حالت تاریک
  • شنبه, 1405/04/13 شمسی | 2026/07/04 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن مرآت نیوز هستید؟
آسیا با ناکامی بزرگ جام‌جهانی را ترک کرد
ّبا حذف آخرین نماینده؛

آسیا با ناکامی بزرگ جام‌جهانی را ترک کرد

با حذف استرالیا به‌عنوان آخرین نماینده آسیا از جام جهانی ۲۰۲۶، پرونده ۹ تیم آسیایی با ناکامی ۸۲ درصدی بسته شد؛ عملکردی که به اعتقاد رسانه‌ها نشان داد افزایش سهمیه این قاره، به بهبود کیفیت فوتبال آسیا منجر نشده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»، حذف استرالیا به عنوان آخرین نماینده فوتبال آسیا در جام جهانی ٢٠٢۶ باعث شد تا سایت فوتبال آسیا بنویسد: نسخه پیچی فیفا با ۴٨ تیمی کردن جام جهانی به درد آسیا نخورد. 

آسیا در این دوره با ٩ نماینده رکورد تاریخ خود را برای شرکت در جام جهانی را زد.

اما نتیجه افزایش ٢ برابری سهمیه فوتبال آسیا در جام جهانی زخم همیشگی این قاره یعنی ناکامی در مقابل نمایندگان فوتبال قاره‌های دیگر را باز کرد.
حذف ٧ نماینده آسیا در مرحله گروهی جام جهانی ٢٠٢۶ یعنی ٨٢ درصد ناکامی. 

تنها استرالیا و ژاپن به مرحله یک شانزدهم نهایی رسیدند که به ترتیب مقابل مصر و برزیل حذف شدند تا عملکرد ضعیف‌تر از قبل به نام فوتبال آسیا در جام جهانی ثبت شود. 

رویترز می‌نویسد که افزایش سهمیه فوتبال آسیا در جام جهانی باعث پیشرفت نشد چون مثل همیشه کیفیت عملکرد آسیایی‌ها مقابل قدرت‌های سنتی فوتبال تغییری نکرد. 

 

منبع: فارس

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!