حالت تاریک
  • شنبه, 1404/09/15 شمسی | 2025/12/06 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز هستید؟
برگزاری دوره مربیگری بانوان در سمنان
با حضور ۲۹ تکواندوکار کشور صورت گرفت؛

برگزاری دوره مربیگری بانوان در سمنان

دوره مربیگری درجه 3 بانوان با حضور ۲۹ تکواندوکار از استان‌های مختلف کشور در سمنان برگزار شد تا مربیان آینده با تازه‌ترین مباحث آموزشی و مهارتی تکواندو آشنا شوند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ به نقل از روابط‌ عمومی ادره‌کل ورزش و جوانان استان سمنان، دوره مربیگری کشوری درجه 3 بانوان با حضور ۲۹ شرکت‌کننده از استان‌های مختلف کشور و به میزبانی هیأت تکواندو استان سمنان در دانشگاه آزاد اسلامی سمنان برگزار شد.

این دوره با هدف ارتقاء دانش علمی و مهارتی مربیان آینده برنامه‌ریزی شده و شامل آموزش‌های تخصصی و کاربردی در حوزه‌های مختلف تکواندو است.

در این دوره، مرضیه بیات و سمانه محمدی به‌عنوان مدرسان اصلی، مباحث متنوعی از جمله اصول پایه مربیگری، روش‌های نوین آموزش، قوانین و مقررات، مبانی داوری و تکنیک‌ها و تاکتیک‌های پایه را در بخش‌های تئوری و عملی ارائه کردند.

شرکت‌کنندگان نیز در محیطی استاندارد و مجهز، فرصت یافتند مهارت‌های خود را در تعامل مستقیم با مدرسان و از طریق تمرین‌های عملی تقویت کنند.

هیأت تکواندو استان سمنان با فراهم‌سازی امکانات آموزشی مناسب و پیگیری روند اجرایی، تلاش کرده است تا این دوره با کیفیت مطلوب و مطابق با استانداردهای فدراسیون تکواندو برگزار شود.

در پایان، آزمون‌های ارزیابی برگزار شد تا شرکت‌کنندگان پس از کسب نمره لازم، موفق به دریافت گواهی مربیگری درجه سه شوند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!