مربی و داور رشته تکواندو مطرح کرد:
دوری 8 ساله تکواندوکاران دامغانی از سکوهای موفقیت
مربی و داور رشته تکواندو گفت:یکی از بزرگترین چالشهای تکواندوکاران دامغانی این است که تقریباً هشت سال است که خبری از موفقیت تکواندوکاران این شهرستان نیست و این موضوع دلایل متعددی از جمله عدم برگزاری مسابقات دارد.
محدثه هراسانیان در گفتگو با خبرنگار ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «مرآت»؛ با بیان ورزش تکواندو در دامغان و چالشهای پیش روی این ورزش گفت: تکواندو یکی از رشتههای ورزشی محبوب و پرطرفدار در سطح جهانی بوده که در ایران نیز طرفداران زیادی دارد و با این حال، در دامغان این رشته با چالشهای متعددی مواجه شده که باعث اُفت آن در سالهای اخیر شده است.
مربی و داور رشته تکواندو در ادامه افزود: من بهعنوان یک مربی و داور درجه ۳ تکواندو از سال ۱۴۰۰ مربیگری و از سال ۱۴۰۱ داوری خود را آغاز کردهام و در حال حاضر در دو باشگاه مشغول آموزش حدود ۴۰ شاگرد ثابت هستم و تعداد شاگردانم بهدلیل شروع مدارس و عوامل دیگر نوسان دارد و در فصل تابستان افزایش مییابد.
وی عنوان کرد: از یازدهسالگی به تکواندو علاقهمند شدم و از آن زمان تاکنون بهصورت مداوم در این رشته فعالیت کردهام، هرچند گاهی بهدلیل تحصیل در شهری دیگر وقفههایی داشتهام، اما هیچگاه نتوانستهام عشق به ورزش را فراموش کنم.
هراسانیان با بیان چالشهای موجود رشته تکواندو در دامغان افزود: یکی از بزرگترین چالشهای تکواندوکاران دامغانی این است که تقریباً هشت سال میشود که خبری از موفقیت تکواندوکاران این شهرستان نیست و این موضوع دلایل متعددی از جمله عدم برگزاری مسابقات و ... دارد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر تنها پنج مربی در رشته تکواندو در دامغان فعالیت دارند، افزود: فقط یکی از مربیان تجربه بالایی دارد و بقیه بهنوعی تازهکار هستند؛ اما چالشهای موجود برای همه مربیان است و کمبود تعداد شاگردان و عدم حمایتهای دولتی سبب شده تا تکواندو در این شهرستان به فراموشی سپرده شود.
هراسانیان یادآور شد: ما تلاش کردهایم تا با برگزاری کلاسها و تبلیغاتی که خودمان انجام دادهایم شرایط را بهبود ببخشیم؛ اما هنوز هم با موانع زیادی مواجه هستیم.
وی خاطرنشان کرد: یکی از اصلیترین چالشهای تکواندوکاران دامغانیعدم تأمین هزینههای موجود و نبود حمایت کافی است و گاهی تمام هزینهها را خودمان پرداخت میکنیم و هنگام شرکت در برخی مسابقات با مشکل مواجه میشویم.
هراسانیان بیان کرد: با وجود تمام چالشها اخیراً در مسابقات شهرستانی سمنان شرکت کردیم و یکی از شاگردانم موفق به کسب مدال نقره شد و همچنین در مسابقات شهرستانی شاهرود نیز مدالهای زیادی کسب کردیم که نشاندهنده پتانسیل بالای شاگردان رشته تکواندو است.
مربی و داور رشته تکواندو با بیان اینکه استعدادهای موجود در دامغان تا حدودی نادیده گرفته شدهاند، بیان کرد: اگر حمایتهای لازم انجام شود بدون شک شاهد پیشرفتهای بیشتری خواهیم بود؛ زیرا دامغان سرشار از جوانان بااستعداد است.
وی عنوان کرد: دامغان فاقد خانه تکواندو بوده و به نظر میرسد که دفتر هیأت تکواندو نیز نداریم و درخواست من بهعنوان یک مربی این است که همانطور که از سایر رشتهها حمایت میشود، از تکواندو نیز حمایت شود.
هراسانیان ابراز کرد: در شرایط کنونی ما تنها تلاش میکنیم تا رشته تکواندو در دامغان زنده بماند و نمیتوانیم با این وضعیت به پیشرفت و ترقی فکر کنیم.
وی در ادامه افزود: امیدوارم که مسئولان به اهمیت این رشته پی ببرند و حمایتهای لازم را انجام دهند تا بتوانیم شاهد شکوفایی دوباره تکواندو در دامغان باشیم.
انتهای خبر/