حالت تاریک
  • جمعه, 1403/11/19 شمسی | 2025/02/07 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
توسعه انرژی خورشیدی دستور کار دولت چهاردهم
وزیر کشور مطرح کرد:

توسعه انرژی خورشیدی دستور کار دولت چهاردهم

وزیر کشور گفت: توسعه دو نوع انرژی خورشیدی شبکه‌ای و سلولی در دستور کار دولت چهاردهم قرار دارد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»، صبح امروز آئین عملیات اجرایی همزمان ۵ نیروگاه خورشیدی به میزان ۷۷ مگاوات در نیروگاه سمنان آغاز شد. 

اسکندر مؤمنی در این آئین با اشاره به معضل ناترازی انرژی در کشور گفت: برای حل این معضل هیچ بن‌بستی در کشور وجود ندارد و با وجود متخصصان مجرب این معضل حل خواهد شد. 

وی در ادامه افزود: بهره‌گیری از انرژی خورشیدی نه تنها به پیشرفت کشور کمک می‌کند بلکه سبب سلامت جامعه نیز خواهد شد. 

وزیر کشور ابراز کرد: سوخت‌های فسیلی میراث آیندگان هستند و علاوه بر ان استفاده از آن‌ها هزینه بر نیز است. 

بنا بر گفته این مقام مسئول، برای توسعه انرژی خورشیدی بر حسب دستور رئیس‌جمهور وفاق خوبی در کشور شکل گرفته و در بودجه سال آينده منابع آن پیش‌بینی شده است. 

وی با بیان اینکه در استان سمنان در حال حاضر ۷۷ مگاوات کلنگ‌زنی می‌شود، اظهار کرد: تولید هزار مگاوات دیگر در دستور کار است که انتظار می‌رود تا سال آينده در مدار قرار گیرد. 

بنا بر گفته مؤمنی، دو نوع انرژی شبکه‌ای و سلولی در دستور کار قرار دارد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.