حالت تاریک
  • یکشنبه, 1404/01/24 شمسی | 2025/04/13 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
کمبود جدی نیروی کار در دامغان
نماینده اسبق مردم دامغان در مجلس مطرح کرد:

کمبود جدی نیروی کار در دامغان

نماینده اسبق مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: شهرستان دامغان نیازمند تصمیمات خردمندانه مسئولان برای رفع کمبود نیروی کار است.

ابوالفضل حسن‌بیگی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت» با تأکید بر اینکه دامغان نیازمند تصمیمات خردمندانه برای رفع کمبود نیروی کار است، گفت: اتخاذ تدابیر فوری برای رفع معضل کمبود نیروی کار در این شهرستان باید به فوریت مد نظر قرار داده شود.

نماینده اسبق مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به برنامه‌های استراتژیک نظام جمهوری اسلامی ایران در منطقه مکران و احتمال مهاجرت بخشی از جمعیت سیستانی ساکن دامغان به این منطقه به دلیل فرصت‌های شغلی جدید، هشدار داد که این امر می‌تواند کمبود نیروی کار در دامغان را تشدید کند.

وی با استقبال از اختیار وزارت کشور و شورای امنیت در جذب کارگر افغان، از مسئولان شهرستان دامغان خواست با برگزاری جلسات فشرده با فعالان بخش تولید، راهکارهای عملی رفع این مشکل را بررسی کنند.

حسن‌بیگی با اشاره به وجود ۲۰ هزار هکتار باغ در دامغان، شامل ۱۸ هزار هکتار پسته و ۲ هزار هکتار گردو و میوه، تخمین زد که این باغات به تنهایی نیازمند ۱۰ هزار کارگر هستند. 

نماینده ادوار مجلس همچنین نیاز به یک هزار و ۲۰۰ چوپان و نیروی کار در مرغداری‌ها، دامداری‌ها و سایر صنوف شهرستان دامغان را یادآور شد.

وی با بیان اینکه نیروی کار بومی شهرستان دامغان کمتر از ۲ هزار نفر است، اظهار کرد: کارآفرینان و تولیدکنندگان دامغانی چاره‌ای جز به‌کارگیری نیروی کار از کشورهای همسایه ندارند و منتظر تصمیم و اقدام مسئولان هستند.

حسن‌بیگی همچنین با اشاره به سرمایه‌گذاری جمعی از سرمایه‌گذاران تهرانی و سایر شهرها در دامغان، از عدم صدور کارت اشتغال و مدارک قانونی برای کارگران افغان در این شهرستان انتقاد کرد و خواستار الگوبرداری از سایر شهرهای استان سمنان که در این زمینه اقدام کرده‌اند، شد.

نماینده اسبق مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی در پایان ابراز امیدواری کرد که با اتخاذ تصمیمات عادلانه، کمبود نیروی کار در دامغان مرتفع و رضایت تولیدکنندگان فراهم شود.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!