر، مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، راهپیمایی اربعین و دیگر برنامه‌های دینی، بخشی از سرمایه معنوی ملت ایران است که در کنار مشارکت اجتماعی و سیاسی مردم، به تقویت روحیه مقاومت و ایستادگی کمک می‌کند.

وی همچنین با اشاره به تحولات منطقه و مقاومت گروه‌های مختلف در برابر رژیم صهیونیستی و آمریکا اظهار کرد: جریان‌های مقاومت در منطقه، از جمله حزب‌الله لبنان، انصارالله یمن و گروه‌های مقاومت در کشورهای مختلف، با الهام از فرهنگ مقاومت و ایستادگی ملت ایران در برابر سلطه‌طلبی قدرت‌های بزرگ، مسیر مقابله با فشارها را دنبال می‌کنند.

امام جمعه مهدیشهر در پایان سخنان خود با اشاره به هفته نیروی انتظامی، از تلاش‌ها و فداکاری‌های نیروهای فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در برقراری نظم و امنیت قدردانی کرد و گفت: نیروهای انتظامی در خط مقدم تأمین امنیت جامعه قرار دارند و برای اجرای قانون، مقابله با اخلالگران، مبارزه با فساد و صیانت از امنیت و آرامش مردم تلاش می‌کنند.

امنیت پایدار نیازمند اقتدار نیروی انتظامی است

حجت‌الاسلام والمسلمین علی فرهادزاده، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان میامی، با گرامیداشت هفته نیروی انتظامی، اقتدار این نیرو را از ارکان اصلی تأمین امنیت پایدار کشور دانست و اظهار کرد: نیروی انتظامی در خط مقدم حفظ امنیت، پاسداری از ارزش‌های دینی و صیانت از آرامش جامعه قرار دارد.

وی با قدردانی از تلاش‌ها و حضور نیروهای انتظامی در برنامه‌ها و مناسبت‌های مختلف شهرستان افزود: فراجا نقش مهمی در برقراری نظم، مقابله با عوامل برهم‌زننده امنیت و ایجاد آرامش در جامعه ایفا می‌کند و خدمات و فداکاری‌های کارکنان این مجموعه شایسته تقدیر است.

امام جمعه میامی با تأکید بر ضرورت حفظ اقتدار فرماندهی انتظامی تصریح کرد: هرگونه تلاش برای تضعیف جایگاه این نیرو، در واقع آسیب رساندن به امنیت عمومی و آرامش جامعه است و باید نسبت به چنین اقداماتی هوشیار بود.

فرهادزاده در ادامه، با اشاره به اهمیت ارتباط مسئولان با مردم اظهار داشت: خدمت صادقانه زمانی ارزش واقعی خود را نشان می‌دهد که با نیت الهی و در مسیر حل مشکلات مردم انجام شود و رضایت خداوند، محور اصلی عملکرد مسئولان باشد.

وی با بیان اینکه برخی رفتارها ممکن است انگیزه افراد را در فعالیت‌های عمومی کاهش دهد، افزود: در منطق دینی، ارزش واقعی خدمات به نیت و میزان اخلاص افراد بستگی دارد و هر اقدام صادقانه می‌تواند آثار اجتماعی ماندگاری به همراه داشته باشد.

امام جمعه میامی همچنین بر ضرورت حضور میدانی مسئولان در میان مردم تأکید کرد و گفت: ارتباط نزدیک و مستمر مسئولان با جامعه، موجب تقویت اعتماد عمومی، شناخت بهتر مطالبات مردم و تسهیل روند رسیدگی به مشکلات خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به اهمیت تربیت دینی در جامعه افزود: نهادینه‌سازی ارزش‌های دینی، به‌ویژه فرهنگ نماز، نیازمند برنامه‌ریزی فرهنگی مستمر و آموزش عملی در خانواده‌ها و محیط‌های اجتماعی است.

فرهادزاده با تأکید بر جایگاه نماز جمعه در تقویت انسجام اجتماعی اظهار داشت: حضور پررنگ مردم در این فریضه عبادی ـ سیاسی، زمینه‌ساز تقویت همبستگی، افزایش تعاملات اجتماعی و ارتقای روحیه معنوی جامعه است.

امام جمعه میامی در پایان، حضور مردم در عرصه‌های مختلف اجتماعی و دینی را پشتوانه‌ای مهم برای امنیت و پیشرفت کشور دانست و بر ضرورت تقویت مشارکت عمومی و حفظ این سرمایه اجتماعی تأکید کرد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!