حالت تاریک
  • یکشنبه, 1405/03/24 شمسی | 2026/06/14 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز هستید؟
گرامیداشت شهدای جنگ ۱۲ روزه در سمنان
همزمان با سالگرد حماسه مقاومت برگزار شد؛

گرامیداشت شهدای جنگ ۱۲ روزه در سمنان

همزمان با فرا رسیدن ۲۳ خرداد و نخستین سالگرد حماسه مقاومت ملت ایران در برابر تجاوز ۱۲ روزه جبهه استکبار، آئین باشکوه گرامیداشت شهدای اقتدار ایران اسلامی در قالب اجتماع مردمی «شب‌های اقتدار» در سمنان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»، همزمان با نخستین سالگرد آغاز مقاومت ملت ایران در برابر تجاوز ۱۲ روزه آمریکا و رژیم صهیونیستی، آئین گرامیداشت شهدای اقتدار ایران اسلامی در قالب اجتماع «شب‌های اقتدار» در سمنان برگزار شد.

در این مراسم، یاد و خاطره شهدای والامقام کشور، به‌ویژه فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح و مدافعان سرافراز وطن، گرامی داشته شد؛ شهدایی که با ایثار و جانفشانی خود، عزت، امنیت و اقتدار ایران اسلامی را تثبیت کردند و نامشان در حافظه تاریخی ملت ایران ماندگار شد.

 «شب‌های اقتدار»؛ جلوه‌ای از همبستگی و وفاداری مردم سمنان

اجتماع «شب‌های اقتدار» با حضور گسترده اقشار مختلف مردم، خانواده‌های معظم شهدا، جوانان، مسئولان و جمعی از علاقه‌مندان به آرمان‌های انقلاب اسلامی برگزار شد.

شرکت‌کنندگان در این آئین، با حضوری پرشور، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا، بار دیگر بر تداوم راه ایثار، مقاومت و پایبندی به ارزش‌های انقلاب اسلامی تأکید کردند.

فضای این مراسم آکنده از شور حماسی، معنویت و همبستگی ملی بود و جلوه‌ای از وفاداری مردم سمنان به آرمان‌های شهیدان و مدافعان وطن را به نمایش گذاشت.

این آئین همچنین نشان داد که فرهنگ ایثار و شهادت همچنان به عنوان یکی از مؤلفه‌های اصلی اقتدار ملی، در متن جامعه زنده و الهام‌بخش است.

دشمن در تحقق اهداف خود علیه ملت ایران ناکام ماند

امام جمعه موقت سمنان در این مراسم، یاد و نام شهدای والامقام نبرد ۱۲ روزه را گرامی داشت و اظهار کرد: امروز برای همگان روشن‌تر از گذشته است که جبهه دشمن، با وجود همه دشمنی‌ها، خشونت‌ها و طراحی‌های خصمانه، نتوانست به مقاصد خود علیه ملت ایران دست پیدا کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن فریدون در ادامه افزود: هرچند آمریکا و رژیم صهیونیستی می‌کوشیدند با فشار، آشوب‌آفرینی و دامن‌زدن به شکاف داخلی، پایه‌های انسجام ملی و نظام اسلامی را تضعیف کنند، اما فداکاری و خون پاک این شهیدان، به خواست الهی، نتیجه‌ای معکوس رقم زد و به تقویت همبستگی ملی، زنده‌تر شدن روح پایداری و استوارتر شدن اراده ملت ایران در برابر دشمنان انجامید.

 دیپلماسی کشور در چارچوب سیاست‌های کلان نظام دنبال می‌شود

وی با تأکید بر ضرورت تبعیت از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب افزود: کسانی که خود را پیرو ولایت می‌دانند، نباید در موضوعات کلان کشور به‌گونه‌ای سخن بگویند که شائبه عبور از تدابیر و تصمیمات نظام ایجاد شود.

به گفته فریدون، آنچه در عرصه دیپلماسی و مذاکره دنبال می‌شود، در چارچوب سیاست‌های کلان نظام و با هماهنگی کامل با مقام معظم رهبری انجام می‌شود.

 تقابل ایران با آمریکا، تعارضی ریشه‌ای و هویتی است

رئیس سابق بنیاد شهید استان سمنان با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران با آمریکا دچار یک تعارض هویتی و مبنایی است، اظهار کرد: این تقابل، موضوعی روشن و انکارناپذیر است؛ از این‌رو سخن از صلح و سازش با دشمنی که همواره در پی ضربه زدن به ملت ایران بوده، تصوری نادرست است، با این حال، اداره کشور در عرصه بین‌المللی نیازمند تدبیر، هوشمندی و حفظ وحدت داخلی است.

هوشیاری در برابر فضاسازی رسانه‌ای دشمن ضروری است

وی خاطرنشان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری باید مراقب فضاسازی‌های رسانه‌ای، عملیات روانی دشمن و انتشار اخبار نادرست بود، زیرا تضعیف انسجام ملی همان هدفی است که دشمن دنبال می‌کند.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان سمنان در نهایت تأکید کرد: اتحاد، بصیرت و تبعیت از رهبری، مهم‌ترین راه عبور از تهدیدها و توطئه‌هاست و مردم باید هوشیار باشند تا توطئه‌های دشمنان نقش بر آب شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!