حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1403/11/04 شمسی | 2025/01/23 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
حضرت فاطمه (س) نماد عفاف است
استاد حوزه و دانشگاه:

حضرت فاطمه (س) نماد عفاف است

استاد حوزه و دانشگاه گفت: حضرت فاطمه (س) الگوی کامل عفاف و پاکدامنی برای زنان مسلمان است.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین احمد علیان‌نژادی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت» با اشاره به اینکه حضرت فاطمه (س) به‌عنوان اسوه زنان عالم و حلقه اتصال نبوت و ولایت، جایگاه ویژه‌ای در تاریخ اسلام دارد، گفت: ایشان به‌عنوان دختر پیامبر اسلام (ص) و همسر امام علی (ع)، نقش مهمی در ترویج و حفظ ارزش‌های اسلامی ایفا کرده‌اند. 

استاد حوزه و دانشگاه در ادامه افزود: زندگی و سیره ایشان می‌تواند الگویی برای زنان و مردان در تمامی اعصار باشد.

به گفته وی، حضرت زهرا (س) با ابعاد شخصیتی گوناگون خود، الگویی کامل از عفاف، حجاب، عصمت و پاکدامنی برای زنان و مردان مسلمان ارائه می‌دهد. 

علیان‌نژادی با بیان اینکه زندگی این بانوی دو عالم سرشار از درس‌هایی است که می‌تواند در تمامی جنبه‌های زندگی فردی و اجتماعی الهام‌بخش باشد، اظهار کرد: از جمله ویژگی‌های بارز ایشان می‌توان به تقوا، شجاعت در دفاع از حق، و نقش فعال در جامعه اشاره کرد.

این استاد دانشگاه همچنین تصریح کرد: این ویژگی‌ها می‌توانند به‌عنوان راهنمایی برای زندگی بهتر و نزدیک‌تر به ارزش‌های اسلامی مورد استفاده قرار گیرند.

وی در خصوص ارزشمندی عشق و محبت به حضرت زهرا (س) گفت: پیامبر اسلام (ص) فرمودند: که محبت دخترم فاطمه (س) 100 جا به داد بشر و انسان می‌رسد و کمترین آن صدها وقت قبر، هنگام حساب و کتاب و روز قیامت این محبت دستگیری می‌کند. 

علیان‌نژادی با لشاره به ابراز محبت مؤمنان به مادر سادات بیان کرد: از راه‌های ابراز عشق و محبت به حضرت زهرا (س) حزن و اندوه در ایام عزاداری فاطمیه اول و دوم، سیاه‌پوش کردن حسینیه‌ها، فضای شهری، اماکن و معابر است؛ چرا که هنگامی که شهر و کوچه را آماده عزا می‌کنیم مشمول دعای اهل بیت (ع) خواهیم شد.

این استاد دانشگاه با اشاره به اهمیت جانشینی پیامبر، که در این راه دردانه رسول خدا جان خود را فدا کردند، افزود: حلقه اتصال نبوت به امامت وجود حضرت علی (ع) بود که با غصب حق ولایت علی این حلقه را قطع کردند. 

وی در ادامه تأکید کرد: به همین خاطر است که حضرت زهرا (س) در خطبه فدکیه می‌فرمایند: هر اتفاق و گناه و ظلمی که تا قیامت بر مردم وارد شود ریشه آن در سقیفه است. 

علیان‌نژادی خاطرنشان کرد: فردی که جانشین حضرت علی (ع) کردند، قدرت تشخیص دستورات خدا را نداشت و همین برای گمراهی مردم کافی بود؛ چرا که نجات و راه هدایت قرار گرفتن در راه ولایت حضرت علی (ع) است.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.