حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1403/04/13 شمسی | 2024/07/03 میلادی
کمتر از ۲۴ ساعت دیگر تا انتخابات؛

شمارش معکوس برای حماسه حضور آغاز شد

شمارش معکوس برای حماسه حضور آغاز شد

حضور فعال و گسترده مردم درانتخابات فردا، نقش بنیادینی در شکل‌دهی به سیاست‌ها و تعیین سرنوشت کشور ایفا می‌کند و نشان می‌دهد که مردم به چه میزان به مسائل کشور اهمیت می‌دهند و به دنبال حل مشکلات جامعه هستند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ تا زمان برگزاری دو انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری، کمتر از ۲۴ ساعت زمان باقی‌مانده است و مردم خود را برای شرکت در این روز مهم در عرصه مشارکت سیاسی و اجتماعی آماده می‌سازند.

نقش و جایگاه بی‌بدیل مردم و جمهوریت در نظام اسلامی بر پایه اسلامیت نظام مردم‌سالاری است. این نظام، به‌عنوان یک الگوی روشن از حاکمیت مردمی، مبتنی بر آموزه‌های ناب اسلامی، به‌هم‌پیوسته و انفکاک‌ناپذیر، جهانیان را هدایت می‌کند. یکی از مهم‌ترین و پررنگ‌ترین جلوه‌های حضور مردم در چهار دهه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، مشارکت فراوان آنان در انتخابات مختلف است.

در این باره مقام معظم رهبری توجه ویژه و خاصی نسبت به مقوله بااهمیت و حساس انتخابات داشته و دارند و با تأکید بر حضور گسترده مردم در این فرایند مهم، آنها را به مشارکت در تصمیم‌گیری‌های سیاسی کشور دعوت می‌کنند.

ایشان شرکت در انتخابات را یک عمل صالح دانسته و فرموده که این عمل صالح را باید با شوق و به‌وقت انجام داد. بسیاری از کارها هست که زمان آن در یک برهه‌ی خاص است؛ انتخابات ازاین‌قبیل است. امروز اگر ما ایرانی‌ها اقدام به انتخاب کردیم، امکانی را برای خود و کشورمان به وجود آورده‌ایم. اگر منِ ایرانی امروز این عمل صالح را انجام ندهم، این‌طور نیست که فردا یا پنج‌روز دیگر یا 10 روز دیگر بشود این را انجام داد؛ نه، تا چهار سال دیگر این عمل صالح قابل‌انجام دادن نیست.

حضرت آیت‌الله سید علی خامنه‌ای فرموده‌اند: من اوایل سال به این انتخابات اشاره کردم آن‌ موقع فاصله زیاد بود، حالا فاصله کم شده. ملّت ایران برای انجام این دو انتخابات باید به بهترین شکل آماده باشد.

ایشان همچنین تأکید کرده‌اند: همهٔ کسانی که مخاطبانی دارند، وظیفه‌ دارند مردم را به انتخابات دعوت کنند. علمای اَعلام، اساتید دانشگاه، اساتید حوزه، صداوسیما، مطبوعاتی‌ها، جوان‌ها، افراد در داخل خانواده، اینها همه می‌توانند منادی انتخابات باشند و مخاطبان خودشان را به انتخابات دعوت کنند؛ آن‌وقت انتخابات، انتخابات پُرشوری خواهد شد. اگر مشارکت ضعیف باشد، مجلس ضعیف خواهد شد و مجلس ضعیف توانایی کامل برای رفع مشکلات نخواهد داشت.

مقام معظم رهبری بیان کرده‌اند: اگر می‌خواهیم مشکلات برطرف بشود، باید مشارکت را بالا ببریم؛ این وظیفه‌ی همه است. هر که می‌خواهد مشکلات کشور برطرف بشود، راهش این است.

در این میان مسئولان ستاد انتخابات نیز تمام تلاش خود را می‌کنند تا در روز ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ انتخاباتی پرشور و با مشارکت حداکثری مردم برگزار کنند. این تلاش به‌منظور مقابله با توطئه‌های دشمنان برای تفرقه‌افکنی و مانع‌شدن از حضور مردم در صندوق‌های رأی است.

مشارکت گسترده مردم در انتخابات، به معنای پذیرش مسئولیت و مشارکت در تصمیم‌گیری‌های مربوط به سرنوشت کشور است. همچنین، حضور فعال مردم در انتخابات، باعث افزایش شفافیت و عدالت در فرایند انتخاباتی می‌شود و از توطئه‌های دشمنان برای تفرقه‌افکنی جلوگیری می‌کند.

در واقع مشارکت مردم در انتخابات، به‌عنوان نمادی از کارآمدی نظام اسلامی، شناخته شده است و عامل اصلی توسعه و پیشرفت نظام اسلامی است. 

افزایش مشارکت مردم در این انتخابات، به‌منظور انتخاب نمایندگان متعهد برای خدمت به مردم و اجرای برنامه‌های ملی و عمومی است. این مشارکت می‌تواند از پایداری و استحکام نظام سیاسی در کشور حمایت کند.

حضور فعال و گسترده مردم در این انتخابات، اساسی‌ترین عامل در تدوین سیاست‌ها و تعیین سرنوشت کشور است و نشان‌دهنده اراده و نگرش سیاسی آنان به مسائل کشور است و به پایداری نظام سیاسی کمک می‌کند؛ بنابراین، توجه به افزایش مشارکت مردم در انتخابات و ایجاد شرایط مطلوب برای حضور آنان، امری ضروری و اساسی برای توسعه سیاسی و اجتماعی کشور است.

ازاین‌رو، لازم است همه در این انتخابات با حضور پررنگ خود، باری دیگر حماسه‌ای ملی را رقم بزنیم.

گفتنی است؛ انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری جمعه ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در سراسر کشور برگزار خواهد شد.

منبع:خبرگزاری راه دانا

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از