حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1404/08/21 شمسی | 2025/11/12 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز هستید؟
پیوند علم و صنعت، راه شتاب توسعه شاهرود
در کارگروه دانشگاه صنعتی شاهرود مطرح شد؛

پیوند علم و صنعت، راه شتاب توسعه شاهرود

در نشست کارگروه آموزش، تحقیقات و فناوری مجمع بسیج شهرستان شاهرود، نخبگان دانشگاهی این شهرستان بر ضرورت پیوند علم و صنعت، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی برای توسعه متوازن شاهرود تأکید کردند.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ نشست کارگروه آموزش، تحقیقات و فناوری مجمع بسیج شهرستان شاهرود با حضور سرهنگ محمدمهدی اسماعیلی فرمانده سپاه ناحیه شاهرود، محمدحسن آصفری معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان، دکتر حسین نیکوفرد رئیس مجمع بسیج شاهرود، پروفسور حسن‌پور معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی شاهرود و جمعی از نخبگان علمی و اعضای کارگروه در محل دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.  

در این نشست، موضوعات علمی و پژوهشی مرتبط با پیوند دانشگاه و صنعت، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و طرح‌های تحقیقاتی در حوزه‌های انرژی، معدن، دامپروری و هوش مصنوعی بررسی شد و تصمیماتی برای ارائه به مجمع بسیج شهرستان اتخاذ شد.  

فرمانده سپاه ناحیه شاهرود با گرامیداشت ایام شهادت حضرت صدیقه طاهره (س) گفت: هدف مجمع بسیج شهرستان، شناسایی و حل مسائل مهم منطقه با تکیه بر ظرفیت نخبگان علمی است.

 محمدمهدی اسماعیلی افزود: یکی از مهم‌ترین محورهای امروز، موضوع پیوند دانشگاه و صنعت است که با حضور اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود و متخصصان حوزه‌های معادن و انرژی دنبال می‌شود.  

اسماعیلی با اشاره به ارائه طرح‌های علمی توسط اساتید دانشگاه اظهار داشت: این طرح‌ها پس از داوری در مجمع بسیج شهرستان، طی هفته بسیج امسال به مجمع استانی ارسال خواهد شد تا از ظرفیت علمی شاهرود در تصمیم‌سازی‌های کلان استفاده شود.  

رئیس مجمع بسیج شهرستان شاهرود نیز با اشاره به حضور نخبگان دانشگاهی در این کارگروه بیان کرد: در این نشست چند طرح مهم از جمله بهره‌گیری از هوش مصنوعی در داده‌های پزشکی، فرآوری عناصر کمیاب معدنی و دامپروری هوشمند ارائه شد.  

حسین نیکوفرد افزود: طرح هوش مصنوعی در داده‌های پزشکی می‌تواند موجب تشخیص سریع بیماری‌ها و کاهش هزینه‌های بیمارستانی شود. همچنین، پروژه فرآوری عناصر کمیاب معدنی به‌دلیل ظرفیت بالای شاهرود در حوزه معدن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.  

 معاون استاندار و فرماندار ویژه شاهرود با گرامیداشت روز جهانی علم، ظرفیت بالای علمی و صنعتی شهرستان را یادآور شد و اظهار کرد: شاهرود با دارا بودن بیش از ۵۰۰ عضو هیئت علمی و وجود معادن بزرگ، می‌تواند در پیوند علم و صنعت پیشگام باشد.  

محمدحسن آصفری با اشاره به سیاست کلان کشور در جلوگیری از خام‌فروشی گفت: با ایجاد ارزش‌افزوده در معادن و بهره‌گیری از دانش بومی، می‌توان علاوه بر افزایش درآمد و اشتغال‌زایی، قدرت چانه‌زنی کشور را در عرصه‌های بین‌المللی ارتقا داد.  

فرماندار شاهرود از برنامه‌ریزی برای ایجاد «دپارتمان صنعتی شهرستان» خبر داد و هدف آن را تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت و استفاده از توان علمی نخبگان در حل ناترازی‌های انرژی و توسعه منطقه عنوان کرد.  

وی همچنین اعلام کرد: سال آینده شاهرود میزبان جشنواره پنج‌هزارنفری هوش مصنوعی خواهد بود که با مشارکت گسترده دانشجویان برگزار می‌شود.  

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!