حالت تاریک
  • یکشنبه, 1405/03/24 شمسی | 2026/06/14 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز هستید؟
توسعه تولید گندم با ارقام سازگار در سرخه
مدیر جهاد کشاورزی سرخه خبر داد:

توسعه تولید گندم با ارقام سازگار در سرخه

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرخه از آغاز برداشت گندم در مزارع این شهرستان خبر داد و گفت: با استفاده از ارقام گواهی‌شده و مدیریت مناسب مزارع، تولید مطلوبی پیش‌بینی می‌شود.

عباس غفوریان، در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی مرآت از وضعیت کشت و تولید گندم در این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: گندم به عنوان یکی از محصولات راهبردی بخش کشاورزی، جایگاه ویژه‌ای در تأمین امنیت غذایی دارد و هر ساله برنامه‌ریزی‌های گسترده‌ای برای افزایش تولید آن در شهرستان انجام می‌شود.

وی با اشاره به سطح زیر کشت این محصول افزود: در سال زراعی جاری حدود ۷۳۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان به کشت گندم اختصاص یافته است و با توجه به شرایط مناسب زراعی، پیش‌بینی می‌شود عملکرد مطلوبی از مزارع برداشت شود. استفاده از بذرهای اصلاح‌شده و گواهی‌شده نیز نقش مهمی در افزایش تولید داشته است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرخه ادامه داد: کشاورزان منطقه عمدتاً از ارقام پرمحصول و سازگار با شرایط اقلیمی شهرستان استفاده کرده‌اند که این موضوع می‌تواند علاوه بر افزایش کمیت محصول، در بهبود کیفیت تولیدات نیز مؤثر باشد.

غفوریان با بیان اینکه حفظ مزارع در برابر عوامل خسارت‌زا از اولویت‌های مجموعه جهاد کشاورزی است، تصریح کرد: در طول فصل رشد، برنامه‌های مراقبتی و عملیات کنترل آفات در سطح مزارع اجرا شد تا از کاهش عملکرد و خسارت‌های احتمالی جلوگیری شود. این اقدامات با همکاری کارشناسان و بهره‌برداران بخش کشاورزی به انجام رسید.

این مقام مسئول همچنین به اجرای برنامه‌های تحقیقاتی و ترویجی در حوزه گندم اشاره کرد و گفت: در قالب یک طرح مقایسه‌ای، ۱۱ رقم مختلف گندم در شرایط اقلیمی شهرستان مورد ارزیابی قرار گرفتند تا مناسب‌ترین ارقام برای توسعه کشت در سال‌های آینده شناسایی شوند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرخه خاطرنشان کرد: نتایج این بررسی‌ها می‌تواند به افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌های تولید و انتخاب ارقام سازگارتر با شرایط منطقه کمک کند و زمینه ارتقای تولید گندم را فراهم سازد.

غفوریان در پایان با اشاره به آغاز برداشت محصول اظهار داشت: عملیات برداشت گندم از نیمه نخست خردادماه آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود تا اواسط تیرماه ادامه داشته باشد. امیدواریم با تلاش کشاورزان و شرایط مناسب آب‌وهوایی، محصولی مطلوب و باکیفیت از مزارع شهرستان برداشت شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!