![آینده تیراندازی دامغان در گرو حمایت مسئولان](https://meraatnews.ir/default-image/default-730x400.png )
تیرانداز دامغانی مطرح کرد:
آینده تیراندازی دامغان در گرو حمایت مسئولان
تیرانداز دامغانی با بیان اینکه تیراندازی دامغان، سکوی پرتابی به سوی افتخارات جهانی است، گفت: با حمایت مسئولان، قطعاً جوانان علاقهمند به سوی تیراندازی هدایت میشوند.
مصطفی امینی در گفتگو با خبرنگار ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ با اشاره به چندین سال فعالیت حرفهای خود در رشته تیراندازی گفت: از سال ۱۳۹۰ تاکنون مقامهای متعددی در این رشته ورزشی کسب کردهام.
تیرانداز دامغانی در ادامه افزود: در این چند سال فعالیت خود در رشته تیراندازی موفق به کسب چهار قهرمانی و یک نائبقهرمانی در مسابقات طلاب کشور، قهرمانی مسابقات بسیج شمالشرق کشور و نائبقهرمانی مسابقات دانشجویی کشور شدهام.
به گفته وی، در این مدت فعالیت تیراندازی در لیگهای برتر و دسته یک کشور نیز با تیمهای مختلف همکاری داشتهام و توانستهام موفقیتهای گوناگونی را کسب کنم.
امینی با تأکید بر این نکته که فعالیت در رشته تیراندازی نیازمند تجهیزات حرفهای است، عنوان کرد: اگر حمایتهای مسئولان شامل علاقهمندان به این رشته شود قطعا موفقیتهای چشمگیری برای جوانان علاقهمند به این رشته در سطح استان سمنان حاصل میشود.
این تیرانداز دامغانی، کسب مدالهای متعدد آسیایی و جهانی توسط ورزشکاران دامغانی را گواه این ادعا دانست و افزود: کسب دو مدال طلا و یک نقره مسابقات آسیایی توسط حامی یحیی، کسب مدال طلای آسیا توسط قدرتآبادی، کسب دو مدال نقره و یک برنز مسابقات جام جهانی کره جنوبی توسط محمدرضا امینی و همچنین کسب MQS مسابقات برون مرزی توسط باقرنژاد در مسابقات امارات نشان از ظرفیت بالای این رشته ورزشی در شهرستان دامغان دارد.
وی در ادامه از همراهی خانواده بهویژه همسرش و همچنین هیأت تیراندازی شهرستان دامغان قدردانی کرد و خواستار توجه بیشتر مسئولان استان و شهرستان به این رشته ورزشی پرافتخار شد.
امینی همچنین تصریح کرد: از مسئولان استان و شهرستان توقع داریم به این رشته ورزشی که جزو پرافتخارترین ورزش استان در سطح کشور و بینالملل است، توجه کرده و زمینه را برای حضور هرچه بیشتر علاقهمندان فراهم آورند.
این تیرانداز در پایان، با اشاره به موفقیت جواد فروغی در سن بالا، به جوانان علاقهمند به تیراندازی توصیه کرد که هیچ وقت برای شروع در این ورزش دیر نیست که نمونه بارز آن فروغی است که در ۳۳ سالگی ورزش حرفهای را شروع کرد و در ۴۴ سالگی به مدال طلای المپیک در رشته تپانچه بادی دست یافت.
انتهای خبر/