حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1404/01/27 شمسی | 2025/04/16 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز | meraatnews.com هستید؟
حمایت از تولیدکنندگان در حد شعار است
تولیدکننده لباس:

حمایت از تولیدکنندگان در حد شعار است

تولیدکننده لباس گفت: با وجود شعارهای حمایت از تولید، فشار اقتصادی بر فعالان این حوزه بسیار زیاد است و حمایت‌های عملی به ندرت دیده می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ مریم تاج برگزیده یازدهمین جشنواره مد و لباس فجر با بیان اینکه جشنواره مد و لباس فجر می‌تواند نقش مهمی در پیوند میان طراحان و تولیدکنندگان ایفا کند، گفت: اگر این جشنواره بتواند ارتباط مناسبی بین این دو قشر برقرار کند، قطعاً تأثیرگذار خواهد بود. اما اگر تنها یک گروه به‌صورت پررنگ حضور داشته باشند، نتیجه محدود به همان حوزه خواهد شد.

وی افزود: برای اثرگذاری واقعی، باید تولیدکنندگان بزرگ و کارخانه‌های مطرح پوشاک نیز ترغیب شوند تا در جشنواره شرکت کنند، چه به‌عنوان داور، ارائه‌دهنده طرح یا هر شکل دیگری.

این تولیدکننده با اشاره به حمایت‌های فعلی جشنواره مد و لباس فجر از شرکت‌کنندگان و برگزیدگان اظهار کرد: در دوره‌های مختلف جشنواره، برگزیدگان لوح تقدیر و جایزه دریافت کردند، اما حمایت خاصی صورت نگرفت. درحالی‌که جشنواره می‌تواند فرصتی برای معرفی طراحان جوان به تولیدکنندگان نیازمند به ایده‌های نو باشد.

وی افزود: حداقل انتظار این است که جشنواره برای تولیدکنندگان آورده تبلیغاتی داشته باشد، مثلاً با پوشش رسانه‌ای یا معرفی برندها در سطح شهر پارسال وعده داده شد که لوگوی برندهای برگزیده روی بیلبوردهای شهری نمایش داده شود، اما این وعده محقق نشد. چنین اقداماتی اگر به‌درستی اجرا شوند، می‌توانند انگیزه‌بخش باشند.

برگزیده یازدهمین جشنواره مد و لباس فجر گفت: جشنواره باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که واقعاً به نفع تولیدکننده باشد. تشکیل هیئتی متخصص از کارشناسان تبلیغات می‌تواند راهگشا باشد، نه اینکه یک ایده ناقص مطرح شود و در صورت عدم نتیجه‌دهی، تولیدکنندگان را ناامید کند. متأسفانه امروز جشنواره بیشتر برای جوانان تازه‌کار جذاب است و بسیاری از پیشکسوتان که بارها شرکت کرده‌اند، اما نتیجه ملموسی نگرفته‌اند، دیگر انگیزه‌ای برای حضور ندارند. اگر این رویداد بتواند به‌راستی نقطه‌ای برای دیده‌شدن ویژندها شود، بسیار اثرگذار خواهد بود.

وی افزود: مهم‌ترین مشکل ما به‌عنوان تولیدکننده، نوسانات قیمت‌ها و وضعیت نامطلوب اقتصادی است. باوجود پیشرفت‌های خوب در زیرساخت‌ها، دائماً با شوک‌های قیمتی مواجه می‌شویم. دستمزدها ۴۵ درصد افزایش یافته، قیمت پارچه دو برابر شده، اما قدرت خرید مردم کاهش یافته است. مجبوریم شعبه‌ها را ببندیم، سود را کم کنیم و فقط به فکر بقا باشیم. باوجود شعارهای حمایتی، در عمل کمکی دریافت نکرده‌ام و بسیاری از همکارانم نیز همین وضعیت را دارند.

تاج با تأکید بر لزوم تشکیل هیأتی متخصص برای برنامه‌ریزی تبلیغاتی بیان کرد: تصمیم‌گیری در این زمینه باید به متخصصان سپرده شود تا نتایج ملموس‌تری داشته باشد. جشنواره باید به نقطه‌ای برای دیده‌شدن برندها تبدیل شود، در غیر این‌صورت حضور پیشکسوتان کاهش می‌یابد و تنها استقبال جوانان تازه‌کار را شاهد خواهیم بود.

وی به چالش‌های تولید پوشاک حجاب، به‌ویژه در فصل تابستان اشاره کرد و گفت: عدم ثبات قیمت‌ها و افزایش هزینه‌های تولید فشار زیادی بر تولیدکنندگان وارد کرده است. قیمت پارچه و دستمزدها به‌شدت افزایش یافته، اما قدرت خرید مردم کاهش پیدا کرده است. تولید لباس تابستانی با رعایت حجاب و خنکی، چالش بزرگی است. پارچه‌های موجود یا بدن‌نما هستند، یا از مواد پلاستیکی و گرم ساخته شده‌اند. پارچه‌های وارداتی هم گران‌قیمت و کم‌یاب هستند. درحالی‌که تولیدکنندگان لباس‌های معمولی می‌توانند از پارچه‌های متنوع استفاده کنند، ما در تولید پوشاک حجاب محدودیت‌های بیشتری داریم. متأسفانه صنعت نساجی ایران هنوز نتوانسته پارچه‌ای با ویژگی‌های ایده‌آل (پوشش مناسب و خنکی) تولید کند و این مسئله هر سال تابستان را برای ما به چالشی بزرگ تبدیل می‌کند.

این تولیدکننده در پایان گفت: با وجود شعارهای حمایت از تولید، فشار اقتصادی بر فعالان این حوزه بسیار زیاد است و حمایت‌های عملی به ندرت دیده می‌شود.

منبع: خبرگزاری مهر

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!